• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-добрата българска бира според вас?

Започната от emcho, Сряда, 11 Април, 2012, 15:51:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Коя марка бира предпочитате?

Каменица
Загорка
Болярка
Старопрамен
Ариана
Шуменско
Пиринско
Друга
Не пия бира

emcho

emcho

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Slav_305

Загорчица.  ;)
Не, че е върха на сладоледа, ама поне има малко спиртец и има вкус на бира. Преди няколко дни пих една хубаво изстудена Каменица и имаше вкус на газирана вода.  :(
Play Golf, don't drive it!

MAINATA

POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL !!!      

BoBy_BoY

Значи, не я пропускам!

Бриги Магнито

Moйта особка е фен на ,,мъжете знаят защо,, ;)
Ма ако няма от мойта не е болка за умиране ,стига  да има неква запотенка па си важи.

SEMPER

Цитат на: Бригадира - Сряда, 11 Април, 2012, 17:58:24Moйта особка е фен на ,,мъжете знаят защо,, ;)
Ма ако няма от мойта не е болка за умиране ,стига  да има неква запотенка па си важи.

И моите предпочитания са абсолютно същите.

Обаче ..... ми е страшно тежко като се прибера от Германия да превключа на нашенска бира, мъка е голяма....
Даже и синковеца взе да хваща разлика - като се приберем и казва за нашенската бирица - то това си е чиста водица.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

pumix

Цитат на: Slav_305 - Сряда, 11 Април, 2012, 16:16:33Загорчица.  ;)
Не, че е върха на сладоледа, ама поне има малко спиртец и има вкус на бира. Преди няколко дни пих една хубаво изстудена Каменица и имаше вкус на газирана вода.  :(
Е точно,че има спиртец не става за бира.Истинската бира не трябва да мирише на казан,а Загорка точно на това вони с тоя спирт.Аз съм на Ариана.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

admin

Още един глас за Ариана. Хубава бира с плътен вкус и аромат. И един голям минус за Шуменско.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Rammbon

За мен Загорка е най-добрата българска бира. Обичам да ми е плътна и горчива. Също и Амстел, която се прави от Загорка :)

kkkvd

От българските съм за Арианка и Загорка, макар че в моя край има и други местни марки, евтинки и хубави. Най-хубавата лично за мен е Хайнекен, обикновената, ама скъпичка...
А пробвали ли сте онази новата Каменица пшенична. На мен много ми хареса, ама изчезна, няма я никъде вече.

ingenera7

Моята фаворитка откакто си смениха бутилката е Каменицата .Пийвам си я с най-голямо удоволствие.Когато ми се налага да я заместя предпочитам да бъде със Загорка .

Весели празници на всички и наздраве :)

georgi87

Не че съм голем бираджия ама си имам едно правило кога пия бира и то е "по-добре никаква бира отколкото загорка" демек ако у заведението има само загорка нема да пия бира.

loshdancho

Най-добрата бира:студената.
Най-добрата бира : следващата.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Slav_305

Slav_305