• Welcome to Форум на българските шофьори.

Величието на Америка

Започната от g_dandy, Събота, 31 Март, 2012, 17:21:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

bruto

Цитат на: ivopifeca - Петък, 28 Декември, 2012, 23:43:20
Не знам,ако немците беха спечелили Втората...са немаше да се говори въобще за американци и тем подобни играчи ::)
ОООООООООООООООО  ти ме изкефи.просто ще се въздържа от какъвто и да е е коментар.

bruto

admin

admin

drago_pavlov

Цитат на: admin - Вторник, 08 Октомври, 2013, 10:03:53
Кредиторите на САЩ. Голямо сгромолясване предстои.
http://www.treasury.gov/resource-center/data-chart-center/tic/Documents/mfh.txt
Да, само че сгромолясването ще се състои в няколко стотин хиляди тона бомби над поредния "диктатор".
Братятя Хамериканци пак ще дарят някой със своята "демокрация" и така...
Не е като да не сме го виждали десетки пъти през последните 100 години.

bruto

На прага сме на много голями промени в световен план......да проявим търпение и да видим какво ще стане .

batalov80

Цитат на: bruto - Петък, 11 Октомври, 2013, 23:14:15
На прага сме на много голями промени в световен план......да проявим търпение и да видим какво ще стане .

Какво ти величие-посрана демокрация с милиарди дългове. :-*

admin

Цитат на: batalov80 - Петък, 27 Декември, 2013, 21:53:17
Какво ти величие-посрана демокрация с милиарди дългове. :-*

Извинявай, ще те поправя, с трилиони дългове са!

batalov80

Цитат на: admin - Събота, 28 Декември, 2013, 07:33:43
Извинявай, ще те поправя, с трилиони дългове са!

Да,вярно е.Моята баба ми е казвала следното.Ще дойде времето,когато американците-крадливото племе-работещо с колонии ще ни докарат до състоянието да се озверим един към друг.И когато си търсиш работа-ще стоиш на опашка и я те изберат,я не.Българските почерпки изчезнаха.Създаде се обстановка-човека за човека е вълк-единак.Много предатели се навъдиха между нас.Но и на това ще му дойде краят.Колкото по-скоро-толкова по-добре.Америка ли?Има не малко семейства били в Америка и сега са се прибрали тук.

admin

Статията е писана от Дойче веле и мисля, че не е целенасочена и манипулативна. И не е лошо Драйвъра да слезе на земята и да преосмисли представите си за капитализма и корпоративна Америка. Под статията има и още материали за четене!

http://www.dw.de/%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0/

batalov80

admin

admin

batalov80

Цитат на: admin - Неделя, 23 Февруари, 2014, 10:38:57
Отново за залязващата империя.

http://geopolitica.eu/spisanie-geopolitika-broi-6-2013/1520-zashto-veche-nikoy-ne-se-saobrazyava-sas-sasht

Горките американци...И ние като заблудени овце вървим след тях.Според мен парламент не трябва да има.Послушковци и група от некадърници.

batalov80