• Welcome to Форум на българските шофьори.

Закон за пушачите

Започната от DeDo Vi, Понеделник, 30 Април, 2012, 23:26:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Подкрепяте ли забраната за пушене на обществени места?

Да
20 (42.6%)
Не
25 (53.2%)
Безразличен съм
2 (4.3%)

Общ брой гласове: 46

mylord56

Цитат на: admin - Събота, 05 Май, 2012, 18:40:47
По твоята логика излиза, че в България пушат абсолютно всички и при тотална забрана за пушене няма да останат клиенти в заведенията.
Не знам процента на пушачите, но мой роднина има заведение. Като сложи табелки, че "заведението е без тютюнев дим", дотолкова му "потръгна" бизнеса, че сега се чуди с какво да се захване.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

mylord56

Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

ivopifeca

ivopifeca

bad_kras

Вече започва тоталната Дискриминация!!!  Имаше един филм - "Воден свят" , сюжета става реалност!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Бриги Магнито

Цитат на: ivopifeca - Събота, 05 Май, 2012, 19:02:09
Баика,тва си е за друга тема-стигат ли ви парите за цигари,тука говориме за друго бе братко....малеее :)
Баце не се нерви трудно е да набиеш нещо на некой у главата,пробал съм ,та ти мъцам да се не нервиш,че я палим пърпоретката веднагически.

admin

Цитат на: mylord56 - Събота, 05 Май, 2012, 19:21:56
Не знам процента на пушачите, но мой роднина има заведение. Като сложи табелки, че "заведението е без тютюнев дим", дотолкова му "потръгна" бизнеса, че сега се чуди с какво да се захване.

100% ли си сигурен, че именно тези табелки са истинската причина? Да ти кажа честно, напоследък в заведение консумирам само кафе и натурален сок от запечатана бутилка. Даже и в кафето и в сока не съм много сигурен. Повечето заведения са с изключително занижена хигиена и с доста съмнителни кулинарни способности.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: ivopifeca - Събота, 05 Май, 2012, 19:02:09
Баика,тва си е за друга тема-стигат ли ви парите за цигари,тука говориме за друго бе братко....малеее :)

Много не разбрах, че за много въпроси разсъждавах, не си акцентирал, кое те възмути. Отговора за парите е, явно никакъв проблем.
     Ако например, кажат че вдигат данъците за коли над половин милион. Колко ще протестират? Много малко, не могат да си го позволят.

Цитат на: mylord56 - Събота, 05 Май, 2012, 19:21:56

Пак да кажа, за какво съм загрижен. Ако се ликвидират наркотиците. Тези хорица, производители търговци с какво ще живеят?!
     Да не искате, да ходят да работят?
     Ще има от дрогирани, по-малко катастрофи, убити за 10-20 лв. АМА ТОВА АРГУМЕНТ ЛИ Е? А, как да се изхранват по веригата.

А някой, от противниците на забраната. Запита ли се защо се прави. Може би да ви дразнят?
     ВИЕ ДЕЦА ИМАТЕ ЛИ? ИСКАТЕ ОТ 7-8 ГОДИШНИ ЛИ, ДА ПОЧНАТ ДА ПУШАТ?
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

mylord56

Цитат на: admin - Събота, 05 Май, 2012, 21:08:49
100% ли си сигурен, че именно тези табелки са истинската причина? Да ти кажа честно, напоследък в заведение консумирам само кафе и натурален сок от запечатана бутилка. Даже и в кафето и в сока не съм много сигурен. Повечето заведения са с изключително занижена хигиена и с доста съмнителни кулинарни способности.
Ами да, сигурен съм, става въпрос за заведение на съпруга на сестра ми. Откакто там не се пуши, дори и редовните му клиенти липсват/пушачи са/.

DeDo Vi

Браво деца, доста добра дискусия стана, и вот-а си го бива. До тук е ясно едно, всички сте наясно че цигарите са абсолютна гадост и бреме, и всички ние осъзнаваме колко по-добре би било без цигари, и въпреки че е за наше добро, не можем да се примирим някой да ни ЗАБРАНЯВА да пушим. Според мен проблема е точно в това че е ЗАБРАНА. Ами ако е МОЛБА да не пушите? Ами ако вашето дете диша димът от цигарата ви (това важи за жените пушачки най-вече). Тогава???? Ще кажете на детето си "-Ще пуша в стаята защото имам права"???? Едва ли.
Пуснах темата защото ме интересуваше дали има някой който мисли като мен. Е няма. Май само аз съм заклет пушач, на който мечтата му е да забранят пушенето тотално.
Доста сте писали и за проблема на ресторантьорите, нема пушене=нема клиентела. Нема такъв филм. Ако си разбира от занаята ресторантьора че си върже клиентела. Знам заведения които се пръскат от клиентела без да се пуши там.
Писали сте даже и за оня кретен Слабаков, за него немам думи, направо дърво за него.

ivopifeca

Цитат на: DeDo Vi - Събота, 05 Май, 2012, 22:29:45
Браво деца, доста добра дискусия стана, и вот-а си го бива. До тук е ясно едно, всички сте наясно че цигарите са абсолютна гадост и бреме, и всички ние осъзнаваме колко по-добре би било без цигари, и въпреки че е за наше добро, не можем да се примирим някой да ни ЗАБРАНЯВА да пушим. Според мен проблема е точно в това че е ЗАБРАНА. Ами ако е МОЛБА да не пушите? Ами ако вашето дете диша димът от цигарата ви (това важи за жените пушачки най-вече). Тогава???? Ще кажете на детето си "-Ще пуша в стаята защото имам права"???? Едва ли.
Пуснах темата защото ме интересуваше дали има някой който мисли като мен. Е няма. Май само аз съм заклет пушач, на който мечтата му е да забранят пушенето тотално.
Доста сте писали и за проблема на ресторантьорите, нема пушене=нема клиентела. Нема такъв филм. Ако си разбира от занаята ресторантьора че си върже клиентела. Знам заведения които се пръскат от клиентела без да се пуши там.
Писали сте даже и за оня кретен Слабаков, за него немам думи, направо дърво за него.
Дедка,за ресторанта,колко и да си разбира от клиентелата,демек такива като пушачи-колко и добри да са,кажи им,че не могат да пушат докато си шоркат водката...нема как да стане ;)

bad_kras

Абе едно време Нашите дядовци като са кадели като пеунишки печки , да не би да не се се раждали здрави деца , да не би някоя жена да не е родила . А какво беше по хоремаците , ами даже и в кината се пушеше - имаше едни : Кино видео клуб се казваха (младите момци нема от де да ги знаят). 
И какво , живота пак си вървеше и хората се уважаваха.  Ето от такива изкривени Дискриминации  ще се самоунищожим!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

ivopifeca

Цитат на: bad_kras - Събота, 05 Май, 2012, 22:50:35
Абе едно време Нашите дядовци като са кадели като пеунишки печки , да не би да не се се раждали здрави деца , да не би някоя жена да не е родила . А какво беше по хоремаците , ами даже и в кината се пушеше - имаше едни : Кино видео клуб се казваха (младите момци нема от де да ги знаят).  
И какво , живота пак си вървеше и хората се уважаваха.  Ето от такива изкривени Дискриминации  ще се самоунищожим!

Алал ти вера,братко-това е ;)

Причина за редакция - вкаран пост в цитата

SEMPER

И какво , живота пак си вървеше и хората се уважаваха.  Ето от такива изкривени Дискриминации  ще се самоунищожим!

Гадост си е пушенето - ако успеят ме откажат, пък било то и с административни мерки - ще съм им благодарен  ;)
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

DeDo Vi

Цитат на: SEMPER - Събота, 05 Май, 2012, 22:55:01
Гадост си е пушенето - ако успеят ме откажат, пък било то и с административни мерки - ще съм им благодарен  ;)
;D ;D ;D ;D Воля си трябва, Баце. Администрация не помага, само ни засилва инато.

mylord56

Аплодисменти.

DeDo Vi

Цитат на: bad_kras - Събота, 05 Май, 2012, 22:50:35Абе едно време Нашите дядовци като са кадели като пеунишки печки , да не би да не се се раждали здрави деца , да не би някоя жена да не е родила . А какво беше по хоремаците , ами даже и в кината се пушеше - имаше едни : Кино видео клуб се казваха (младите момци нема от де да ги знаят).  
И какво , живота пак си вървеше и хората се уважаваха.  Ето от такива изкривени Дискриминации  ще се самоунищожим!

Евала Баце, ето че си прав, ама и не си прав. Видиш ли, всяко едно нещо не е вредно когато е в умерени количества. Лошото е че при нас Пушачите няма умерени количества. И тази тютюнева дискриминация се роди в скапаните САЩ. Защо не приемеш че е за добро а? Забрави за дискриминации, права, и свободи човешки. Повярвай ми, няма да се самоунищожим, ако спрем да пушим "като пернишки печки". Напротив. Е да наше право си е да се самоунищожаваме и никой не може да ни спре.

DeDo Vi