• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся международен шофьор с ОПИТ

Започната от krasimirboshev, Петък, 06 Април, 2012, 14:53:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

krasimirboshev

Търся международен шофьор с опит за релация: Испания - Норвегия, Англия, Франция, Германия, Португалия. Камионът е български и е мой и работя с испанска фирма, в момента аз го карам. Фирмата е от Пазарджик и тарся някой опитен, коректен и отговорен шофьор предимно от Пазарджишка област.
Заплащане 0,10евро на км. + бг. осигуровки средно 1500 - 1600 евро на месец.
Мога да сменям шофьора през 3-4месеца за почивка.
Моля пишете ми на: krasi_boshev@abv.bg или във форума и си пишете номера на телефона. :)

krasimirboshev

Уди кълвача

Ъъъ, ко стаа тука.... вече е 19:35 и още не сте го разкъсали....

Дръъъж!!!!

Уди кълвача

imter

Защо да го разкъсват човека,обявата е написана коректно,който го устройва да се свърже с него.

Уди кълвача

Цитат на: imter - Петък, 06 Април, 2012, 19:39:09
Защо да го разкъсват човека,обявата е написана коректно,който го устройва да се свърже с него.

Виш ф старити убяви за кфо стаа въпрос...

Бриги Магнито

Уди баце от да го ръфат човеко,че плаща на км ли или че цака БГ осигуровка оно май ,май сите са така ма всеки си джитка,дори и да сръфаме човеко ще е малко лицемерно.
Мойта натурка мое да го сръфа без лицемерие оти не съм на км,ма от къв зор ми каи.

Надам се заплатката минимална към договора да се цака и тез 15-16 000 км са малко на ръба на регламенто 561,ма и да мъцам ква файдата никва,всеки си праи шо си знае,те цел списък има с мушета,па дръгелите им бръмчат,ква файдата от пояждане никва(мислим,оно па нема скво да мислим,тъй че...)

;)
Кой му се танцува по Спанята да стега чепиците ,те Ви Спанска оферта с бонус Скандинавия ,Острова и сие.

bad_kras

Като започнат да плащат по 90 - 100 евро на ДЕН  , може и да му драснем , ама с тея километри , мое си го кара без проблем , за ко му е шофер , или се е наклал веке и той или жена му ке го бие . Има си Крава да си сърба млекото - кво търси поредните телета. Айде без такива !!!!!!!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Емил

Спешно двама шофьори за италианска фирма.  1800 е . Подробности на тел. 0895 772047
ELM

popov74

Здравей колега,
ако е възможно дай повече инфо тук

Емил

Цитат на: popov74 - Събота, 07 Април, 2012, 10:03:59
Здравей колега,
В движение сам. Информация по телефона.
ELM

miroslav

В движение е. Така ще каже като не е за казване.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

imter

Цитат на: Емил - Събота, 07 Април, 2012, 10:10:59
В движение сам. Информация по телефона.

Колега,когато се пуска обява,не пише ,информация по телефона,за мен лично такива обяви са некоректни.Или я напиши,както трябва,или въобще не я публикувай.

Емил

Цитат на: popov74 - Събота, 07 Април, 2012, 10:03:59
Здравей колега,
Заплащане твърдо 1800 Е на човек. Работи се Италия - Франция.
ELM

bruto

Не е зле стига само да ги плащат всичките .

Уди кълвача

Цитат на: bruto - Събота, 07 Април, 2012, 14:46:17
Не е зле стига само да ги плащат всичките .

Ти, от сега ли почваш да се пазариш.... :)

Емил

Свършиха ли се шофьорите .Търся двама свестни колеги за работа в италианска фирма.1800е твърдо на месец.Повече информация на тел. 0895772047 - Емо
ELM

Емил

ELM