• Welcome to Форум на българските шофьори.

Закон за пушачите

Започната от DeDo Vi, Понеделник, 30 Април, 2012, 23:26:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Подкрепяте ли забраната за пушене на обществени места?

Да
20 (42.6%)
Не
25 (53.2%)
Безразличен съм
2 (4.3%)

Общ брой гласове: 46

DeDo Vi

Цитат на: bad_kras - Четвъртък, 03 Май, 2012, 15:32:23
И после ??? , айде да наваксаме ... ;D ;D ;D
Ами, не е баш така. Ама то си зависи от индивида. Нали знаеш. При мен наваксване не съм забелязал.

DeDo Vi

Уди кълвача

За забраната съм твърдо!
Аз не пуша и не искам някой насила да ми вкарва дим в гърлото, .... и да кажа, на който не му харесва да ходи другаде, аз имам права!

Причина за редакция: Нецензурни думи!

Уди кълвача

bad_kras

Цитат на: Уди кълвача - Четвъртък, 03 Май, 2012, 15:47:26
За забраната съм твърдо!
Аз не пуша и не искам някой насила да ми вкарва дим в гърлото, .... и да кажа, на който не му харесва да ходи другаде, аз имам права!
Е хубаво  :o аз като пуша  8) - нямам ли права ? ???  Точно затова , трябва закона да е : за заведения в които се пуши  ;)  и заведения в които НЕ се пуши  :-\
Да НЯМА  ;) такива  ;) - маса за пушачи  ;D и маса за непушачи  ;D
А за останалите институции  :o - забрана на работното място!  :o

Причина за редакция: Коригиран цитат!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

ivopifeca

Цитат на: bad_kras - Четвъртък, 03 Май, 2012, 15:54:27
Е хубаво  :o аз като пуша  8) - нямам ли права ? ???  Точно затова , трябва закона да е : за заведения в които се пуши  ;)  и заведения в които НЕ се пуши  :-\
Да НЯМА  ;) такива  ;) - маса за пушачи  ;D и маса за непушачи  ;D
А за останалите институции  :o - забрана на работното място!  :o
А такаааа,това трябва,кръчми и кафета за пушачи,а и заведения за непушачи,всеки да си ходи където му е кеф.Като седна некъде да пия кафе да не ми носят с кафето цигари бонус,нали аз си ги купувам.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: DeDo Vi - Вторник, 01 Май, 2012, 00:47:40
Немците се възпротивиха най бурно на забраната, и все още се противят. Да ходил съм там, и точно тая свинка съм я виждал. Германия си е от край време пушаческа държава, там се пушеше на всякъде. Ама аре стига с тая Германия. Пуснах анкета да видя каква е нагласата за България. теб те разбрахме аре други да вотват.

В Германия, доста пушат - отврат. Говорят за някакви права пушачите, истината е, че повечето са страшно нахални. Много рядко се съобразяват, дори с деца, какво остава за другите. Много често, като седнем с децата на някоя пейка, все ще се намери някой, безплатно да му дишаме "миризмите". Големия ми син, е в четвърти клас, много ми се иска, като тръгне по заведения, да се забавлява. А не, да гледа блуждаещо и вкупом да пали цигара след, цигара.
    Един приятел, който много се гордее, че е започнал да пуши от втори клас. Веднъж го питах, дъщеря ти на тази логика, би следвало най-късно първи клас да е пропушила? Каза, че се надява тази мода да е отминала до тогава.

Цитат на: !na - Вторник, 01 Май, 2012, 16:18:27
По темата - Андрей Слабаков обяви, че на 1 юни, когато влиза в сила забрана за пушене на обществени места, ще организира най-голямата стачка в историята. Ще искаме пълна забрана за производството и вноса на цигари.

Обичам го този човек  :D

Смятах Андрей Слабаков, за пичага. От както в студиото му донесоха кофа с пепелник, за да пуши. Той просто е болен.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Уди кълвача

Цитат на: Уди кълвача - Четвъртък, 03 Май, 2012, 15:47:26
За забраната съм твърдо!

Ми направо целия пост ми махни, че така няма смисъл написаното!

Бриги Магнито

Цитат на: Уди кълвача - Петък, 04 Май, 2012, 07:52:23
Уди бацин я пални една цигарка баце се успокоиш нещо мноо си припалил за една редакция.
Я кат запалим СИМ СОН-ките палнем един фас и кротнем.

Наш ли кво я си ливни гнева на бацко да ти олекне и работата,че се успи,вервай ми изпитан метод. ;)

admin

Цитат на: Уди кълвача - Петък, 04 Май, 2012, 07:52:23

Ми направо следващия път ще го махна целия пост. То няма смисъл да се пълни форума с нецензурни глупости.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

ИванТ

Цитат на: ivopifeca - Вторник, 01 Май, 2012, 13:56:10
Аз съм против забраната,много от заведенията ще фалират,примерно аз както съм пушач,как ще отида да пия някъде кафе без да запаля?Ами кръчмите...сичко,че стане на домашно и така :)
По този въпрос може дa се изгрaдят няколко логически позиции. Еднaтa е Вaшaтa, другaтa е моятa, която е нa мнение, че с въвеждaнето нa зaбрaнaтa, зaведениятa ще бъдaт знaчително по-привлекaтелни, порaди липсaтa нa конкретния тип зaмърсявaне.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ivopifeca

Цитат на: ИванТ - Събота, 05 Май, 2012, 18:07:48
По този въпрос може дa се изгрaдят няколко логически позиции. Еднaтa е Вaшaтa, другaтa е моятa, която е нa мнение, че с въвеждaнето нa зaбрaнaтa, зaведениятa ще бъдaт знaчително по-привлекaтелни, порaди липсaтa нa конкретния тип зaмърсявaне.
По привлекателни ли?Да може,но не по ефективни.Клиентелата много,ама много си отива....

admin

Цитат на: ivopifeca - Събота, 05 Май, 2012, 18:27:46
По привлекателни ли?Да може,но не по ефективни.Клиентелата много,ама много си отива....

По твоята логика излиза, че в България пушат абсолютно всички и при тотална забрана за пушене няма да останат клиенти в заведенията.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

ivopifeca

Цитат на: admin - Събота, 05 Май, 2012, 18:40:47
По твоята логика излиза, че в България пушат абсолютно всички и при тотална забрана за пушене няма да останат клиенти в заведенията.
По моята логика излиза,че доста от клиентите на заведенията са пушачи,и че при тотална забрана почти няма да останат активни клиенти на заведенията,тоест че оборотът...няма да е същия :)Примерно,един пушач,ако може да пуши в заведението,би останал много повече време там(ако изобщо влезе де),ако пушенето е разрешено-би направил повече оборот с две думи ;)А не само да пие набързо нещо и-аре се довършим у нас щото тука....разумеш? :)

ET VIT-93

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: ИванТ - Събота, 05 Май, 2012, 18:07:48

Бях чел много отдавна, когато беше много престижно да се пуши. Някакво заведение забранило пушенето. Всички очаквали, да фалира. Обаче, то станало още по-печелившо. Намалели му разходите по, непрекъснато пране на пердета и тапицерии. Вече нямало, изгорени покривки.

Много мъже, хигиената не й е приоритет. Чудя се, момичета, които се имат за фини и издокарани. А пък, косата и смърди, на кръчма. Оправдано ли е?

След като някой искат, заведения за пушачи и непушачи. Излизам с двама-трима приятели, пушачи и искаме да седнем някъде. Обстоятелствата, ще ме принудят, да дишам пушеци.

То вместо, да го намираме за слабост. И да се опитваме да се отървем, от такъв неприятен навик. Ние ще парадираме. Права ще си търсим. Нещо като с неграмотното писане, имам право да пиша неграмотно, защото...

Една пушачка, ми каза, ако някой пуши и казва, че няма пари. Не му вярвай. За всички ли пушачи тук, едни 200-300 лв на месец, са, ама никакъв проблем?!

Цитат на: ivopifeca - Събота, 05 Май, 2012, 18:48:22
По моята логика излиза,че доста от клиентите на заведенията са пушачи,и че при тотална забрана почти няма да останат активни клиенти на заведенията,тоест че оборотът...няма да е същия :)Примерно,един пушач,ако може да пуши в заведението,би останал много повече време там(ако изобщо влезе де),ако пушенето е разрешено-би направил повече оборот с две думи ;)А не само да пие набързо нещо и-аре се довършим у нас щото тука....разумеш? :)

А аз, не само за заведенията съм загрижен. Загрижен съм и за търговците на наркотици, все не ги оставят. ДА СИ ИЗКАРВАТ ХЛЕБЕЦА!!!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

ivopifeca

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Събота, 05 Май, 2012, 18:52:47
    Бях чел много отдавна, когато беше много престижно да се пуши. Някакво заведение забранило пушенето. Всички очаквали, да фалира. Обаче, то станало още по-печелившо. Намалели му разходите по, непрекъснато пране на пердета и тапицерии. Вече нямало, изгорени покривки.

Много мъже, хигиената не й е приоритет. Чудя се, момичета, които се имат за фини и издокарани. А пък, косата и смърди, на кръчма. Оправдано ли е?

След като някой искат, заведения за пушачи и непушачи. Излизам с двама-трима приятели, пушачи и искаме да седнем някъде. Обстоятелствата, ще ме принудят, да дишам пушеци.

То вместо, да го намираме за слабост. И да се опитваме да се отървем, от такъв неприятен навик. Ние ще парадираме. Права ще си търсим. Нещо като с неграмотното писане, имам право да пиша неграмотно, защото...

Една пушачка, ми каза, ако някой пуши и казва, че няма пари. Не му вярвай. За всички ли пушачи тук, едни 200-300 лв на месец, са, ама никакъв проблем?!

А аз, не само за заведенията съм загрижен. Загрижен съм и за търговците на наркотици, все не ги оставят. ДА СИ ИЗКАРВАТ ХЛЕБЕЦА!!!
Баика,тва си е за друга тема-стигат ли ви парите за цигари,тука говориме за друго бе братко....малеее :)

ivopifeca