• Welcome to Форум на българските шофьори.

Искам да работя като международен шофьор - съвети, мнения...

Започната от Scania_and_Volvo, Неделя, 08 Април, 2012, 03:03:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Scania_and_Volvo

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Петък, 13 Април, 2012, 21:07:20
Аз не мога да намеря това желание за осмислено и добре преценено...
Имам два въпроса към кандидат-шофьора. Семеен ли си и каква заплата нето получаваш в момента, ако не е тайна.

Ти явно не си шофьор, че ме питаш подобни неща или си бивш шофьор, който сега работи в офис?  ;D Какво значение има дали съм семеен или не? Ако имаш жена, която да те обича и подкрепя, и разбира в професията, която вършиш...какъв е проблема?
За заплатата пак няма значение, това което питаш. Ако на човек му харесва работата, която върши, заплатата въобще не я прави на въпрос. Но в случая с международните шофьори заплатата да не би да е малка? Абсурд да взимаш такава заплата тук в Бг по офиси. Ако попаднеш на точен работодател и ти дава да речем по 2500 евро на месец...къде ще ги вземеш тука тия пари по офиси при положение, че не си управител, но дори и такъв да си... във фирма, която не е твоя? То може някъде да има някакви единични изключения с роднински връзки, но говорим като цяло.
http://www.youtube.com/watch?v=fdF2gqKHfsI
Моята работа е да бъда добър и с чисто сърце и да обичам всеки като самия себе си.

Scania_and_Volvo

Моята работа е да бъда добър и с чисто сърце и да обичам всеки като самия себе си.

bad_kras

Цитат на: Scania_and_Volvo - Петък, 13 Април, 2012, 23:15:19

Ти явно не си шофьор, че ме питаш подобни неща или си бивш шофьор, който сега работи в офис?  ;D Какво значение има дали съм семеен или не? Ако имаш жена, която да те обича и подкрепя, и разбира в професията, която вършиш...какъв е проблема?
За заплатата пак няма значение, това което питаш. Ако на човек му харесва работата, която върши, заплатата въобще не я прави на въпрос. Но в случая с международните шофьори заплатата да не би да е малка? Абсурд да взимаш такава заплата тук в Бг по офиси. Ако попаднеш на точен работодател и ти дава да речем по 2500 евро на месец...къде ще ги вземеш тука тия пари по офиси при положение, че не си управител, но дори и такъв да си... във фирма, която не е твоя? То може някъде да има някакви единични изключения с роднински връзки, но говорим като цяло.
Баце , много голямо значение има дали си семеен в тази професия. И най важно какви нерви има жена ти!!! :D :D Що може да не я намериш след няколко курса!  А тия 2500 евра от де ги разбра че се вземат - незнам  ??? ???   Поразгледай форума по обстойно и ще разбереш колко по 2500 има да се вземат  :D :D :D
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

Scania_and_Volvo

Цитат на: bad_kras - Петък, 13 Април, 2012, 23:26:56
Баце , много голямо значение има дали си семеен в тази професия. И най важно какви нерви има жена ти!!! :D :D Що може да не я намериш след няколко курса!  А тия 2500 евра от де ги разбра че се вземат - незнам  ??? ???   Поразгледай форума по обстойно и ще разбереш колко по 2500 има да се вземат  :D :D :D

Казах, ако работодателя е почтен и се разбираме. И най-вероятно ще се разбираме, защото той няма да може да устои на чара ми. Да не са 2500, нека са сигурни 2000 евро на месец, предостатъчни ще ми бъдат. Къде ще ги вземеш тука?
А това за жената...има хора, които са много верни на половинките си, запомни го много добре от мен.

bad_kras

Цитат на: Scania_and_Volvo - Петък, 13 Април, 2012, 23:33:19
Казах, ако работодателя е почтен и се разбираме. И най-вероятно ще се разбираме, защото той няма да може да устои на чара ми. Да не са 2500, нека са сигурни 2000 евро на месец, предостатъчни ще ми бъдат. Къде ще ги вземеш тука?
А това за жената...има хора, които са много верни на половинките си, запомни го много добре от мен.
Баце ни чара ще ти помогне, ни работодателя - що се броят такива на пръстите на едната ръка. А колкото до половинките  - хората може да са им верни , ама половинките хич не са верни - това го запомни пък от мен.  Много колеги са с по 2-3 брака а някои дори зачеркват и повече темата да създават ново семейство. Това е от половинките - не е от хората!
После за жена ти - ще си само един банкомат , който като го изпразнят почва да свети : "exceeded limit" .   ;)
А намали и още малко цифрата , що кой ти е казал , че взема такива пари - яко те мята по върбите.
Такива пари получават хората в изгнание , които са избегали отдавна от милата ни родина и си бачкат с документи в съответната държава. Тука за български работодател - цифрите са други  :D :D :D

admin

Ако попаднеш на точен работодател и ти дава да речем по 2500 евро на месец...

Ама ти наистина си голям мечтател.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Scania_and_Volvo

Цитат на: bad_kras - Петък, 13 Април, 2012, 23:44:56
Баце ни чара ще ти помогне, ни работодателя - що се броят такива на пръстите на едната ръка. А колкото до половинките  - хората може да са им верни , ама половинките хич не са верни - това го запомни пък от мен.  Много колеги са с по 2-3 брака а някои дори зачеркват и повече темата да създават ново семейство. Това е от половинките - не е от хората!
После за жена ти - ще си само един банкомат , който като го изпразнят почва да свети : "exceeded limit" .   ;)
А намали и още малко цифрата , що кой ти е казал , че взема такива пари - яко те мята по върбите.
Такива пари получават хората в изгнание , които са избегали отдавна от милата ни родина и си бачкат с документи в съответната държава. Тука за български работодател - цифрите са други  :D :D :D

Виж, аз познавам хората много добре. Като видя даден човек в очите, подчертавам ОЧИТЕ и веднага мога да го преценя, трябват ми само няколко секунди. Уцеля ли такъв работодател, в който да видя потенциал за градивно съдружие и професионално развитие(и в личен план, ако щеш)с него, смятай трябват ми точно 10 минути насаме с него, даже и по-малко, за да се съгласи той с мене. Аз няма да го подведа никога, защото моята дума е закон!
И смятай братле, тая фирма, която ще има щастието да съм в нея, ще просперира дълги години занапред. А пък откъде знаеш, мога да му поема и финансовите операции на шефа, за мене поне няма да е трудно. Ще си карам камиона и финансовото състояние ще е бетон. Мога дори да поема и ръководенето на другите шофьори, ще им говоря и ще ги науча на ред и морал. Само по този начин, само със здрав ред и съвестно отношение към работата фирмата ще ПРОСПЕРИРА!

SEMPER

Цитат на: Scania_and_Volvo - Петък, 13 Април, 2012, 23:33:19
Да не са 2500, нека са сигурни 2000 евро на месец

Да не са за месец, а за два ........ евентуално  ;D ;D ;D

Абе, от де се е заформило у теб това мнение, че кой не е изкарал С, той не е скочил директно в буржоазната класа  :)

Така като чета - по добре погледни в очите некой шеф на банка и му помогни да просперира  ;D доста по переспективно ще ти е бъдещето  ;D

Не че нещо, ма чорбаджиите на дъргелите се занимават основно с дъмпинг, и само заради това нема шанс да просперират

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Станимир

Оооп я се събуди.Много филми гледаш в офиса,докато работиш за просперитета настоящата ти фирма.

Scania_and_Volvo

Цитат на: Станимир - Събота, 14 Април, 2012, 00:10:41
Оооп я се събуди.Много филми гледаш в офиса,докато работиш за просперитета настоящата ти фирма.

Вие не разбрахте ли, че ми се кара камион бе хора?  ;D  Вляза ли в транспортния бранш, там ще се разгърна напълно.  :)

long

Въодушевен е човекът,в което няма нищо лошо.Гледал е клипчетата на Иво - харесало му е.Всеки ден ново място,пред очите ти всичко се променя ежедневно,може да се препоръчва като терапия за хора прекарващи времето си на едно място в продължение на месеци,години и т.н.Моя скромен съвет е да се пробва ,да види човека,кое как е,що е и тогава вече да си реши.Все пак на 30 години човек е достатъчно млад ,за да променя професия и начин на живот,особено когато има силно желание.С желание и акъл всичко става.
П.С. Начин на живот ,защото професията на международния шофьор е точно това
 Успех!  :)

SEMPER

Цитат на: long - Събота, 14 Април, 2012, 00:28:40
Гледал е клипчетата на Иво - харесало му е

Иво, посмали малко с парите в клиповете, че цяла БГ ще реши да става шофьор  ;D  Или поне се пиши на комисион при инструкторите :)

То направо излиза че в БГ само Цв Цв и международните шофьори имат по 6 апартамента

Не че ми е работа относно мераците за реализация, но четох,четох и разбрах само едно
Момчето е решило че на 30+ години е крайно време да става мъжкар.

Само дето това че въртиш по голям геврек от остналите не те прави автоматично мачо
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

bad_kras

Roshko

Мдаммм... просто заглавието не отговаря на темата. Ти не питаш за съвет, а съветваш нас...
Прав ти път! Пък и щом сегашната фирма не ти харесва, ще си намериш друга, няма начин да не узрееш. Ще погледнеш шефа в очите и той мигом ще се превърне от длъжник, милионер? Да, ама - не! В некой друг живот. Мислиш си, че в тая професия се цени интелекта? Ще те разочаровам! Цени се ако не споменаваш вълшебната думичка "пари". Изобщо повече няма да се опитвам да мъцам, само ще чета с интерес. Даже на моменти ми намирисва на провокация, но времето ще покаже.
Успех!

rider777

Приятелю, бъди сигурен, че няма шофьор, който да не ти завижда за офиса па било то и с шеф на главата,,, ти докато изкараш всички документи и стане време да тръгнеш със сигурност вече ти ще си седнал на шефското място в офиса .......  По писането ти в една друга тема тук във форума усещам, че има виновник за тези ти мераци,,,,дано само някой ден не тръгнеш да го биеш затова,че си провалил Живота си потегляйки по пътищата................
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Scania_and_Volvo

Цитат на: long - Събота, 14 Април, 2012, 00:28:40
Въодушевен е човекът,в което няма нищо лошо.Гледал е клипчетата на Иво - харесало му е.Всеки ден ново място,пред очите ти всичко се променя ежедневно,може да се препоръчва като терапия за хора прекарващи времето си на едно място в продължение на месеци,години и т.н.Моя скромен съвет е да се пробва ,да види човека,кое как е,що е и тогава вече да си реши.Все пак на 30 години човек е достатъчно млад ,за да променя професия и начин на живот,особено когато има силно желание.С желание и акъл всичко става.
П.С. Начин на живот ,защото професията на международния шофьор е точно това

Здраво ти стискам ръката!

Scania_and_Volvo