• Welcome to Форум на българските шофьори.

Как да се предупреждаваме?

Започната от kkkvd, Събота, 07 Април, 2012, 19:19:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kkkvd

Абе колеги, напоследък се чудя, аз ли съм гламав да святкам на колеги и любители, а на мен никой да не ме предупреждава?
Айде от леките коли - разбирам, обаче професионалните шофьори да се разминаваме без да си светнем, че има ДАИ или КАТ по-напред някъде... грозно е.
Сега някой може да ми опонира, че не е европейско и да сме си спазвали. Ами ако има някой чак пък толкова изряден.. незнам
В Румъния се научиха напоследък, у нас се отучихме..

kkkvd

Механик-водач

;) То нас и в ада не ни пазят около казана...
Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

Механик-водач

Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

miroslav

Напълно съм съгласен, че напоследък доста колеги не святкат. А искат да ги предупреждаваме. Та дори и французите святкат.

напоследак - напоследък
            Француэите - француэите

э - Тази буква е "Е абаротно", една от двете различни, букви спрямо руската. Със сигурност не е "З". По БДС - клавиатурна подредба "З" е с "Р" - латинско.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

Уди кълвача

А е толкова просто - спазваш си правилата.........

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: miroslav - Събота, 07 Април, 2012, 19:37:50
Напълно съм съгласен, че напоследък доста колеги не святкат. А искат да ги предупреждаваме. Та дори и французите святкат.

Французите на мобилни камери много святкат. А в Румъния, по-скоро леките коли ме предупреждават, от колкото колеги.

Цитат на: Уди кълвача - Събота, 07 Април, 2012, 19:55:50
А е толкова просто - спазваш си правилата.........

Дано да смяташ че, мисията на полицаите е да се опазват живо на хората. За мен по-скоро е и да не си виновен си длъжен, да платиш - ТАКСА.
     Инак като гледам стила на писане, най-вероятно във всички други неща си изряден.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

kkkvd

Ето го първия безгрешник  ;D
Както Исус е казал, ако някой от вас е  безгрешен, нека той хвърли първия камък. Спазваш правилата и стигаш вдругиден

Целта е да знаем къде се залагат, щото колега, едва ли ще тръгнеш да спориш, че някъде се пази на т.нар. "хранилки", абсолютно нелогично поставени знаци - на прав път 30 км/ч

Уди кълвача

Тиа па, не съм казал че съм светец, кво ви пречи да карате с 50 където е казано....ако искат да ви земат парите, и с 5 да караш, пак щи ги земат.... аз си спазвам правилата доколкот мога... хванат ли ме плащам си естествено, и рушвет знам как се дава...
Абе, дълга е темата...

kkkvd

Нали това е идеята, да не стигаме до там. Дайте идеи

admin

От известно време не предупреждавам. Нека да пишат повече актове за превишена скорост.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

SEMPER

Цитат на: admin - Събота, 07 Април, 2012, 21:23:20
От известно време не предупреждавам. Нека да пишат повече актове за превишена скорост.

Винаги предупреждавам, най малко 5 километра след хранилката

Админ, ти вярваш ли, че наистина "пишат"  ;D ;D ;D или май изкарват "джобни"
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

admin

Цитат на: SEMPER - Събота, 07 Април, 2012, 21:57:19
Винаги предупреждавам, най малко 5 километра след хранилката

Админ, ти вярваш ли, че наистина "пишат"  ;D ;D ;D или май изкарват "джобни"

Вземат и "джобни". Обаче не съм съгласен да спасявам джигитите по пътищата.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

loshdancho

Да ви кажа предупреждавам само колеги с камиони, с коли бусове не предупреждавам нека си нарушават за да ги спират.
Все някой трябва да спират , защо да е камион и от него да вземат?
Туристите по пътя са за това, те и без това не знаят къде се намират и за какво са тръгнали.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

SEMPER

Цитат на: loshdancho - Събота, 07 Април, 2012, 22:40:54
Да ви кажа предупреждавам само колеги с камиони,

E, аз ако съм с колата срещу теб- съм изгорял значи.  ;D ;D ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

loshdancho

Тогава си в ролята на турист -тръгнал на почивка и с пари, защо да не ги споделиш с органа.
Органа трябва да вземе от някой , той за това е излезел и въобще не му пука за безопасността на движението.
Когато си с камиона си по работа, срамно е да си плащаш за да работиш.
Стратегически даже изчаквам колата да мине и тогава присвятквам....
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Slav_305

Всичко си опира до възпитание. Дали искаме, или не искаме да си помагаме на пътя? Аз, лично, винаги светкам и на коли и на камиони, както и на мен ми светкат и коли и камиони. Всеки знае как се изкарва заплата и не мисля, че е нужно да даваме трудно изкараните пари на "органите", затова трябва и "големи" и "малки" да си помагат.
Play Golf, don't drive it!

Slav_305

Play Golf, don't drive it!