• Welcome to Форум на българските шофьори.

Все пак ще има SCANIA с LTdesign R1000

Започната от loshdancho, Неделя, 01 Април, 2012, 09:56:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

Това е новина от последният ден, невероятното се случи.
След големият натиск на фенове и клиенти , Скания реши да действа рационално придобивайки
разработката R1000 на дизайнерското студио LTdesign.
След дълги преговори с LTdesign, започнали преди месец,  водени от желанието да се осъществи мечтата на феновете Скания ще пусне ограничена серия  с названието  LTdesign. Модела ще бъде  изключително правен по заявка на клиенти оборудван с двигател форсиран до 1000к.с. за екстрите не се споменава нищо, но се предполага, че няма да бъдат на по-ниско ниво.Феновете все пак успяха да се наложат и фирмата взе тяхното желание за сигурен показател на развитието на дизайна.
Неназован източник спомена ,че са били залети от писма на хора желаещи да видят модела в реално производство и това е накарало фирмата да вземе решението за придобиване разработката R1000 на LTdesign, единственото условие поставено е- да се използва логото за модела LTdesign.
Какво следва от тук на там?
Разработка на  двигател и  оборудване което да се вгражда в LTdesign R1000 ,за интериора от фирмата създател обявиха, че имат готови варианти,  като двигатели Скания имат голям опит и гама , но не споменат нищо в тази насока.Както нищо не се споменава за сроковете за реализиране на  начинанието. Все пак всички тръпнат в очакване  на реализацията на това сложно и скъпо начинание.
Можем да поздравим всички които са положили усилия проекта да се реализира.

Източник 1 април
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

loshdancho

За съжаление 1 април е само един път в годината.

kkkvd

На тоя футуристичен дизайн не знам какво ремарке трябва да се закачи. Иначе прилича на дарт вейдър тая скания... аз съм фен, ама тая ми идва малко в повече

georgi87

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Неделя, 08 Април, 2012, 10:38:01
На тоя футуристичен дизайн не знам какво ремарке трябва да се закачи. Иначе прилича на дарт вейдър тая скания... аз съм фен, ама тая ми идва малко в повече
Баце ще му закачат животновозно ремърки много ще си паснат дизайна  и миризмата ;D ;D.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Неделя, 08 Април, 2012, 00:25:01
За съжаление 1 април е само един път в годината.
Кат им гледам страницата у фейса са си повервали и че сковът такъв,тъй че 1 април мое си стане 365 дни у годината в продължение на години.

Щом от китайци почнАА да краднат дизайн не върви на добре тоз дръгел .

Бриги Магнито

Те една почти 1000 ма десинджъ и старио  ;)

loshdancho

Гръцкия филиял само старите модификации  произвежда. Новите си ги пазят  за шведите.

Бриги Магнито

loshdancho

Е браво за снимката, че ти бацнем един+ за желанието.

Бриги Магнито

loshdancho

Trucker_Boy

www.sbps.eu

Бриги Магнито

grants

Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

Не всичко е пари,но всичко е с пари