• Welcome to Форум на българските шофьори.

Гледате ли "Ice Road Trukers" по HISTORY Channel

Започната от Bulgarian truck driver, Неделя, 27 Февруари, 2011, 23:48:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: abator - Петък, 17 Юни, 2011, 19:24:55
Няколко поста по-нагоре има линк към thepiratebay.org Там ги има.  ;D

И ако са същите файлове, можеш с новия торент просто да продължиш свалянето, без да изтриваш тези в компютъра.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Volvo FH16 700

Хаха,тукмо почнах да пиша тема за поредицата и чак след като я написах и ми се наложи да търся нещо в Google и видях че вече има тема ;D В момента го гледам,ама от 3-ти сезон е епизода май,някой знае ли точно кога дават новите епизоди?Аз гледах само първия от 4-ти сезон,иначе от старите сезони много епизоди съм хващал.Питам,щото нито ми се играе да тегля,пък и нали няма субтитри

Volvo FH16 700

Bulgarian truck driver

http://tv.dir.bg/tv_kanal_dnevna.php?id=143 Колега тука е програмата на History.Новия епизод на 5 сезон е в понеделник в 21.00 часа.А в 20.00 е от предишната седмица.

Volvo FH16 700

не 4-ти а 5-ти сезон :o къде съм бил аз когато са го давали ??? :(

Bulgarian truck driver

Колега в понеделник ще дават 4 епизид от 5 сезон.

Volvo FH16 700

Аз и без това понякога не сварвам да прочета всичко,що направо не си изтегля всички сезони отнякъде :D

Trucker_Boy

Цитат на: Volvo FH16 700 - Неделя, 19 Юни, 2011, 21:57:02
Аз и без това понякога не сварвам да прочета всичко,що направо не си изтегля всички сезони отнякъде :D

И като ги намериш дай линкче и насам.  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Bulgarian truck driver

abator

ТУК има интересно интервю(на руски) с един руснак за шофирането в крайния север в Канада. Та той споменава, че е работил заедно с българин. Много ще се радвам ако този български шофьор се появи в форума и сподели малко опит.  :)

trenti

Добре че е http://www.worldtrucker.com/ да видя че е излязъл новият сезон  ;D
Може да се гледа от тук:

или от тук http://thepiratebay.org/  ;)

Лиса е червенокоса сега  ;D но като видях каква шматка е в Индия и нещо не ме кефи вече  ;D ;D
Има и нова мацка, Мая(или Миа..)  :)
"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

Volvo FH16 700

Епизодите от 5-ти сезон може да сваляте от monova.org тия дни излезе 6-ти епизод.а аз чак сега разбрах в понеделник от 8 вечерта са СТАРИ ЕПИЗОДИ а новите епизоди са сутринта(но кой ден така и не разбрах ;D )

Моля да ме извините за двойния пост.Мисля че утре сутрин от 8 е 10-ти епизод от сезон 5 :D Също така пиша защото искам да попитам някой дали има представа какъв е моделът камион който карат почти всички шофьори участващи в епизодите от поредицата,става въпрос за сините камиони,предполагам са собственост на Карлайл,компанията в която карат шофьорите по ледените пътища,тъй като гледам всички те имат номерче отстрани на камиона,на Лиса Кели е C-1680,това няма как да го забравя :-* ;D Относно камионите,Kenworth,но модела W900 ли е не съм абсолютно сигурен и затова питам защото и не мога да намеря из нета някъде да пише.Благодаря ако някой ми обърне внимание :)

Извинявам се че пиша за трети пореден път,но никой друг ли не следи поредицата?
Аз тъкмо намерих в нета епизод 16 от пети сезон,и го свалям,и утре ще го гледам.Ако все пак има някой който също следи поредицата,и ако случайно е изтървал предишния епизод,за мен лично най-интересното беше дали Dave Redmon ще бъде най-накрая уволнен,и отговора е ДА ;D за жалост.Макар че беше чешит,сякаш ми допадаше.Не знам занапред как ще е.ама и то остава алко до края на сезона,така че :) сега мисля че по-интересното е да очакваме сезон 6 който не знам кога ще започне

Причина за редакция: Три поредни публикации!!!

bruto

Цитат на: abator - Неделя, 03 Юли, 2011, 20:08:54
ТУК има интересно интервю(на руски) с един руснак за шофирането в крайния север в Канада. Та той споменава, че е работил заедно с българин. Много ще се радвам ако този български шофьор се появи в форума и сподели малко опит.  :)
Имам колега обаче канадец , който е карал на леда . Работил е 3 месеца по време на сезона и е искарал 10 000$ за месец . Доста е рисковано и не са много хората , които се навиват да ходят .

bizzart

bruto

kRisss

Колега Volvo FH16 700 тези новите влекачи са точно W900 в една от сериите казват,а за тези старите не знам ;)

kRisss