• Welcome to Форум на българските шофьори.

Предложения за важни теми

Започната от admin, Събота, 21 Април, 2012, 15:18:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Очаквам вашите предложения за важни теми, които да бъдат преместени в този раздел.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Бриги Магнито

Шеф няма такова животно ,,важна тема,, всички теми си важат,но имам предложение 10-те най-посещавани теми и 5-те най-писани теми да се бъцнат тук,тва е как да се каже ,,застройката,, на форума ,според логиката,че щом е посетена и уважена с пост дадена тема ,то тя е била или е важна.
Лично мнение разбира се.

Имам и едно предложение,тъй като форума си стана големшък и откъм членове ,а и откъм теми ако е възможно долу в информационен център ,където показва последните 10-поста да се вдигне на 20 ,тва разбира се ако е възможно.Предложениието ми е с логика ,че през уикендите понякога за кратко се драскат постове и после трябва се цъка из страниците на въпросният инфо център ,а те има дни са 3-4 страници,с увеличението на 20 от 10 ще е по-лесно да се следи кво се драска из форума ин дис момент ,дет се вика.
;) ;) ;)
Успех с важните теми.

Бриги Магнито

комбайнер

Браво!
Те оти си бригадир, оти си акълен! ;D

admin

Бриги, по-долу съм дал линк към статистиката на форума и в частност най-посещаваните теми, но не мисля, че всичките са подходящи за "важна тема". Някакви други предложения?

http://www.driver-bg.eu/index.php?action=stats

P.S. Засега в раздела остава само темата за поздрав на деня. Броят на последните публикации, показвани долу във форума е увеличен на 20. Акъл си, Бриги. :)

Бриги Магнито

Факт е за тва ,просто мъцнах предложение не казвам,че е добро,апропо има сигур тема в ,,Празни приказки ,, която може да е огин по посещения и писане,но едва ли ще е ценна.
Мерси за 20 поста,ще свикам бръмбаро и за по-добро предложение за важните теми ,но с мойто акъл едва ли ще се пръкне нещо.

Slav_305

Докато бръмбъро на баце Бриги се размърда, я че мъцнем к'во подшушна моя бъмбър.  ;D
http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=315.0
http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=1563.0
http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=10.0
Смятам, че съдържат важна информация, която е хубаво да е по- видна. :)
Play Golf, don't drive it!

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

abator

Trucker_Boy

Като тези "Важни теми" се преместят в друг раздел няма ли да се наруши подредеността ?
Достатъчно е да бъдат Залепени в началото на раздела, и Админа да следи за повтарящи се теми по съдържание.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

abator

До сега "Забрани за пътуване" беше в "Интересни връзки". Мисля, че е по-логично да се намира в раздел "Важни теми". Освен това във форума се появява интересна информация, но в разни други теми. Например някъде обсъждахме сигналите(с фарове, мигачи, ръце и т.н.), които се подават между шофьорите. Да ама къде беше тази тема? Чудя се, дали няма да е по-добре да се пренапише и да се сложи в важни теми, а в самата тема да се сложи линк към темата от, която е взета информацията. Такива теми със синтезирана информация, могат да са заключени с цел избягване на спама. Който иска да се добави някаква информация, да праща съобщение на съответния модератор или админа и те да добавят, каквото има за добавяне.

linkoln

Най-важната тема-обучението на българските шофьори!!! Колко прицепа за кат. Е  имат школите в София и после в другите градове? Българинът е абсолютно самоук и само обучаем -каквото научи от колеги и от форуми разбира се!    

Причина за редакция : Правопис

pumix

Цитат на: linkoln - Понеделник, 14 Май, 2012, 17:38:52
Най-важната тема-обучението на българските шофьори!!! Колко прицепа за кат. Е  имат школите в София и после в другите градове? Българинът е абсолютно самоук и само обучаем -каквото научи от колеги и от форуми разбира се!    

Причина за редакция : Правопис
Прицепи немат,кат.Е се кара на камион с ремарке,не с полуремарке. :D
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

Slav_305

То не само в шопия е така. и тука, у Варна, е така. То нема голямо значение на полу ремарке ли се учи или на камион с ремарке.  :)
Play Golf, don't drive it!

!na

Цитат на: abator - Вторник, 08 Май, 2012, 21:51:33
До сега "Забрани за пътуване" беше в "Интересни връзки". Мисля, че е по-логично да се намира в раздел "Важни теми". Освен това във форума се появява интересна информация, но в разни други теми. Например някъде обсъждахме сигналите(с фарове, мигачи, ръце и т.н.), които се подават между шофьорите. Да ама къде беше тази тема?

Подкрепям.
Първата е важна, а втората - много полезна.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

mylord56

Цитат на: !na - Вторник, 15 Май, 2012, 12:19:16
Подкрепям.
Първата е важна, а втората - много полезна.

Те и двете вече са в раздел "Важни теми".
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

mylord56

Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !