• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся международен шофьор с ОПИТ

Започната от krasimirboshev, Петък, 06 Април, 2012, 14:53:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

ivopifeca

Емил

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Вторник, 10 Април, 2012, 20:56:37
Потвърждавам, колегата е точен, обясни всичко най-точно. Аз му звънях
Благодаря колега.
ELM

Емил

ELM

BoBy_BoY

Цитат на: Емил - Събота, 07 Април, 2012, 19:54:59
Свършиха ли се шофьорите .Търся двама свестни колеги за работа в италианска фирма.1800е твърдо на месец.Повече информация на тел. 0895772047 - Емо
Емо, кво гарантира, че на деня кинтата ще е в джоба на наемания от тебе работник? Ти как гарантираш?
Значи, много арно е, че тука дириш шофери, но ако мъцнеш и два-три реда за условията, мисли, че би имал по-добър успех!
Зърно, а? Хм, ако принципа на работа е като в БГ- нон стоп, по-добре да беше писал ,,Дирим евтини души!"-продават се!
Ако си колега, то това е срамно за тебе и за всички нас-гилдията, че просто я предлагаш работата пред нас!
              Абе..., лек път!

Емил

Цитат на: BoBy_BoY - Вторник, 10 Април, 2012, 21:53:38
  Емо, кво гарантира, че на деня кинтата ще е в джоба на наемания от тебе работник? Ти как гарантираш?
Значи, много арно е, че тука дириш шофери, но ако мъцнеш и два-три реда за условията, мисли, че би имал по-добър успех!
Зърно, а? Хм, ако принципа на работа е като в БГ- нон стоп, по-добре да беше писал ,,Дирим евтини души!"-продават се!
Ако си колега, то това е срамно за тебе и за всички нас-гилдията, че просто я предлагаш работата пред нас!
              Абе..., лек път!
Що не ми звъннеш да ти обясня .
ELM

DeDo Vi

Цитат на: Емил - Вторник, 10 Април, 2012, 22:10:24
Емо, ако бях на твое място да съм се отказал вече, е не разбраха ли, че само трябва да ти звъннат и ще им стане ясно.
Дип че не търся работа иначе бих ти звъннал. Що пък да не ти звънна, поне да си полафим, още повече че май се познаваме.

Емил

Цитат на: DeDo Vi - Вторник, 10 Април, 2012, 22:18:39
Емо, ако бях на твое място да съм се отказал вече, е не разбраха ли, че само трябва да ти звъннат и ще им стане ясно.
Дип че не търся работа иначе бих ти звъннал. Що пък да не ти звънна, поне да си полафим, още повече че май се познаваме.
Всякакви хора. Омръзна ми да пиша. Благодаря за разбирането.
ELM

bad_kras

Цитат на: Емил - Вторник, 10 Април, 2012, 20:05:37
  Напиши си името първо ти и после питай  за ......
Името ми е написано, колко по ясно искаш от това . А какво би се случило ако напишеш за коя фирма става въпрос и за какво иде реч. Само по телефона информация , какво толкова от показна информация - вместо да обесняваш на всеки поотделно?!!!!  ??? ??? ???   Пфууу аман от такива ....обяви ....обади се и ще получиш информация  ??? ??? ???
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

mylord56

Цитат на: bad_kras - Сряда, 11 Април, 2012, 01:28:14
Името ми е написано, колко по ясно искаш от това . А какво би се случило ако напишеш за коя фирма става въпрос и за какво иде реч. Само по телефона информация , какво толкова от показна информация - вместо да обесняваш на всеки поотделно?!!!!  ??? ??? ???   Пфууу аман от такива ....обяви ....обади се и ще получиш информация  ??? ??? ???

Точно това и мен ме подразни, иначе чета темата отначало. Да даде информация тук, защо всеки заинтригувал се да му звъни?
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

Емил

Търсим двама шофьори  да са от София до 40 години. Тел. 0877646361
ELM

bad_kras

Цитат на: Емил - Сряда, 11 Април, 2012, 14:57:54
От един , та сега на двама , страшен си баце... и пак не казваш с коя фирма се бачка. 
Ами външния вид има ли значение ?  Конкурса къде ще се провежда?
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

BoBy_BoY

Цитат на: Емил - Сряда, 11 Април, 2012, 14:57:54
Сори, ама не съм от София!
  P.S.: Малииии, ба' си критерия!
Цитат на: Емил - Вторник, 10 Април, 2012, 22:10:24
Пич, на мене няма к'во да ми обясниш! Ти си бутни офертата с малко по-подробности... Кинтата си е арна, ама ако се джитка по 15 часа на ден без да нарушаваш 561 ???  :o ::) или подобни...

Емил

Цитат на: BoBy_BoY - Сряда, 11 Април, 2012, 17:15:45
  Сори, ама не съм от София!
  P.S.: Малииии, ба' си критерия!   Пич, на мене няма к'во да ми обясниш! Ти си бутни офертата с малко по-подробности... Кинтата си е арна, ама ако се джитка по 15 часа на ден без да нарушаваш 561 ???  :o ::) или подобни...
Които се интересува сега е момента. По жицата.

Цитат на: bad_kras - Сряда, 11 Април, 2012, 15:37:27
От един , та сега на двама , страшен си баце... и пак не казваш с коя фирма се бачка. 
Всичко има значение .  Срещи в София.
ELM

Емил

Човека който изразява, мнението си в едно изречение.
              ... Макар изкуствено, вече има публикация с ЧЕТИРИ ИЗРЕЧЕНИЯ!!! Макар и кратки.
ELM

imter

DeDo Vi

Цитат на: bad_kras - Сряда, 11 Април, 2012, 15:37:27
Човека още в началото си търси двама, Бате Краси пак не разбра.

DeDo Vi