• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся международен шофьор с ОПИТ

Започната от krasimirboshev, Петък, 06 Април, 2012, 14:53:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Емил

???
ELM

Емил

ELM

admin

Цитат на: Емил - Вторник, 10 Април, 2012, 08:50:22
А аз питам ; Защо всички сте се скрили зад измислени профили.

Моят профил също ли спада към измислените?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Емил

Цитат на: admin - Вторник, 10 Април, 2012, 09:59:52
Моят профил също ли спада към измислените?
Аз имам снимка за да ме виждат всички  за разлика .
ELM

spa67

Така добре ли е Емо.Аз съм реален,и ако искаш да се свържеш с мен,винаги можеш да го направиш.Единствено аватара ми не беше,и както виждаш поправих това.

imter

Какво значение имат профилите,щом пускаш обява трябва да напишеш в нея пълна информация за работата и заплащането,а не един телефон и балъците да се обаждат.Пак ти повтарям ,че така не се прави.И няма за какво да се оплакваш,на хората им се работи,но вече не за без пари.

Емил

Цитат на: imter - Вторник, 10 Април, 2012, 12:43:02
Какво значение имат профилите,щом пускаш обява трябва да напишеш в нея пълна информация за работата и заплащането,а не един телефон и балъците да се обаждат.Пак ти повтарям ,че така не се прави.И няма за какво да се оплакваш,на хората им се работи,но вече не за без пари.
Поне си напиши истинското име като мен (Имтер).НА много им се работи ама ........

Цитат на: spa67 - Вторник, 10 Април, 2012, 12:23:39
Така добре ли е Емо.Аз съм реален,и ако искаш да се свържеш с мен,винаги можеш да го направиш.Единствено аватара ми не беше,и както виждаш поправих това.
Цитат на: spa67 - Вторник, 10 Април, 2012, 12:23:39
Има какво още да добавиш.  Искрените хора не се крият зад завесата.Станахме двама.  Благодаря.
ELM

Емил

Когато са минали няколко минути от твоя публикация и никой не е писал след теб. Редактирай старата!!!
ELM

imter

Какво ,като си написал твоето име,какво от това.Обявата ти за мен и за останалите е некоректна и според мен, пускаш захранка за шарани :).Надявам се никой да не ти се върже ;).

bad_kras

Цитат на: Емил - Вторник, 10 Април, 2012, 09:46:18
   Всичко е написано в  договора които сам подписваш . А той е ; Осигуровка  400е(335 чисти) + 49.90 на ден.
Как пък го измислихте 49.90 на ден ?  ??? ??? ??? И защо не напишеш името на фирмата?
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Емил

Цитат на: bad_kras - Вторник, 10 Април, 2012, 19:19:41
Как пък го измислихте 49.90 на ден ?  ??? ??? ??? И защо не напишеш името на фирмата?
Напиши си името първо ти и после питай  за ......
ELM

imter

Колега Емил,ако това е истинското ти име ;),вече мисля ,че просто си правиш майтап с нас :).Или имаш много свободно време и си решил така да си го уплътниш,с без мислени обяви и постове :).

DeDo Vi

Цитат на: imter - Вторник, 10 Април, 2012, 20:11:37
Колега Емил,ако това е истинското ти име ;),вече мисля ,че просто си правиш майтап с нас :).Или имаш много свободно време и си решил така да си го уплътниш,с без мислени обяви и постове :).
Имтер, защо не му звъннеш на Емчо па се разберете бре, две кофи мастило изписахте и пак не мое се разберете.
А иначе аз я знам фирмата, лично аз не бих се вързал, но има колеги на които ще им хареса.

imter

Точно в това е проблема и аз предполагам коя е фирмата,и за това толкова мастило изписах,за да си каже  фирмата и какви са всъщност условията.Но той се инати и от девет дерета вода носи :),вече ми е забавно :).Чакам да видя какво друго ще измисли "колегата".

Емил

Цитат на: imter - Вторник, 10 Април, 2012, 20:11:37
За разлика от вас съм напълно видим. Колегите които ми звъннаха съм им обяснил всичко.Нека колегите говорили с мен го потвърдят.Аз самия работя в същата фирма.За попълване на бройката търсим ( свестни  можещи и работещи) колеги.
ELM

kkkvd

Потвърждавам, колегата е точен, обясни всичко най-точно. Аз му звънях

kkkvd