• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ванкелов двигател

Започната от Mandor, Понеделник, 16 Април, 2012, 20:14:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Mandor

Устройство и начин на действие.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

SEMPER

То това си е направо за темата за Мазда.

Не е за майстори, поне не и в БГ  ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

ivopifeca

С бая добри показатели са тези двигатели ;)

ИванТ

Не е само Mazda, тъй като с такъв тип двигатели са оборудвани и автомобили на ВАЗ, Citroen, NSU. Схематично, а и от видеоматериала в първото мнение на темата, този тип двигатели изглеждат доста опростени, има наличие само на 1 цилиндър (бутало) и 1 запалителна свещ.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

mylord56

Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

morskia86

Ина само един недостатък, че няма ремонтиране като се сдуха.

Бриги Магнито

Цитат на: morskia86 - Вторник, 17 Април, 2012, 06:19:21
Ина само един недостатък, че няма ремонтиране като се сдуха.

Също малко нафтичката трудно ще се пали у такъв моторец,моторната (евентуална) ще е със силно намалено действие,турбината и тя гърчаво ще се представи на такъв род мотор.
А бре направо си е за тема Маздица . ;)

kkkvd

А има ли изобщо роторен дизел? Не знам да е възможно
Използват се напоследък в ултралеките летателни апарати, поради отличното съотношение между мощност и тегло. Там впрочем качеството е първото което се гледа, преди теглото дори.

Бриги Магнито

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Вторник, 17 Април, 2012, 14:59:01
А има ли изобщо роторен дизел? Не знам да е възможно
Използват се напоследък в ултралеките летателни апарати, поради отличното съотношение между мощност и тегло. Там впрочем качеството е първото което се гледа, преди теглото дори.

Баце не съм мноо запознат,ма нещо де се врътка според мен немое да сгъсти нафталино да думне,тъй че мислим дизел ванкел нема ,нема и да има,ма па ако има а  ;) знааш ли за кви технологии говориме тогиз. ;)

Бриги Магнито