• Welcome to Форум на българските шофьори.

Willi Betz - Полша

Започната от Trucker_Boy, Вторник, 01 Март, 2011, 17:14:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

Здравейте колеги , ако някой има информация за заплащането,осигуровки или каквато и да е друга информация за филиала на Betz в Полша ще съм много благодарен ?
Посетих вече офиса в София.

???
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

imter

И какво казаха от офиса в София?

imter

Trucker_Boy

Цитат на: imter - Вторник, 01 Март, 2011, 20:40:57
И какво казаха от офиса в София?

Аз не ходих в офиса , баща ми ходи да поразпита но нищо ...
Някой ако е работил и може малко  да разкаже също ще е от полза :)
www.sbps.eu

mintcho

мошенници.?Бягай далекооооо!

Trucker_Boy

Цитат на: mintcho - Неделя, 24 Април, 2011, 19:51:06
мошенници.?Бягай далекооооо!

Колега , ще съм ти благодарен ако поясниш повече по въпроса.
Кога си работил там , как е отношението към шофера и такива общи неща.
Много благодаря  :)
www.sbps.eu

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Интересно въпросче Отношение към шофьора?
Аз не знам голяма фирма с добро отношение  ;) обикновенно мисленето в такива фирми е много талибан мноо нещо,ако не е Пешо,че е Рашо ако не е и той следващио
За това си предпочитам малките ТКЗС-нца и париците по-добри па и отношението по културно  ;)

velizar

WILLI BETZ , Полша . За Pol Mat  ли става въпрос ?

Trucker_Boy

Цитат на: velizar - Събота, 02 Юли, 2011, 21:20:27
WILLI BETZ , Полша . За Pol Mat  ли става въпрос ?

Да колега.
www.sbps.eu

wolves

Взимат по 1500 евра,поне миналата година беше така.И ги юркат яко,с българи колеги съм говорил,много пенсионери от нашия Бец има

velizar

Имам приятел , който работи там от почти 15 месеца. Кара 3 месеца в Европа и 1 месец е в България. Заплатата е 8200лв за 3 месеца и честа се кара на двойка. Най-много се пътува Германия до Франция. Доволен е  :)

DeDo Vi

Цитат на: velizar - Събота, 02 Юли, 2011, 23:52:11
Имам приятел , който работи там от почти 15 месеца. Кара 3 месеца в Европа и 1 месец е в България. Заплатата е 8200лв за 3 месеца и честа се кара на двойка. Най-много се пътува Германия до Франция. Доволен е  :)
А този твой приятел каза ли ти, че от началото на годината ПолМат бавят заплатите с по3-4 месеца и колегите от ПолМат (повечето са ми дружки) карат само на аванси и семействата им изнемогват а?

velizar

Цитат на: ДеДо Ви - Петък, 22 Юли, 2011, 00:50:08
Цитат на: velizar - Събота, 02 Юли, 2011, 23:52:11
А този твой приятел каза ли ти, че от началото на годината ПолМат бавят заплатите с по3-4 месеца и колегите от ПолМат (повечето са ми дружки) карат само на аванси и семействата им изнемогват а?
Да , каза че бавят заплатите на българите с 1-2 месеца, но си ги взема накрая преведени по сметката му. Новото  за Willi Betz PL е , че вече пътуват и за на юг от Турция и Ирак. И много хора почнали да напускат. Някои се местят в транспортни фирми в скандинавските страни.

georgi87

От кога са почнали да ходят в Турция и Ирак?Много ми е трудно да повярвам че при наличието на Бец турция и СОМАТ.ПОЛМАТ ще пътува по тия релаций дето казва колегата Велизар

DeDo Vi

Цитат на: georgi87 - Четвъртък, 04 Август, 2011, 22:51:48
От кога са почнали да ходят в Турция и Ирак?Много ми е трудно да повярвам че при наличието на Бец турция и СОМАТ.ПОЛМАТ ще пътува по тия релаций дето казва колегата Велизар
Жоре не се чуди, ПолМат-а ще почнат да ходят и на Термез, не виждаш ли какво става, нямат хора.

georgi87

Днеска говорих с Венци пудуенския дето му викате Клавдий каза че като е ходил да си остави болничния е видел много колеги да подават молби за напускане и най-много му е направило впечатление че и Илия маймуната си е подал молбата след като е видел кви пари са му дали на отчета

georgi87