• Welcome to Форум на българските шофьори.

Willi Betz - Полша

Започната от Trucker_Boy, Вторник, 01 Март, 2011, 17:14:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

старото агри

Не бойте се ПУЦа е пълен...

старото агри

stanche

Цитат на: DeDo Vi - Четвъртък, 04 Август, 2011, 22:53:36
Цитат на: georgi87 - Четвъртък, 04 Август, 2011, 22:51:48
От кога са почнали да ходят в Турция и Ирак?Много ми е трудно да повярвам че при наличието на Бец турция и СОМАТ.ПОЛМАТ ще пътува по тия релаций дето казва колегата Велизар
Жоре не се чуди, ПолМат-а ще почнат да ходят и на Термез, не виждаш ли какво става, нямат хора.

Още миналата година се чу, че и ПолМат ще ходят то Термез, но за сега са само до Рига. А за заплатите ... ами че те и в СоМат са 2 месеца назад
Не карам бързо - летя бавно :) !!!

stanche

Не карам бързо - летя бавно :) !!!

Димитър Гебшеменов

Aбе-какво говорите за тия фирми-то  те известни навсякъде...Не одобрявам нито фирмата,нито колегите които работят там..Това си е мое мнение и е вследствие на лични срещи и контакти с колеги от тая фирма...сега карам с 1 от школата на мат-не става колеги-язък дето си давате парите за тоя пуц...Не ме спамете-това си е мое мнение и не искам да влизам в конфликт с никой...
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

zli1

Тази фирмата погина от както умря дъртия Willi и на негово място застана Томас фирмата се промени много.Доста гаражи затвори този Томас и то хубави гаражи ,бургаския,пазарджишкия също така назначи много некадърни кадри в ръководството.Посочвам онова влечуго Захари Комаров, господин Сурлеков.Абсурден е факта  че праща новобранци за Афганистан като първи курс.Също така гаранции няма че като преминеш пуц-а те зимат на работа.Докато трае пуц-а пък спиш където ти падне ако имаш късмета може да лагеруваш в софийският гараж при ужасни условия.Заплащаш си 400 кинта за този пуц.

Причина за редакция :  ПРАВОПИС !  

Колега, явно си се обидил на Trucker_Boy. Става объркване, като триеш публикацията!

разделяй и владей

Trucker_Boy

Цитат на: zli1 - Четвъртък, 19 Януари, 2012, 14:28:01
Тази фирмата погина от както умря дъртия Willi и на негово място застана Томас фирмата се промени много.Доста гаражи затвори този Томас и то хубави гаражи ,бургаския,пазарджишкия също така назначи много некадърни кадри в ръководството.Посочвам онова влечуго Захари Комаров, господин Сурлеков.Абсурден е факта  че праща новобранци за Авганистан като първи курс.Също така гаранции няма че като преминеш пуц-а те зимат на работа.Докато трае пуц-а пък спиш където ти падне ако имаш късмета може да лагеруваш в софийският гараж при ужасни условия.Заплащаш си 400 кинта за този пуц.

Причина за редакция :  ПРАВОПИС ! 

За последен път редактирам твоя публикация.
Не ми се брояха грешките,но във всяка 2-ра дума имаше грешкИ !
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

admin

Цитат на: Trucker_Boy - Събота, 21 Януари, 2012, 21:03:01

За последен път редактирам твоя публикация.
Не ми се брояха грешките,но във всяка 2-ра дума имаше грешкИ !

Ама ти защо си правиш труда да редактираш подобни неграмотни публикации? Просто докладвай публикацията, ще я изтрия и готово. Като не може да пише, да се научи и тогава да пробва пак.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

joey

В Пол-Мат няма ПУЦ.Не пишете работи ,които не знаете.

joey

Колеги, само може да си мечтаем за такива фирма до преди година нещата бяха супер. Правиш двойка 12000км и вземаш по 1650 евра и почивката в България, е платена по 400 евра. Колеги като Димитър, дето си нямат понятие да не пишат глупости. Имало ПУЦ и колегите не ставали. Няма по добра школа от Willi -Betz.

бг - България
   неставали - не ставали

georgi87

Фирмата Вили Бец наистина е много добра но да работиш директно към нея,а не да си част от групата изкривена през призмата на СОМАТ или Меридиан 21.

joey

Оправиха ли се нещата в пол-мата заплащане,норми .Някои има ли информация

DeDo Vi

Цитат на: Димитър Гебшеменов - Четвъртък, 19 Януари, 2012, 14:07:45
Aбе-какво говорите за тия фирми-то  те известни навсякъде...Не одобрявам нито фирмата,нито колегите които работят там..Това си е мое мнение и е вследствие на лични срещи и контакти с колеги от тая фирма...сега карам с 1 от школата на мат-не става колеги-язък дето си давате парите за тоя пуц...Не ме спамете-това си е мое мнение и не искам да влизам в конфликт с никой...
Ти да мълчиш, Точно па ти не се изказвай за СоМат и Вили Бетц. Не ти е ясно ама хич.

Причина за редакция: Обидна дума!

DeDo Vi