• Welcome to Форум на българските шофьори.

Забрани за пътуване

Започната от kRisss, Сряда, 02 Март, 2011, 16:14:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

abator

Някои има ли забраните за януари 2013г. ? Особено ми допада начина на публикуването им в lkw-walter.com Някой с достъп до забраните там?

abator

grants

Цитат на: abator - Вторник, 25 Декември, 2012, 17:06:29
Някои има ли забраните за януари 2013г. ? Особено ми допада начина на публикуването им в lkw-walter.com Някой с достъп до забраните там?
http://www.mtitc.government.bg/page.php?category=92&id=5478 ето малко за забраните
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

miki07

Информация за въведени ограничения движение по пътищата в Германия

в периода месец декември 2012 г.– месец март 2013 г.

Съгласно изискванията на Регламент (ЕО) 2679/98 на Съвета относно функционирането на вътрешния пазар по отношение на свободното движение на стоки между държавите-членки, германските власти информират, че от началото на декември 2012 г. до края на март 2013 г. преминаването за всички превозни средства с тегло над 7,5 тона по автомагистрала А1 близо до Леверкузен е забранено поради строително-ремонтни дейности на моста.

За повече информация виж приложението.
http://www.rta.government.bg/novini/2013/Restriction_DEC%202012%20until%20MAR%202013_Germany.pdf   Източник Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация
scania,volvo forever

grants

Относно забраните има забрана в посока Гърция към Атина в петък от Катерини до Атина от 15ч до 21ч и на обратно от Атина до Катерини от 15ч до 21ч в неделя

abator

Цитат на: grants - Неделя, 27 Януари, 2013, 12:53:00
... в петък от Катерини до Атина от 15ч до 21ч и на обратно от Атина до Катерини от 15ч до 21ч в неделя
Не е ли точно на обратно?

loshdancho

Не бяха ли в петък и събота на излизане от Атина и в неделя на влизане в Атина.
Поне така си беше едно време.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

grants

Цитат на: abator - Неделя, 27 Януари, 2013, 17:20:28
Не е ли точно на обратно?
Да прав си колега грешката е моя извинявам.

Цитат на: loshdancho - Неделя, 27 Януари, 2013, 18:49:22
Не бяха ли в петък и събота на излизане от Атина и в неделя на влизане в Атина.
Поне така си беше едно време.
Не знам как е било преди, но сега е в неделя на влизане в Атина и в петък на излизане от Атина забраната е от 15ч. до 21ч и в двете посоки.Аз сега като се прибирах в петак от Атина табелите за забрани бяха покрити с някакави платове питах дали са в сила и ми казаха щом са покрити значи забраната не била в сила и аз си карах минавах покрай полицаи проблеми нямах.

габровеца

Колеги, спазвайте ограничението за ремаркета и прицепи през прохода Шипка, че на даяджиите им направиха кабинка на прохода и по цял ден стоят там. 

Mystang

Дали празниците за всяка държава от ЕУ са едни и същи всяка година?Имам предвид официалните празници дет не мое да бутаме през тва време?

admin

Цитат на: Mystang - Понеделник, 04 Февруари, 2013, 08:33:09Дали празниците за всяка държава от ЕУ са едни и същи всяка година?Имам предвид официалните празници дет не мое да бутаме през тва време?

Всяка държава си има свои официални празници и в много случаи те не съвпадат с тези на останалите държави. И мисля, че се повтарят всяка година.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

габровеца

Официални празници на някой държави, които имам.
м.Март
18 GB
29 D  CH  E  GB

м.Април
1  D  A  CH  F  GB  I  NL
25  I
30  NL

м.Май
1  D  A  CH  E  F  I
9  D  A  CH  F
20    D  A   CH  F  NL

м.Август
15  D  A  CH  F  I

м.Октомври
3  D

dinko_ferrari

Колеги интересува ме забрана за 17 февруари в Словения и Италия.Има ли няма ли?Търсих досега във форума ама нещо не можах да намеря инфо.Ако може да ми кажете днес или утре ще съм много благодарен, че едни казват има други , че няма. Благодаря.

dinko_ferrari

dinko_ferrari