• Welcome to Форум на българските шофьори.

Жалка история?

Започната от Trucker_Boy, Петък, 06 Април, 2012, 20:00:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

Погледнете какво е положението на форума от 1-2 месеца насам.
Всички пишат в раздела за политика...
Няма интересни и полезни теми вече!

п.п: Това Форум на българските шофьори ли беше ?  ???
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

georgi87

Баце в всичките теми за политика най-много пише админа.Според мене е по-добре да си направи друг форум за политика и там да си споделя мненията и тревогите относно политическият живот в България и да ни остай на спокойсвие да си пишеме неща свързани със занаята.А не само да прай корекций и да слага банове за щело и нещело и то само на някой хора не на всички разбира се понеже написаното не му изнася.

georgi87

Уди кълвача

Цитат на: georgi87 - Петък, 06 Април, 2012, 20:27:29Баце в всичките теми за политика най-много пише админа.Според мене е по-добре да си направи друг форум за политика и там да си споделя мненията и тревогите относно политическият живот в България и да ни остай на спокойсвие да си пишеме неща свързани със занаята.А не само да прай корекций и да слага банове за щело и нещело и то само на някой хора не на всички разбира се понеже написаното не му изнася.

Ауе, не чи нещо, ама поне ина запитайка тури бе, е така за цвят....
Па и кой ва спрял да си пишете във шоферскити теми....??? кат има ко да пишиш, пиши бре....

Trucker_Boy

Цитат на: Уди кълвача - Петък, 06 Април, 2012, 20:32:37Ауе, не чи нещо, ама поне ина запитайка тури бе, е така за цвят....
Па и кой ва спрял да си пишете във шоферскити теми....??? кат има ко да пишиш, пиши бре....

Не разбрах какво пишеш, нещо за теми явно.
Погледни само Важната тема за Синдиката и тези в раздела !
www.sbps.eu

admin

Цитат на: Trucker_Boy - Петък, 06 Април, 2012, 20:00:26
Погледнете какво е положението на форума от 1-2 месеца насам.
Всички пишат в раздела за политика...
Няма интересни и полезни теми вече!

п.п: Това Форум на българските шофьори ли беше ?  ???

Все още е форум на българските шофьори, които се интересуват и от политика. Защо не погледнеш детайлната статистика? Там ще разбереш в кои теми се пише най-много.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Петък, 06 Април, 2012, 20:38:23
Все още е форум на българските шофьори, които се интересуват и от политика. Защо не погледнеш детайлната статистика? Там ще разбереш в кои теми се пише най-много.

Които се интересуват от политика...
Би ли ми обяснил кое е общото между Форум на българските шофьори и Форум на българските хора интересуващи се от политика ?
Има ли нещо общо между политиката и транспорта ?
www.sbps.eu

Уди кълвача

Цитат на: Trucker_Boy - Петък, 06 Април, 2012, 20:41:43

Цъ, нищо общо!!!
Шоферити сами са опраят ф целия сфят......

SEMPER

Нема лошо да се бистри политиката  ;D

Аз лично този раздел го възприемам като "отмора и шеги", и се чудя на хората,които се набират яко в "политическите" теми.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Бриги Магнито

:D :D :D Уди бацин те така те любим мъцайки на моенски.
Тракерчо баце да ти каем баце ,кат стара опозиция от цела седмица,а мое и две се дръглям с бате ти Дане се у теми шоферски,верно биисери пишем,но има и важни моменти и то мноо,номера е че човек трябва си отчисти плявата.
Не се нерви за политика баце,не се нерви за пароци,не се нерви за руси каки оти файда нема се си е тая да знааш и да се нервиш и да не се нервиш.
;)
Живот и здраве другата седмица,че свикам бръмбаро на събрание и че спущиме некоя шоферска тема,не бой са.

Trucker_Boy

Цитат на: Уди кълвача - Петък, 06 Април, 2012, 20:45:13
Цъ, нищо общо!!!
Шоферити сами са опраят ф целия сфят......

Като си толкова отворен ми отговори на въпроса.  :)
www.sbps.eu

admin

Цитат на: Trucker_Boy - Петък, 06 Април, 2012, 20:41:43
Които се интересуват от политика...
Би ли ми обяснил кое е общото между Форум на българските шофьори и Форум на българските хора интересуващи се от политика ?

Ами на този етап не мисля, че трябва да давам някакви специални обяснения. Не знам дали си спомняш, че има раздел "Споделено" и в пояснението към раздела пише, че животът не е само пътища и камиони. И в този раздел започнаха да се появяват теми за политика.

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Петък, 06 Април, 2012, 22:36:25
Ами на този етап не мисля, че трябва да давам някакви специални обяснения. Не знам дали си спомняш, че има раздел "Споделено" и в пояснението към раздела пише, че животът не е само пътища и камиони. И в този раздел започнаха да се появяват теми за политика.

Задавам въпрос : Има ли нещо общо между политиката и транспорта ?

Не питам как е създаден разделът Политика.  :)
Благодаря за разяснението.
www.sbps.eu

SEMPER

Да - ИМА, и то много

Замисли се, колко неща зависят от политиките

Пътища
Такси
Осигуровки
Условия на труд

И още много и много

И за капак - цялата нормативна уредба в бранша

Всички тези неща зависят от едни кратунковци, които са избрани за да "оправят" България.

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

admin

Цитат на: georgi87 - Петък, 06 Април, 2012, 20:27:29
Баце в всичките теми за политика най-много пише админа.Според мене е по-добре да си направи друг форум за политика и там да си споделя мненията и тревогите относно политическият живот в България и да ни остай на спокойсвие да си пишеме неща свързани със занаята.А не само да прай корекций и да слага банове за щело и нещело и то само на някой хора не на всички разбира се понеже написаното не му изнася.

Ще си направя труда да проверя дали наистина аз пиша най-много в раздел "Политика и икономика". Ако обаче се окаже, че твърдението ти не е вярно, ще приема, че използваш клевета.

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Събота, 07 Април, 2012, 00:05:52
Ще си направя труда да проверя дали наистина аз пиша най-много в раздел "Политика и икономика". Ако обаче се окаже, че твърдението ти не е вярно, ще приема, че използваш клевета.

Задължително Бан за клевета.
Пък правописа не е важен.  ;)
www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu