• Welcome to Форум на българските шофьори.

Въпроси на един новобранец

Започната от Neron, Събота, 21 Април, 2012, 21:35:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Бригадира - Вторник, 24 Април, 2012, 22:06:58
Илчев ти в Малашевци ли си бил баце,че само от там има в ПИМК-а ,но те започнаха там през 2006г. ако поВним качественно ,струва ми се скоро не си ги чувал.
Как и да е,бегайте към ПИМК там е истината.

Малашевци, Симион, Генади, Треперещия (не го знам лично), Наско в Италия го премаза камиона, не помня в ПИМК, ли беше.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

Бриги Магнито

Генади беше на 94 някогаш и след работно време си цокахме бирето у ,,Краварника,,избяга в ПИМК след успешна стачка за вдигане на заплатите у градският,тъп ход според мен ,но ....

ПИМК лично за мен си е тотално измекярска фирма,казвате ,че имала 500-800 дръгела и все някой ги карал ,да факте е това ,но ако това ви е мерната единица за читава фирма да Ви имам критерия.

Бриги Магнито

Lorinser

Е някой хора вземат пари там.Аз лично имам познат си кара вече трета година вътрешно в Европа.Камионите им са нови, въпроса е да изкраш първите 3-4 месеца на двойка та после да те качат сам.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Бригадира - Събота, 28 Април, 2012, 15:15:30
Генади беше на 94 някогаш и след работно време си цокахме бирето у ,,Краварника,,избяга в ПИМК след успешна стачка за вдигане на заплатите у градският,тъп ход според мен ,но ....

За един и същ говорим, дано се видите да му обясниш, че бърка с ПИМК. За стачката не стана много ясно.

ivopifeca

Последно става ли нещо от Пимк, или по добре за....

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: ivopifeca - Сряда, 02 Май, 2012, 19:13:20
Последно става ли нещо от Пимк, или по добре за....

Със сигурност става. Чувам и други бивши колеги, от Градския в София, ще ходят. Които казват, че не става, да ти предложат нещо реално. Лесно е с 5-10 години стаж, можеш да избираш. А те, как са почнали?

Бриги Магнито

Ми почва се Илчев у малка фирмичка с традиции,но требва малко бръмбар и поечко сърце,поне така разправят.

ivopifeca

Цитат на: Бриги Бичкията - Четвъртък, 03 Май, 2012, 00:48:20
Ми почва се Илчев у малка фирмичка с традиции,но требва малко бръмбар и поечко сърце,поне така разправят.
На мене,че требе ми се обясни по подробно за бръмбарите и сърцето :)По бавно схващам :)

Neron

Колеги,ходих в Пимк и се отказах.Ако не беше 3 годишният договор,може би щях да остана.Сега съм отново на изходна позиция.Мисля си сега за пуц-а на СоМат.Ще помоля,ако някой има информация относно този пуц да сподели.

Лек път.

Zepp44

Ако си се отказал само заради този измислен договор да не ти пука повечето неща са лъжа и измама. Аз бях зимата там с този договор и си напуснах само дето не ми платиха последната заплата.

DeDo Vi

Цитат на: Neron - Четвъртък, 03 Май, 2012, 21:39:27
Колеги,ходих в Пимк и се отказах.Ако не беше 3 годишният договор,може би щях да остана.Сега съм отново на изходна позиция.Мисля си сега за пуц-а на СоМат.Ще помоля,ако някой има информация относно този пуц да сподели.

Лек път.
Олеле, бегай далеч от там.

Цитат на: Neron - Понеделник, 23 Април, 2012, 09:35:34
Разгледах всичката информация,която намерих относно Вили Бетц..Не знам на вас как ви изглежда,но на мен ми се струва по-зле от Пимк.Бавят заплатите.В спедитора също е пълно с оплаквания от тях.Иначе за релациите не ме интересува особенно къде се пътува.Даже ми е по-интересно към азия.Европа съм я обиколил няколко пъти с кола.
Още един, наивник. Виж клипа който съм качил в темата "Загинали колеги". И ще ти стане ясно кво те чака в Вили Бетц.

DeDo Vi

...

stoil nedev

Дедо дедо .... ;) пичага си ти ...готин. Но хайде да си кажем нещата още по-подробно!!! Харесвам повечето ти коментари и затова реших да те питам нещо??? Значи .....защо не кажеш на всички тука и особенно на момчето дето те пито че 80-85% от фирмите дето карат за бившия СССР просто издевателстват над шофьорите си ..... пращат ги с много по-малко пари отколкото е нужно ....дремят по пътищата за пари ....дремят по митниците заради смешни пречки и т.н. Защо не споменеш ей така просто че там зимата почва от октомври и свършва в средата на април!?!? А в много части по Русия и др. републики зимно време като караш трябва изобщо да не гасиш двигателя ...щото иначе дръгела може да не запали и до пролетта. Или пък ако спре да работи мотора и ти си пътник..... не дай боже да го сполети съдбата човек като тази на Наско тоя замръзналия колега :(.
Колко шефове признават горивото ако камиона е седял по Русия една седмица и не е гасен а...?
Много ми хареса това че си снимал паметника до с. Сапунево , този на загиналите шофьори през войните!  Обаче нека да споменем и това че в разстояние на двайсетина километра покрай този паметник има два ГАИ поста . Места където ДПС ( Дорожно Постовьих Служби - за неосведомените) спират и търсят единственно и само пари от преминаващите камиони.
И не на последно място .... в Русия просто пътища няма . Само бетонки и трапове .
Снимай някой такъв път моля ти се . Там поне са много такива. После качи клипа тука да го видят всички ще бъде много интересно!!!
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Бриги Магнито

Цитат на: ivopifeca - Четвъртък, 03 Май, 2012, 13:12:16
На мене,че требе ми се обясни по подробно за бръмбарите и сърцето :)По бавно схващам :)
Баце мислих да не ти отговарям,но ето ти един отговор.
Всичко в тоя живот човек може да постигне сам с глава на раменете и желание,не е нужно някой да му показва,учи и т.н. всичко е до време и ония две неща бръмбар и сърце имаш ли ги невъзможни работи няма.

Някога започнах като шофер и учих всичко от нулата(завършил съм коренно различно училище) не съм го учил от двойки,тройки и книги ,а от житейско наблюдение,днес не се губа в съседните държави и в нашата ,криво ляво оправям се,тъй че твърдо мисля,че човек без стаж може да се оправи в таз професия.

:D :D :D Много от прочелите това вече ме хранят,но е факт.Успех бацета,пожелавам.

DeDo Vi

Цитат на: stoil nedev - Петък, 04 Май, 2012, 10:33:14
Дедо дедо .... ;) пичага си ти ...готин. Но хайде да си кажем нещата още по-подробно!!! Харесвам повечето ти коментари и затова реших да те питам нещо??? Значи .....защо не кажеш на всички тука и особенно на момчето дето те пито че 80-85% от фирмите дето карат за бившия СССР просто издевателстват над шофьорите си ..... пращат ги с много по-малко пари отколкото е нужно ....дремят по пътищата за пари ....дремят по митниците заради смешни пречки и т.н. Защо не споменеш ей така просто че там зимата почва от октомври и свършва в средата на април!?!? А в много части по Русия и др. републики зимно време като караш трябва изобщо да не гасиш двигателя ...щото иначе дръгела може да не запали и до пролетта. Или пък ако спре да работи мотора и ти си пътник..... не дай боже да го сполети съдбата човек като тази на Наско тоя замръзналия колега :(.
Колко шефове признават горивото ако камиона е седял по Русия една седмица и не е гасен а...?
Много ми хареса това че си снимал паметника до с. Сапунево , този на загиналите шофьори през войните!  Обаче нека да споменем и това че в разстояние на двайсетина километра покрай този паметник има два ГАИ поста . Места където ДПС ( Дорожно Постовьих Служби - за неосведомените) спират и търсят единственно и само пари от преминаващите камиони.
И не на последно място .... в Русия просто пътища няма . Само бетонки и трапове .
Снимай някой такъв път моля ти се . Там поне са много такива. После качи клипа тука да го видят всички ще бъде много интересно!!!
Писал съм, и клипове съм качил. Достатъчно съм обяснявал.

DeDo Vi