• Welcome to Форум на българските шофьори.

Искам да работя като международен шофьор - съвети, мнения...

Започната от Scania_and_Volvo, Неделя, 08 Април, 2012, 03:03:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mylord56

Къде си ги получавал в "слаб" период тия пари, светни ме де. Не пали фитила на човека. Да не вземе да плаща под масата двойно за книжки, удостоверения и тем подобни, та да стане по-бързо.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

mylord56

Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

Scania_and_Volvo

Цитат на: mylord56 - Понеделник, 16 Април, 2012, 23:28:15
Къде си ги получавал в "слаб" период тия пари, светни ме де. Не пали фитила на човека. Да не вземе да плаща под масата двойно за книжки, удостоверения и тем подобни, та да стане по-бързо.

Като гледах видеото, да ти кажа съвсем искрено звучеше.
http://www.youtube.com/watch?v=fdF2gqKHfsI
Моята работа е да бъда добър и с чисто сърце и да обичам всеки като самия себе си.

Scania_and_Volvo

Моята работа е да бъда добър и с чисто сърце и да обичам всеки като самия себе си.

mylord56

Спирам да коментирам по темата - за мен са нереални неща. А и ще се получи чат.

ET VIT-93

Значи момци не се карайте за безличнио RAIDER777, просто не го държи главата :'( ;D.Ако му се връзвате значи, че Вие не сте наред деца мои ;).Тази личност страда неизличимо от неква мания да е Той ??? ??? ???най- най- най :o ??? :o.Майка му държала червените фенери в Чикаго, от незнам си колко лета работел у Зап. Европа ,и все любопитства дали не се е минал нощес докато е спал ;D.Последното, което чух е, че имал сестра която по 8 пъти почивала в КУБА ???.Замислих се, и викам щом пък близка нам род е известна съдържателка на мереклийски локал  ;),нормално е да има РАЙДЕРО777МНОГО БРАТЯ И СЕСТРИ,нали ;) :D ;D,ама ни в клин, ни в ръкав постоянно, и целеустремено се изтъква момчето ;D ???.Здраво мислещ човек може ли постоянно да говори глупости, и да се кефи с някакви клипчета, и си мисли тез у БГ, какви баламурници са преди да склопи бодрите си сетива ,които Му докарват 9000 еврака  ;)месечно ,а в същото това време е качил поредния паркинг ,но не е забелязал ,че в обектива се е хванала тавата, в която се пържи месо с лук ;)за 0,50 евро цента кг в КАБИНАТА! :D.Мисля си ,че при 9000 евро, или и тази дето дават на гресирвача у Испания-2800, в слабия сезон, че ядем само у кафана :o ;D.Вие чеда мои сте ,закъснели ;) :D ;D

pumix

Бе ти рибата не си хванал още,слагаш тигана на котлона.Научи ли си да караш камион та така се засили по ЕС да излилзаш?Те това първо питат,а и го проверяват,щот никой нема да си даде камионо на някой който тепърва ще се запознава с тая техника.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

Petroff

Ако си решил да ставаш шофьор пробвай.Аз също съм с висше образование и много години изкарах по офиси,но съвета ми е да си направиш сметка какво печелиш и какво губиш.Мога да ти кажа едно сигурно нещо от това което прочетох до тук.То е че заплата от порядъка2500- 3000евра няма в тази професия .Сигурно е ставало дума за румънски леи или злоти.Съветите на колегите са основателни до голяма степен,но пробвай се като искаш.Успех.

Scania_and_Volvo

Цитат на: ET VIT-93 - Понеделник, 16 Април, 2012, 23:56:31
Значи момци не се карайте за безличнио RAIDER777, просто не го държи главата :'( ;D.Ако му се връзвате значи, че Вие не сте наред деца мои ;).Тази личност страда неизличимо от неква мания да е Той ??? ??? ???най- най- най :o ??? :o.Майка му държала червените фенери в Чикаго, от незнам си колко лета работел у Зап. Европа ,и все любопитства дали не се е минал нощес докато е спал ;D.Последното, което чух е, че имал сестра която по 8 пъти почивала в КУБА ???.Замислих се, и викам щом пък близка нам род е известна съдържателка на мереклийски локал  ;),нормално е да има РАЙДЕРО777МНОГО БРАТЯ И СЕСТРИ,нали ;) :D ;D,ама ни в клин, ни в ръкав постоянно, и целеустремено се изтъква момчето ;D ???.Здраво мислещ човек може ли постоянно да говори глупости, и да се кефи с някакви клипчета, и си мисли тез у БГ, какви баламурници са преди да склопи бодрите си сетива ,които Му докарват 9000 еврака  ;)месечно ,а в същото това време е качил поредния паркинг ,но не е забелязал ,че в обектива се е хванала тавата, в която се пържи месо с лук ;)за 0,50 евро цента кг в КАБИНАТА! :D.Мисля си ,че при 9000 евро, или и тази дето дават на гресирвача у Испания-2800, в слабия сезон, че ядем само у кафана :o ;D.Вие чеда мои сте ,закъснели ;) :D ;D

Няма спор, че доста глупости реди тоя райдър777 и чак ме хваща жал за децата, които го гледат. Напълнил е целия vbox7 с клиповете си. Поне да говори дисциплинирано, прилично, а то...на моменти не искам да споменавам какви неща говори. На мене единствено, подчертавам ЕДИНСТВЕНО ми харесва как управлява камиона, как снима с камерата и показва природа, къщи, забележителности и т.н. Единствено това!
Бих отправил чист, приятелски съвет към него да говори малко по-прилично, защото доста деца го гледат. Злепоставя професията шофьор, а има и доста културни, образовани шофьори. Не казвам, че той не е такъв, просто ако може малко по-прилично да говори. Надявам се не ми се сърди.  :)
А аз, с или без негова информация относно заплатата, ще намеря начин да разбера навън как стоят нещата.

Цитат на: Petroff - Вторник, 17 Април, 2012, 00:31:57
Ако си решил да ставаш шофьор пробвай.Аз също съм с висше образование и много години изкарах по офиси,но съвета ми е да си направиш сметка какво печелиш и какво губиш.Мога да ти кажа едно сигурно нещо от това което прочетох до тук.То е че заплата от порядъка2500- 3000евра няма в тази професия .

Ок, благодаря ти за информацията.

Scania_and_Volvo

Ако правиш публикация след ПЕТ минути. Редактирай предната!!!

bruto

Цитат на: pumix - Понеделник, 16 Април, 2012, 01:29:24
На мен ли ми говориш бе мен?
Не бе човече споко ставаше на въпрос за специалиста.....

SEMPER

Цитат на: Scania_and_Volvo - Понеделник, 16 Април, 2012, 23:07:28
Еееех, току що изкара Иво лъжец.

;D ;D ;D

Абе стига сте бъркали понятията  ;D ;D ;D ;D

8000 - 9000 Евро е навлото,което изкарва камиона де го кара Ивчо.

От там шефа му вади нафта,лизинг,такси,данъци,осигуровки, спира си и малко печалба, и каквото остане след тези ваденки - е заплатата на Ивчо.

Пък нашият герой , щом наистина иска да вади по 9000 евро на месец - да почва да учи за неврохирург, за по сигурно направо в чужбинско.

Така и така в момента е еднакво далеч и от неврохирургията, и от шофьорлъка, да се пренасочва докато е време  ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

bruto

....абе да не пропусне само неврохирургията и да влезне само в нервното . ;D

Scania_and_Volvo

Цитат на: SEMPER - Вторник, 17 Април, 2012, 01:55:03
;D ;D ;D

Абе стига сте бъркали понятията  ;D ;D ;D ;D

8000 - 9000 Евро е навлото,което изкарва камиона де го кара Ивчо.

От там шефа му вади нафта,лизинг,такси,данъци,осигуровки, спира си и малко печалба, и каквото остане след тези ваденки - е заплатата на Ивчо.

Пък нашият герой , щом наистина иска да вади по 9000 евро на месец - да почва да учи за неврохирург, за по сигурно направо в чужбинско.

Така и така в момента е еднакво далеч и от неврохирургията, и от шофьорлъка, да се пренасочва докато е време  ;D

Няма грешка. Почни да гледаш клиповете на Иво от 10 дена насам, мисля че клипа е в този период и ще го чуеш със ушите си как казва. Сега точно не мога да намеря клипа. Точно за ЕВРО става въпрос. Но на мене също ми се видя много и никога не съм мислил, че някъде взимат по толкова. Дори испанците там на място да взимат такава заплата от 8-9000 евро - това е огромна сума за шофьор. Абсурд!

bruto

Този човек продължава да си бълнува . Ти въобще знаеш ли как се изкарват тези суми .....особенно от шофьор . Събоди се !

Scania_and_Volvo

Цитат на: bruto - Вторник, 17 Април, 2012, 02:10:53
Този човек продължава да си бълнува . Ти въобще знаеш ли как се изкарват тези суми .....особенно от шофьор . Събоди се !

Казах, че никога не съм мислил, че шофьор може да вземе толкова! Казах АБСУРД!
Коментарът ти е напълно безсмислен! Ако няма какво да кажеш смислено, не пиши, че ставаш за СМЯХ!

bruto

Ти нищо смислено не си попитал за да ти отговора .А ако нещо ти е смешно се смей какъв е проблема .

bruto