• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся международен шофьор с ОПИТ

Започната от krasimirboshev, Петък, 06 Април, 2012, 14:53:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Don_Bazilio

Цитат на: Емил - Сряда, 11 Април, 2012, 18:02:59
 Които се интересува сега е момента. По жицата.

А бре, момци, чини ми се, че Емо ни е врътнал с импулсно телефонче и затуй все иска да му звънкат - за 28 импулса на минута... ;D :D ;)

Don_Bazilio

imter

Тоя човек,май и той не знае какво търси :) :),или може телефона да му е импулсен и за това толкова  напира да му звънят ;).

imter

DeDo Vi

Цитат на: imter - Сряда, 11 Април, 2012, 22:43:02
Тоя човек,май и той не знае какво търси :) :),или може телефона да му е импулсен и за това толкова  напира да му звънят ;).
Имтер човека знае какво търси, аз го познавам, знам за коя фирма работи, знам за кави пари иде реч и каква е работата. Стига спам бе Баце, звънкаш му и ти ставя ясно вместо га гадаеш.

bad_kras

Цитат на: DeDo Vi - Сряда, 11 Април, 2012, 22:31:20
Човека още в началото си търси двама, Бате Краси пак не разбра.
Ами интересно е , че в тая тема Обявата е от друг съфорумец , а тоя Емко търси ли търси , оттатъка пъ търсят работа колегите и нещо май се не могат се срещнат измежду темите и редовете?! ??? ??? ???
А защо се намесва в обявата на друг човек ? Това правилно ли е?  Или си прайме повечко профили  и нека си жулкаме е тей за спорта само , да си тренираме пръстите.... ;) :o
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

DeDo Vi

Цитат на: bad_kras - Сряда, 11 Април, 2012, 23:14:06
Ами интересно е , че в тая тема Обявата е от друг съфорумец , а тоя Емко търси ли търси , оттатъка пъ търсят работа колегите и нещо май се не могат се срещнат измежду темите и редовете?! ??? ??? ???
А защо се намесва в обявата на друг човек ? Това правилно ли е?  Или си прайме повечко профили  и нека си жулкаме е тей за спорта само , да си тренираме пръстите.... ;) :o
Баце, Емо си е дал телефона за тези които се интересуват. Работата там в тази фирма е малко по специфична, нама как да се обясни в обикновенна обява, и не е за писане по форумите. Звънкаш му и ти става ясно всичко, пича е точен и няма да те излъже ще ти каже всичко честно и почтенно, пък ти си преценаваш дали ти връзва. Снощи му казах, че е направил грешка да пуска тук обява, и че ще се види в приключение с нашите спамери тука във форума.

SEMPER

DeDo Vi ,колкото и да е специфична работата, все може да се обясни с 5-10 изречения, така и кандидатите ще могат да си преценят предварително дали са подходящи и дали им отърва. Освен всичко само работа - заплата звучи подозрително за патили хора.

Това за импулсните телефони е дивотия, (много лесно се разпознават тези номера) още повече, че има и колега който гарантира за коректността на човека.

bad_kras съгласен съм, че е малко тъпо това с припокриването на обявата, но не е чак толкова фатално. Може би трябва да има малко по конкретни правила за пускане на обяви.

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

krasimirboshev

Благодаря на всички колеги, които ми писаха. Намерих подходящия човек.
Пожелавам успех на всички!!!

niko-72

В ТОЗИ ФОРУМ СЕ ПИШЕ НА КИРИЛИЦА!!!

Емил

Цитат на: Емил - Събота, 07 Април, 2012, 19:54:59
Свършиха ли се шофьорите .Търся двама свестни колеги за работа в италианска фирма.1800е твърдо на месец.Повече информация на тел. 0895772047 - Емо
ELM

Cvetelina_Nenova

В ТОЗИ ФОРУМ СЕ ПИШЕ НА КИРИЛИЦА!!!

niki76

А какви документи и изисквания имате за да се почне работа при вас?

KL63

В този форум 20 % от шофьорите са свестни ,останалите са ............ тарикати заради които страдат всички останали .

admin

Цитат на: KL63 - Четвъртък, 31 Януари, 2013, 21:38:29
В този форум 20 % от шофьорите са свестни ,останалите са ............ тарикати заради които страдат всички останали .

По какъв начин си направил изчисленията и на какво се базират?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

KrOcky

1-во предположение с това:

2-то с това:

3-то може би с това:

Диспоненто от текстила пак весели човеко-населението.  :D :D :D
КльоНбаджия

KL63

Цитат на: Don_Bazilio - Сряда, 11 Април, 2012, 22:40:45

А бре, момци, чини ми се, че Емо ни е врътнал с импулсно телефонче и затуй все иска да му звънкат - за 28 импулса на минута... ;D :D ;)
А бре Ицко , импулсните телефони започват с други цифри. :D

KL63