• Welcome to Форум на българските шофьори.

Книжките за камиони ще важат 5 години

Започната от !na, Петък, 20 Април, 2012, 11:56:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ilianiliana68

No comment.ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ.Какъвто и коментар да направиш,ТЪПАЦИТЕ,са го решили.Във филма КАЛИГУЛА мисля че,имаше един лаф 'ДА ГО ДУХАТ БЕДНИТЕ'

ilianiliana68

ИванТ

Новите изисквания са дело на европейската общност, а не самостоятелно решение на отделна държава. Всъщност всяка страна е задължена до 2012.06.30 да оформи и преработи собствените закони и наредби в съответствие с директивата, така че от 2013.01.19 да се издават от новите документи.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ilianiliana68

Изисквания има за престъпността,корупцията обаче резултати....................................????????

dimich87

От мохата слон правите, вижте как да изкарате повече пари за да си покривате масрафите, а не да търсите под вола теле. Ясно е че всеки иска да получава много пари и по възможност да не върши нищо. Ама я се поставете на мястото на работодателите или на управниците и какво ще направите? То даже идете вие да ва видим как ще се справите. Няма такъв народ като нашия, където и да сме все сме недоволни от нещо.

ilianiliana68

Ще направимЕ лафа от филма 'КАЛИГУЛА'.!!!!!!!!!

paperman

Империята наречена днес Европа има нужда от огромни средства за да изхранва бюрократичния си апарат добре, за да й бъде послушен.Освен това има нужда от огромни средства за налагане на различни неприемливи политики и решения за различните държави с нерегламентирани методи! Не се заблуждавайте, никой политик не мисли за народа действително.

Една проста аритметика! 1000 книжки по 5лв.=5000лв нали. за 10 години прави 500лв. на година. За 5 години прави по 1000лв на година.
Само дето сумите за  цяла Европа са колосални. Сами си правете изводите. Пътя към ада е постлан с добри намерения. Дали си в добро здраве за да шофираш може да се докаже и с медицински преглед който е по-евтин и бърз метод от смяна на книжка, така че целта е друга, и скоро ще стане ясно точно защо ще сменяме книжките!

Причина за редакция: Не прави двойни публикации! Редактирай първата!

kkkvd

англия Е в европейски съюз. и да, няма проблем за книжката и 5-те години. да не почнат само и за другите документи да ни бъзикат

grants

Сега и аз да запитам? Аз смених моята книжка и сега е с валидност до 2022г демек 10г. Това значи ли че след една година демек 2013г ще трябва да я сменям пак? :(
Не всичко е пари,но всичко е с пари

Свилен Иванов

Цитат на: grants - Понеделник, 01 Октомври, 2012, 17:14:47
Сега и аз да запитам? Аз смених моята книжка и сега е с валидност до 2022г демек 10г. Това значи ли че след една година демек 2013г ще трябва да я сменям пак? :(

Всички книжки, издадени преди 19 януари 2013 година имат валидност 10 години.След тази дата, валидността вече става 5 години.

Поздрави!

stanche

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Неделя, 16 Септември, 2012, 23:49:50
англия Е в европейски съюз. и да, няма проблем за книжката и 5-те години. да не почнат само и за другите документи да ни бъзикат

Лека поправка ... Англия е в Евро зоната, но НЕ Е в Европейския съюз :)
Не карам бързо - летя бавно :) !!!

admin

Цитат на: stanche - Понеделник, 01 Октомври, 2012, 23:41:48
Лека поправка ... Англия е в Евро зоната, но НЕ Е в Европейския съюз :)

Още един специалист по ЕС. Прочети малко повече за създаването на съюза, както и коя държава през коя година се присъединява. А всъщност леката поправка от моя страна е, че си тотално объркан. Обединеното Кралство е в ЕС, но не е в еврозоната.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

DENINI

Днес видях книжка издадена днес с валидност 2022г.

admin

Цитат на: DENINI - Понеделник, 01 Октомври, 2012, 23:55:23

Прочети какво е писала Ина тук и забележи от коя дата влиза в сила промяната.

http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=2327.msg29649#msg29649
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

DENINI

Датата аз знам но всеки ден почти ми задават този въпрос,та за доказетелство.

grants

Цитат на: DENINI - Понеделник, 01 Октомври, 2012, 23:55:23
И моята е такава с валидност до 2022г

grants