• Welcome to Форум на българските шофьори.

Набирам съмишленици!

Започната от sasho2202, Четвъртък, 26 Април, 2012, 08:53:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

sasho2202

Набирам съмишленици за учредяване на "Движение на честните шофьори" с духовен водач и гуру Scaniа_and_Volvo.Нека всички желаещи да се включат в инциативата да изпратят подробна автобиография и мотивационно писмо за членство на Вожда.Нека под неговия светъл поглед да променим транспортния бранш.Аз съм първия желаещ. ;D
"Човек не трябва да живее в пепелта,а трябва да се възроди от нея" Ърнест Хемингуей

sasho2202

"Човек не трябва да живее в пепелта,а трябва да се възроди от нея" Ърнест Хемингуей

pumix

На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

pumix

Neron

Цитат на: pumix - Четвъртък, 26 Април, 2012, 14:45:26
А снимка требе ли?
Задължително,трябва да ти види очите  :)

pumix

Ехххх,аз не съм много фотогеничен,ама за каузата,че се фотнем,щом требе.

sasho2202

И най- важното мотивационно писмо за това колко си честенн ;D.

Механик-водач

??? А пари към писмото по колко трябва !
Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

pumix

Бриги Магнито

Механик-водач

Значи за мен да ми се дадат на ръка ! ;D ;D ;D
Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

mylord56

То и аз да се кандидатирам, ама с гуруто се посръчкахме, дано ме приеме....
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

DeDo Vi

Цитат на: sasho2202 - Четвъртък, 26 Април, 2012, 08:53:45
Набирам съмишленици за учредяване на "Движение на честните шофьори" с духовен водач и гуру Scaniа_and_Volvo.Нека всички желаещи да се включат в инциативата да изпратят подробна автобиография и мотивационно писмо за членство на Вожда.Нека под неговия светъл поглед да променим транспортния бранш.Аз съм първия желаещ. ;D
Леле ако земем едно дърво некастрено, само на ГУРУ че ми станете.
Абе, кой да ме води мене духовно бре, тоя дето нема даже и шофьорска книжка ли бе, абе вие откачихте ли бе ора. Не ме нервирайте бе. Подигравате ли се с нас или к'во а? Не ме карайте да ви псувам сега а..... Абе тоя писарушко виждал ли е некога как се слага двойна верига у преспите, некога сменявал ли е 4 спукани гуми на +60 градуса жега. Айде нека понатрупа некоя и друга годинка опит, па тогава да е ГУРУ. Егати наглоста.
Бъзик типично в мой стил. Саше евала за майтапа.

pumix

Дедо,а ти прочете или кви ги разправяше,че всички шофьори са щели да правят каквото той каже,иначе щели да метат улици?Те тогава ако го не гониш с дръжалето нема кога. ;D ;D ;D

DeDo Vi

Цитат на: pumix - Неделя, 29 Април, 2012, 00:28:20
Дедо,а ти прочете или кви ги разправяше,че всички шофьори са щели да правят каквото той каже,иначе щели да метат улици?Те тогава ако го не гониш с дръжалето нема кога. ;D ;D ;D
Да бе Баце, четох. За това се бъзикам, ама бъзик на гол г.з нали знаеш к'во е? Виж темата "авторски клипове" и прочети там какво му предписах. Дай да сме наясно, пича не го познавам и лошо нема да стане един от нас, но.... айде нека да побачка малко по релациите па тогава да пише. Тоя форум вече стана детска градина.

bruto

Цитат на: Neron - Четвъртък, 26 Април, 2012, 16:05:02
Задължително,трябва да ти види очите  :)
Е с тоя лаф "сканията " изби рибата .  ;D

exon

То тоя лаф за мене се отнасяше ;).Иска ирисова диагностика да ми прави може би ;D ???

exon