• Welcome to Форум на българските шофьори.

Искам да работя като международен шофьор - съвети, мнения...

Започната от Scania_and_Volvo, Неделя, 08 Април, 2012, 03:03:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pumix

Цитат на: bruto - Понеделник, 16 Април, 2012, 01:16:52
О нашия пак се показа ,тъкмо си мислех ,че се е покрил пак в дупката си .  ;D
На мен ли ми говориш бе мен?
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

pumix

Scania_and_Volvo

pumix,  :) радваш ме, когато ме наричаш оптимист братленце. Напълно си прав. Аз съм най-големия оптимист на тази земя и винаги ще бъда, защото знам какво искам и знам, че съм прав! Ако тук си останал с впечатлението, че съм оптимист, гарантирам ти, че ако се видим на 4 очи ще те направя и тебе оптимист като мене, ако желаеш разбира се.  :)
Лека нощ, спи спокойно.
Честит Празник още веднъж!
http://www.youtube.com/watch?v=fdF2gqKHfsI
Моята работа е да бъда добър и с чисто сърце и да обичам всеки като самия себе си.

Scania_and_Volvo

Моята работа е да бъда добър и с чисто сърце и да обичам всеки като самия себе си.

pumix

Цитат на: Scania_and_Volvo - Понеделник, 16 Април, 2012, 02:25:15
pumix,  :) радваш ме, когато ме наричаш оптимист братленце. Напълно си прав. Аз съм най-големия оптимист на тази земя и винаги ще бъда, защото знам какво искам и знам, че съм прав! Ако тук си останал с впечатлението, че съм оптимист, гарантирам ти, че ако се видим на 4 очи ще те направя и тебе оптимист като мене, ако желаеш разбира се.  :)
Лека нощ, спи спокойно.
Честит Празник още веднъж!
Баце,няма нужда да ме преправяш и мене аз и такъв си се харесвам.Оптимизъм си имам понякога в излишък,мечтите са безплатни все пак.Па на първата ти заплата от 2500 евро,(ех размечтах се и аз) като шофер мое по бира да черпиш.По каса бира де. ;D ;D ;D

Scania_and_Volvo

Цитат на: pumix - Понеделник, 16 Април, 2012, 02:33:29
Баце,няма нужда да ме преправяш и мене аз и такъв си се харесвам.Оптимизъм си имам понякога в излишък,мечтите са безплатни все пак.Па на първата ти заплата от 2500 евро,(ех размечтах се и аз) като шофер мое по бира да черпиш.По каса бира де. ;D ;D ;D

А бе бира...искаш да ти висне корема ли?
Ще те науча да пиеш чай, та да видиш какво е аромат и хармония за сетивата. И после гаранция ти давам, че няма да близнеш бира.  ;D

pumix

Аааа не тенкю ама такива не ги пием.Вода също,хваща се котлен камък от нея. ;D

rider777

Баси как си мечтаем да съм некое шефче с десетина камиона ,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

kkkvd

Цитат на: pumix - Понеделник, 16 Април, 2012, 00:56:33
Е защо така бе пич.Сега нема да спим спокойно,защото точно ти не си съгласен с мене.Хахахаха аз дали имам или немам проблем това може някой по компетентен от тебе да го каже.Ама май ти си тоя с проблемите,щото нещо на тебе не ти изнася като гледам.На мене нещо като не ми изнася не му обръщам внимание.Иначе си знам,че ми бега центровката от малък.Дреме ми като не ти изнася мойто мнение,аз квото имам съм му казал на оня оптимист и не съм задължил никой да се съобразява с казаното от мен.Така че,като не ти харесва не ми чети писанията.Гледам и с минусите имаш проблем,епа тва е детска работа за некви аритметични знаци да се нервиш,нещо не е на добре.Аз един плюс че ти сложим да се успокоиш малко,пък ако не ти е кеф ми тресни минус на мене аз и без това не ги гледам. 8) 8) 8)
Pumix, аз приятелю се пошегувах, все едно тоя сканиа_волво ти отговаря. Виждаш ли че на всеки който му пише, той отговаря че не е съгласен с него и има проблеми. Немам нищо персонално към тебе. Нито към тоя младеж
хахаха, нещо не се разбрахме с хумора

pumix

Е то така изглежда все едно по сериозен никога не си бил.Ма карай по течението.Лошо обаче иска и мене да ме преправя,абе това оптимизма прави чудеса. ;D

Scania_and_Volvo

Цитат на: rider777 - Понеделник, 16 Април, 2012, 05:11:06
Баси как си мечтаем да съм некое шефче с десетина камиона ,,,,,,,,

Иво, можеш ли да ме светнеш как реално вървят заплатите на международните шофьори в ЕС и по специално в Испания и Франция, а и на други места, ако имаш наблюдения? То се е видяло, че няма хляб тука в Бг и най-вероятно ще изляза навън. Това дето го гледаме по обяви е едно на ръка, кажи ти поне си там и имаш директно наблюдение. Няма кой друг да питам, не ги знам другите дето пишат по темата ми дали и къде работят като шофьори. В едно твое видео казваш, че преди да отидете в испанската фирма, там испанските шофьори взимали по 8-9000Е, а като сте отишли българите сте започнали да взимате 2 пъти по-малко, явно защото сте станали повече хората и ресурсите се разпределят.  В друго видео те чух да казваш, че взимаш 2700-2800Е месечно, но това просто било слаб период. Ако искаш ми пиши на лично съобщение, ако се притесняваш тук пред всички.

mylord56

Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

Scania_and_Volvo

Цитат на: mylord56 - Понеделник, 16 Април, 2012, 23:00:45
Ееех, мечти....

Е, явно Иво си е връзкар и е на "ТИ" със шефа на испанската фирма и може да си ги взима тези пари какво...
Аз също ще съм на "ТИ" с някой шеф някъде.

mylord56

Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

Scania_and_Volvo

mylord56

Аз такава заплата на Бг шофьор в чужбина не знам още някой да е получавал!!! Клипа не съм гледал - ако е твърдял подобно нещо - да, лъжец е.

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777