• Welcome to Форум на българските шофьори.

Колеги как бихте реагирали

Започната от bruto, Неделя, 15 Април, 2012, 18:02:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bruto

Колеги всички знаем , че новите шофьори  ,които токущо са взели книжки обикновенно ги прикрепват към някой стар с опит за да му покажат всъщност за какво става дума в реалността . Та въпроса ми е как бихте реагирали  ,ако ви прикрепът някой като "Скания Волво" човекът , който възнамерява да сложи в ред транспорта .  ;D

bruto

Станимир

Първия ден сигурно ще го изтърпя,ама втория докато проверява светлините на ремъркето,ще види повече пепелак.

Станимир

Don_Bazilio

Дано курса да е до Швеция или Норвегия - разтоваря ли, изритвам го с шутове от кабината. Тогава ще си отдъхна, а и цялата гилдия...

miroslav

Ще се наложи да си довърши курса на стоп или с друг вид транспорт.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

bruto

Цитат на: Don_Bazilio - Неделя, 15 Април, 2012, 18:16:58
Дано курса да е до Швеция или Норвегия - разтоваря ли, изритвам го с шутове от кабината. Тогава ще си отдъхна, а и цялата гилдия...
Ааааа съмнявам се да го изтърпиш чак до там.....освем ако нямаш железни нерви .  ;D

loshdancho

В такъв случай съм много краен и изобретателен.
1. парите при мен.
2.Щом има мерак да кара да кара но какво ще е викане по него ще стигне до сълзи.
3. Сами е сещате ,че ще вземе пари на куково лято от курса като дам отчета и сме на минус, а парите са в мен....
4.Ще ми яде опинците(като не знае къде и какво и защо да си купи) а и нали някой трябва да му спре където има магазин..
5. Оставям го да товари и отивам да си оправям док. пък после викане...
6. Ако има граница се предполага кой ще я минава.... и на кой ще са му свършили часовете...
Глупости мога да измисля много, но защо, обикновено ги превъзпитавам много бързо, ако имат желание да се учат стават като пружинки само да им смигна и не чакат вече щото има викане..
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

exon

Ако ми го качат в кабината,не знам дали и Румъния ще изтрая с него,но виж пък с тези нонстоп приказки за почтеност може и да излезе някои читав работодател от него.Дето като му кажеш: шефе дай заплата и две нови гуми и отговора да е ОК ;D

loshdancho

За началник става за шофьор не.
Представяш ли си ги на някоя митница да трябва да дава бакшиш или го спрат на Надлаг за износена гума , пак трябва да се дават пари....
А пък после да ги осчетоводи....
Шефа ще му каже да купи нафта от някъде  на черно и той ще каже не не е законно....
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

exon

Е,неее,ако го митничарчетата на Надлак го застъпят искам да присъствам.Страшно шоу ще бъде,отсега чувам виковете за справедливост.

Don_Bazilio

brutto:
Ааааа съмнявам се да го изтърпиш чак до там.....освен ако нямаш железни нерви .  ;D

Имам, имам...То при нас без железни нерви не става! Все ми се струва, че това момче не е кандидат за колега, а предрешен калпав работодател...

admin

Цитат на: exon - Неделя, 15 Април, 2012, 19:13:22
Е,неее,ако го митничарчетата на Надлак го застъпят искам да присъствам.Страшно шоу ще бъде,отсега чувам виковете за справедливост.

Може и полицайчетата на А1. Страшно шоу ще бъде,отсега чувам виковете за справедливост. :D

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

bruto

Цитат на: Don_Bazilio - Неделя, 15 Април, 2012, 19:27:21
brutto:
Ааааа съмнявам се да го изтърпиш чак до там.....освен ако нямаш железни нерви .  ;D

Имам, имам...То при нас без железни нерви не става! Все ми се струва, че това момче не е кандидат за колега, а предрешен калпав работодател...
Оооопс а стига бе....реално всичко е възможно . Обаче най-много ми хареса това със светлините на ремаркето...с жената се смяхме на глас а на мен ми тръгнаха чак сълзи от очите .

ET VIT-93

:oБрей, много нервни че излезнете тъдева бре :o.Целият, Ви подход, и мислене до тук е грешно!!! ;)Тръгването, и реализиренето на първия курс остава до гроб!!! ;)Първо, колкото, и въпроси да има на тях Му дължите отговор, и то практически така даден той няма да бъден зададен никога повече! ;)На принципа, като се опариш няма да пипнеш пак с голи ръце :DДо тук се надявам, и съответно съмнявам Данчо и Базилио!? ;)На всяка кафана, или нещо си де сте отсядали трябва да бъде уважена колкото, и да бързате, и да имате някакви задни страхове от бъдеща издънка пред Шефа!-небойте се няма да има! ;)След завръщането Ви, би требвало да бъде окуражен или смъмрен!!!!!! >:( от Вас лично на 4 очи, а не навсеослушание :oАко, е решил, че това е неговият живот то Вие, тогава ще сте неговият идол ;),ако ли пък не ще Ви е благодарен до гроб за правилното напътствие което трудно е приел >:( ;)Сега се сетете кой ,и как Ви показа занаятя, и тогава ръсете мозъци в ефир ;) ??? ;D ;D ;DДАНЧО и БАЗИЛИКАТА най-вече ;) ;D ;D ;D

bruto

Цитат на: ET VIT-93 - Неделя, 15 Април, 2012, 19:35:30
:oБрей, много нервни че излезнете тъдева бре :o.Целият, Ви подход, и мислене до тук е грешно!!! ;)Тръгването, и реализиренето на първия курс остава до гроб!!! ;)Първо, колкото, и въпроси да има на тях Му дължите отговор, и то практически така даден той няма да бъден зададен никога повече! ;)На принципа, като се опариш няма да пипнеш пак с голи ръце :DДо тук се надявам, и съответно съмнявам Данчо и Базилио!? ;)На всяка кафана, или нещо си де сте отсядали трябва да бъде уважена колкото, и да бързате, и да имате някакви задни страхове от бъдеща издънка пред Шефа!-небойте се няма да има! ;)След завръщането Ви, би требвало да бъде окуражен или смъмрен!!!!!! >:( от Вас лично на 4 очи, а не навсеослушание :oАко, е решил, че това е неговият живот то Вие, тогава ще сте неговият идол ;),ако ли пък не ще Ви е благодарен до гроб за правилното напътствие което трудно е приел >:( ;)Сега се сетете кой ,и как Ви показа занаятя, и тогава ръсете мозъци в ефир ;) ??? ;D ;D ;DДАНЧО и БАЗИЛИКАТА най-вече ;) ;D ;D ;D
Абе началото беше трудно и знаех с какво се захващам , но никога не съм тръгвал с идеята ,че ще провеням бизнеса . А хората които са ми подали ръка ще ги помня вечно и имат моето уважение .

Slav_305

Еееее, много зависи какъв е новобранката, за да си получи съответното отношение. Ако е, като колегата, дето се обсъжда- нормално да вдиша повече прах, като проверява светлините на ремаркето. Но, ако е някой с моето поведение, мисля, че нема да получи такова отношение. Аз не задавам, постоянно, тъпи въпроси, не мрънкам, не се оплаквам, слушам, като ми се говори и се уча повече с гледане, отколкото с приказване. И най- важното: знам, че справедливост нема.  :D Та разни митничари и полицаи не ме плашат.  ;D
Play Golf, don't drive it!

Slav_305

Play Golf, don't drive it!