• Welcome to Форум на българските шофьори.

Величието на Америка

Започната от g_dandy, Събота, 31 Март, 2012, 17:21:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bruto

Цитат на: georgi87 - Понеделник, 21 Май, 2012, 11:45:12
    Аз не съм расист като повечето дето пишете тука немам нищо против цигани,турци,еврей и всякакви други етноси.Бил съм в Турция 10 дни с камиона и впечатленията ми от хората и като цяло от държавата са много добри.Имат си всичко пътища,заводи и фабрики всякакъв вид и като идеш да товариш или разтоварваш щете нахранят много са отслужливи и отзивчиви и много помагат има човещина в тях.Ние българите се имаме за големата работа ама нищо нестава от нас гледаме да се пр....ме един друг и сме долни у чирвата особено като се срещнем навънка.Иначе сме тръгнали да ставаме европейци а неможем да донесем и на малкия пръст вода на Турция.Първо трябва да стигнем тяхното ниво па тогава да ставаме европейци.
Колега не бих желал да влизам в спор кой е добър и кой лош ,но не искам децата ми да говорат арабски или турски,да проповядват ислям и да ги обрязват .Позволявам си да искажа мнение защото от много години имам такива наблюдения, а и сега имаме комшии мюсулмани .Тези хора не са като нас и никога няма да бъдат.....духовно те са в 16 век .

bruto

admin

Цитат на: bruto - Неделя, 27 Май, 2012, 21:32:47
Колега не бих желал да влизам в спор кой е добър и кой лош ,но не искам децата ми да говорат арабски или турски,да проповядват ислям и да ги обрязват .Позволявам си да искажа мнение защото от много години имам такива наблюдения, а и сега имаме комшии мюсулмани .Тези хора не са като нас и никога няма да бъдат.....духовно те са в 16 век .

Интересен завой направи темата. Какво имаш предвид, като казваш, че са в 16-ти век?
Онзи ден попаднах на една интересна статия. Бихте могли да я прочетете тук.

http://www.dw.de/dw/article/0,,15976240,00.html
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

dinko_ferrari

В тази тема могат да се намесят още безброй подтеми.Искам да ви помоля да отделите 2 часа от времето си и да гледате документалния филм Thrive(Процъфтяване).Там доста подробно и подкрепено с факти се обяснява как се управлява САЩ от кого и с каква цел.След като гледах този филм просто разбрах колко сме нищожни обикновените хора и как сме заблудени, че имаме някакъв избор в този живот.Как една малка група хора управляват света.Затова не се учудвайте че еди-коя си държава имала няколкостотин милиарда дълг.Така се купува държавата а оттам и политиката която ще води.
Нарочно не поствам линк за да може всеки да намери филма с каквото му харесва качество.
;)

rider777

Радвам се, че все повече Хора си отварят очите ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

dinko_ferrari

rider777 не знам дали си спомняш но този филм ти го бях пращал да го гледаш и после видях че си го пуснал(май в тубата беше).
Доста конкретика има и колкото и да си тъп ще те накара да се замислиш.Тези хора могат спокойно да издържат целия свят и да няма глад и мизерия по света.
Само,че те затова имат толкова защото взимат от другите и не дават нищо на никого.

g_dandy

По-рано мисля, че бях споменавал тук за "Световната конспирация" на Никола Николов  / http://zamunda.net/details.php?id=259833&hit=1 /. Преди няколко десетилетия човекът е описал много точно нещата.

admin

Тук съм качил повечето книги на Никола Николов. За пръв път прочетох Световната конспирация през 1995-а година. След това намерих и прочетох и останалите му книги.

http://driver-bg.eu/files/Books.rar

bruto

dinko_ferrari

И аз съм чел книгата преди 15-ина години.Тогава за първи път разбрах за този вид управление на света.

rider777

Световната конспирация я дадох на един колега в Белгия да я прочете и повече не ми я върна,,,дано обикаля от кабина на кабина да отваря очите на Хората,,,тук при мен има Маските на величията и Светът под микроскоп,,,   много готин автор е Никола Николов.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

DeDo Vi

Цитат на: rider777 - Вторник, 29 Май, 2012, 15:00:37
Световната конспирация я дадох на един колега в Белгия да я прочете и повече не ми я върна,,,дано обикаля от кабина на кабина да отваря очите на Хората,,,тук при мен има Маските на величията и Светът под микроскоп,,,   много готин автор е Никола Николов.
Ако не сте гледали този филм http://www.zamunda.net/details.php?id=253517&filelist=1#filelist непременно го гледайте. На мен поне ми стана ясно от какви алчни боклуци ни зависи живота и битието.

dinko_ferrari

Дедо не ми отваря замундата тука ще напишеш ли поне заглавието аз ще го намеря.

DeDo Vi

Цитат на: dinko_ferrari - Вторник, 29 Май, 2012, 21:58:03
Дедо не ми отваря замундата тука ще напишеш ли поне заглавието аз ще го намеря.

Филма се казва    (Inside Job)    документален филм за алчните боклуци дето ни вкараха във кризата. Уникален е.

admin

Поредните факти за "величието" на САЩ. Иска ми се да не е вярно, но може би това са фактите.

http://karolev.com/bac/karolev.nsf/pages/bg/NT00001AC6?OpenDocument

ivopifeca

Не знам,ако немците беха спечелили Втората...са немаше да се говори въобще за американци и тем подобни играчи ::)

ivopifeca