• Welcome to Форум на българските шофьори.

Колеги как бихте реагирали

Започната от bruto, Неделя, 15 Април, 2012, 18:02:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SEMPER

Цитат на: milenj - Неделя, 15 Април, 2012, 23:26:46
Пък може и да му ги дадат като остане 10мин с шефа насаме знаеш ли какви сини очи има...

И на кака ви Лиса няма никой и ги даде тези пари ако дойде се пробва в БГ   ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

loshdancho

Мислиш ли?
Между другото колко ли им плащат като "артисти" , дори си мисля , че ако съм аз мога да карам без заплата... само от хонорар.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Slav_305

Нещо интересно, по въпроса с кака Лиса и останалите- тук:)
Не помня, дали казва нещо за донгите?  ???
Play Golf, don't drive it!

pumix

При мене двама са качвали да видя могат ли да карат,единият можеше,а другия сто пъти ме пита как така на мястото на 1-ва влиза 5-та на едно ТГА. Ама мене като ме качиха сефте при старо куче помня как ме удряше през ръцете с вестника и ми вика:"Дръж волана с двете ръце бе момче".Иначе аз лично няма да издържа некой малоумник като тоя.За пияници и кьорави пенсии сигурно ще ме е шубе да ме возат.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

ivopifeca

Абе при двоика е много важно да си паснат двамата ,като характери,да са от една кръвна група,иначе,ако ще да са наи-големите професионалисти,пак ще си намират кусури ;)

Slav_305

То, да намира кусури и да мрънка е основна черта на българина.  :D
Па, ако се паднат двойка, баш професионалисти, положението ще е направо трагично.  ;D
Play Golf, don't drive it!

mylord56

Ами да бъдеш "двойка" на курс с колега като Scania_and_Volvo ??? Пази, Боже!
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

bruto

Цитат на: mylord56 - Понеделник, 16 Април, 2012, 21:35:33
Ами да бъдеш "двойка" на курс с колега като Scania_and_Volvo ??? Пази, Боже!
Що бе човек ще води счетоводството .  ;D

pumix

Ама ако е некой петролен бос ортака му,нема да се разберат мислим. ;DВсе пак нали иска да бута чорбаджията към просперитет.

bruto

Абе аз лично мисля,че и от офиса вече са му били шута . ;D

pumix

Или е решил,че за има-няма седмица,ще стане тираджия и с гордо вдигната глава е напуснал с думите:"Аз ще преуспея по пътищата на Европа и някой ден ще ми завиждате за това". ;D ;D ;D

bruto

Що бе нека се разходи човека малко ,ще си направи и някоя снимка даже .....за спомен , че май това ще му остане от шоферлъка  ;D .

Don_Bazilio

Не се водете по акъла на тоя предрешен работодател!!!

Rammbon

На всеки трябва да се даде една възможност.
В случая с Scania_and_Volvo, на първия курс трябва да му се покажат основните правила на тази работа и ако не ги възприеме като водач на камион, значи е само за офиса си. Едно е 8 часа да си клати краката на стола, а друго е 9 часа да върти геврека под физическо и психичесно напрежение. 

bruto

Цитат на: Don_Bazilio - Сряда, 18 Април, 2012, 06:39:12
Не се водете по акъла на тоя предрешен работодател!!!
А стига бе....мислиш ли  .че е така ??? Лелеееееее ако е вярно ,какво принизяване само ....ужас .  ;D

bruto