• Welcome to Форум на българските шофьори.

Самосвал бяга от катаджии - шофьорът пиян до козирката

Започната от Slav_305, Сряда, 25 Април, 2012, 16:27:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

zhzhivko

Този направо си е спортист, пиян с обратен волан .Аз трезвен не можех да държа един джип в пътя
не е важно колко взимаш а колко време ще ги взимаш

zhzhivko

не е важно колко взимаш а колко време ще ги взимаш

dino412

Цитат на: bad_kras - Четвъртък, 26 Април, 2012, 10:40:27Ами , да.  Новочорбаджиите (някои ) се самозабравят доста бързо.  Щом си е закупил камиона и света е негов вече. Да ама НЕ. Все пак се е намерил някой буден гражданин да се обади навреме , иначе можеше да чуем и за поредната трагедия.

По-скоро поредния автоджамбазин дето се кефи на изгодната сделка и минимум 10К евро към него.

Цитат на: zhzhivko - Четвъртък, 26 Април, 2012, 11:57:04Този направо си е спортист, пиян с обратен волан .Аз трезвен не можех да държа един джип в пътя

Ами "колегата" Ти е показал как се кара десен волан.Шише ракия и нямаш проблем. ;D ;D ;D ;D
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

dino412

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: admin - Четвъртък, 26 Април, 2012, 19:21:31
Вчера карал пиян, днес вече осъден! Този път браво на съда!

http://dnes.dir.bg/news/shumen-pian-shofyor-hora-patishta-11030556?nt=13

"Днес Районният съд в Шумен постанови условна присъда от шест месеца "лишаване от свобода" с 3-годишен изпитателен срок на шофьора-рецидивист и го лиши от шофьорска книжка за срок от 1 година и 2 месеца. Георгиев ще трябва да плати и 150 лева глоба.
Делото бе гледано по незабавното производство."

След година и два месеца му връщат книжката и толкова. Ако си спазваш правилата, както много хора. Обаче полицаите те спират за пари, ти си прав, обаче те искат пари. И като не дадеш, пишат после, като свършат точките, ще си кажеш: "Колко е по-добре да не спреш на полицай (само това е от 1 до 6 месеца, лишаване и 100 лв) и да си с 2,8 промила, алкохол. Защото губиш книжката и започваш от 0 (категория "Б").
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

dino412

Не знам Вие как мислите.Но Аз лично отдавна Съм казвал че шофиране след употреба на алкохол трябва да се криминализира и да съдят и издават единствено ефективни максимални присъди.Деянието трябва да се счита за опит за убийство когато няма пострадал и за предумишлено убийство при недай Боже смъртен случай.Може на някой да се струват крайни мерки но само така според Мен ще намалее до голяма степен касапницата от пияните джигити.

dino412