• Welcome to Форум на българските шофьори.

Как да се предупреждаваме?

Започната от kkkvd, Събота, 07 Април, 2012, 19:19:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Rammbon

Ей на Гурково се научиха да стоят, че понякога и по 2 коли от двете страни и с полиция. Днес спираха и от нашите, че само абитата. Абе пак има начин да им бягаме и да не минаваме по край тях по Хаимбоаза, ама защо да правим номера  ;D Сега се знае , че в България почти няма работа за камионите, не трябва да ни засичат много -много, айде по кампания , там има ексцесии с по 50т.

Rammbon

naum4o

Цитат на: gadinka - Петък, 25 Април, 2014, 22:29:27
Тъй като модератор е писал след тоя пост, се питам дали го е пропуснал, или избирателно се подхожда към неграмотното писане и корекциите???
Абсолютно избирателно. Потребителят ми е личен брат. Други оплаквания имаш ли?
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

naum4o

Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

Красимир Тодоров

Наумчо, само не разбрах това заяждане какво общо има с темата... освен това, чисто човешки можеше да излезеш от ситуацията, като кажеш, че не си обърнал внимание, а прикрий брат си или който ти пожелаеш. Но сега излиза, че правилата важат, но за брат ти не.
Може би забележката към теб не беше основателна, аз също не държа на изрядния български във един шофьорски форум, но определено отговора ти беше малко, като че ли си у дома си и ще правиш каквото си пожелаеш. Грозно ми изглежда... все пак си модератор, не прост шофьор.

SEMPER

Цитат на: Rammbon - Петък, 25 Април, 2014, 23:20:01
Ей на Гурково се научиха да стоят, че понякога и по 2 коли от двете страни и с полиция. Днес спираха и от нашите, че само абитата. Абе пак има начин да им бягаме и да не минаваме по край тях по Хаимбоаза, ама защо да правим номера  ;D Сега се знае , че в България почти няма работа за камионите, не трябва да ни засичат много -много, айде по кампания , там има ексцесии с по 50т.

Ако идваш от долу - караш към Николаево, където е съборения мост. Хващаш нагоре към Димовци, и излизаш горе над Гурково,където е паметника. Пътя не е разрешен за камиони май, но е абсурд някой да те провери там.

Това важи ако джедаите са в Гурково, ако са нагоре над паметника - няма начин да се обиколят.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

naum4o

Цитат на: Красимир Тодоров - Петък, 02 Май, 2014, 11:34:41
Наумчо, само не разбрах това заяждане какво общо има с темата... освен това, чисто човешки можеше да излезеш от ситуацията, като кажеш, че не си обърнал внимание, а прикрий брат си или който ти пожелаеш. Но сега излиза, че правилата важат, но за брат ти не.
Може би забележката към теб не беше основателна, аз също не държа на изрядния български във един шофьорски форум, но определено отговора ти беше малко, като че ли си у дома си и ще правиш каквото си пожелаеш. Грозно ми изглежда... все пак си модератор, не прост шофьор.
Принципно си прав, разбира се. Неграмотното писане не се толерира и няма да се толерира в този форум. Но специално този казус има предистория. Потребителят влиза във форума, заяжда се тенденциозно с мен, отпуска напрежението и офейква за месец. Не знам по каква причина съм ядосал госпожицата/госпожата. Адски ми е неприятно и бих направил всичко по силите си, да изгладя недоразуменията.
Но Бог троица любит. Това е третото и последно такова. Забележката сама по себе си е правдива и точна. Но в контекста, който остава скрит нефлагрантно за теб досега, придобива откровено недискусионен характер.
Опитвам се да спазвам добрия тон, но и аз имам лимити. И принципи.
Уважавам потребителите, тъй като са професионалисти и имат специфични умения. В този ред на мисли, надявам се, че ти отговарям точно и конкретно.
Публикацията, нуждаеща се от редакция, ми се е изплъзнала от вниманието. Асан също е хора. :D

godji

Цитат на: SEMPER - Петък, 02 Май, 2014, 12:12:44

Ако идваш от долу - караш към Николаево, където е съборения мост. Хващаш нагоре към Димовци, и излизаш горе над Гурково,където е паметника. Пътя не е разрешен за камиони май, но е абсурд някой да те провери там.

Това важи ако джедаите са в Гурково, ако са нагоре над паметника - няма начин да се обиколят.
Джедаите винаги са в Гурково , на паметника стоят полицаи !  :) Само че по този път аз съм минавал с кола и не бих се наврял там с камиона ! По пътя който е описал Rammbon има един десен завой който може би и хенгер няма да успее да направи , камо ли люлка или прицеп :)
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

avto_vanko

Тоя път съм го минавал 3-4 пъти на соло и разкрит,че много ниски клони има

avto_vanko