• Welcome to Форум на българските шофьори.

Закон за пушачите

Започната от DeDo Vi, Понеделник, 30 Април, 2012, 23:26:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Подкрепяте ли забраната за пушене на обществени места?

Да
20 (42.6%)
Не
25 (53.2%)
Безразличен съм
2 (4.3%)

Общ брой гласове: 46

ivopifeca

Нема го старото Боро,или Честарфилд...

ivopifeca

DeDo Vi

Цитат на: ivopifeca - Събота, 05 Май, 2012, 23:17:29Нема го старото Боро,или Честарфилд...
Еххх, нема го и Ротманс-а, и Кент-а. Сега само други неща си вкарваме у дробовете. Е за това иде реч.

Причина за редакция: Нецензурна дума!

DeDo Vi

ivopifeca

Да сме живи и здрави да носиме...да сме железни ;)

admin

Цитат на: bad_kras - Събота, 05 Май, 2012, 22:50:35
Абе едно време Нашите дядовци като са кадели като пеунишки печки , да не би да не се се раждали здрави деца , да не би някоя жена да не е родила . А какво беше по хоремаците , ами даже и в кината се пушеше - имаше едни : Кино видео клуб се казваха (младите момци нема от де да ги знаят). 
И какво , живота пак си вървеше и хората се уважаваха.  Ето от такива изкривени Дискриминации  ще се самоунищожим!

Крас, доста се увличаш с това "едно време". Едно време си е било за едното време. Скоро ми се наложи да изтърпя изпушването на една цигара в колата ми. Казвам ти, няма такава друга гадост. Имам чувството, че в днешните цигари има някакви непознати за мен съставки. А съм бил пушач.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

bad_kras

Цитат на: DeDo Vi - Събота, 05 Май, 2012, 23:14:54
Евала Баце, ето че си прав, ама и не си прав. Видиш ли, всяко едно нещо не е вредно когато е в умерени количества. Лошото е че при нас Пушачите няма умерени количества. И тази тютюнева дискриминация се роди в сакпаните САЩ. Защо не приемеш че е за добро а? Забрави за дискриминации, права, и свободи човешки. Повярвай ми, няма да се самоунищожим, ако спрем да пушим "като пернишки печки". Напротив. Е да наше право си е да се самоунищожаваме и никой не може да ни спре.
ДеДи моем ти кажем , че АЛКОХОЛА е много по вреден от цигарите ( ако говорим за (не)умерени количества) , даже е смъртоносен - много бързо причинява големи щети , даже непоправими.
Аз не съм чул някой да е стоял до човек който пуши и да ритне канчето на мига . А със алкохола се случават тия моменти,нали?  Да не казвам и ...... катастрофите и т.н.
ЗАЩО трябва да има ЗАБРАНА ?!!!
Нека всеки си решава къде да ходи и как да се трови ...... а да знайш , че в гората е най чист въздуха , там и пушачи твърде нема , па сега се стопли и убаво там баце.....
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

Цитат на: admin - Събота, 05 Май, 2012, 23:24:58
Крас, доста се увличаш с това "едно време". Едно време си е било за едното време. Скоро ми се наложи да изтърпя изпушването на една цигара в колата ми. Казвам ти, няма такава друга гадост. Имам чувството, че в днешните цигари има някакви непознати за мен съставки. А съм бил пушач.
Защо да се увличам , говорим за семейства , за деца и т.н.   Затова казвам че всеки да си избира и решава къде и как.
А ти защо требаше да изтърпяваш и то в личната ти кола?!!!! 
Е или да не изтървем .....
Казваш че в твоята кола не се пуши и човеко да си решава - нема да пуши че се вози , ако му се пуши и --- да мааа гащи пеша!
Те това е...

ivopifeca

Цитат на: admin - Събота, 05 Май, 2012, 23:24:58
Админе возил си някоя мистрия,разрешил да пуши некои,а тои не пуши-ГОРЧИВО ;D

DeDo Vi

Цитат на: bad_kras - Събота, 05 Май, 2012, 23:27:22
ДеДи моем ти кажем , че АЛКОХОЛА е много по вреден от цигарите ( ако говорим за (не)умерени количества) , даже е смъртоносен - много бързо причинява големи щети , даже непоправими.
Аз не съм чул някой да е стоял до човек който пуши и да ритне канчето на мига . А със алкохола се случават тия моменти,нали?  Да не казвам и ...... катастрофите и т.н.
ЗАЩО трябва да има ЗАБРАНА ?!!!
Нека всеки си решава къде да ходи и как да се трови ...... а да знайш , че в гората е най чист въздуха , там и пушачи твърде нема , па сега се стопли и убаво там баце.....
Баце, определено АЛКОХОЛА вреди много повече от цигарите. В смисъл, че алкохола въздейства върху психиката на хората по много, ама много вреден начин. Тука две мнения няма. Човек прекалил с алкохола е опасен за околните и себе си, докато човек прекалил с цигарите е опасен само за себе си. Разбрах ти мисълта.
И както знаем всички, правени са опити за пълна забрана за употреба на алкохол. Без успех.
И до какъв извод стигнаме? 

bad_kras

Цитат на: DeDo Vi - Събота, 05 Май, 2012, 23:54:32
Баце, определено АЛКОХОЛА вреди много повече от цигарите. В смисъл, че алкохола въздейства върху психиката на хората по много, ама много вреден начин. Тука две мнения няма. Човек прекалил с алкохола е опасен за околните и себе си, докато човек прекалил с цигарите е опасен само за себе си. Разбрах ти мисълта.
И както знаем всички, правени са опити за пълна забрана за употреба на алкохол. Без успех.
И до какъв извод стигнаме? 
ДА забранят всички пороци и готово!
Да сложат катализатори на фабриките!
Да забранят автомобилите и автобусите над 3 год
Да .....да ....  Има много неща да се забраняват още! ;D ;D ;D

admin

Цитат на: ivopifeca - Събота, 05 Май, 2012, 23:34:21
Админе возил си някоя мистрия,разрешил да пуши некои,а тои не пуши-ГОРЧИВО ;D

Мистрийка беше. Обаче наистина в тези цигари слагат нещо. Все ми се струва, че докато пушех, чак такива сажди не излизаха от устата ми.

Цитат на: bad_kras - Събота, 05 Май, 2012, 23:58:52
ДА забранят всички пороци и готово!
Да сложат катализатори на фабриките!
Да забранят автомобилите и автобусите над 3 год
Да .....да ....  Има много неща да се забраняват още! ;D ;D ;D

Принципно относно забраните те подкрепям. Защото един Икарус ме трови доста, но не го забраняват. Тук обаче с тази забрана за цигарите май нищо няма да излезе. И то защото ние българите сме си такива.

bad_kras

!na

Ей, голям дебат съм пропуснала тук  ;)

Хайде на протест срещу свободната продажба на цигари и алкохол.
Да ги забранят, за да станем едно здраво и чисто общество без пороци.  :D

Дедо, като те чета оставам с впечатление, че имаш голямо желание да се пребориш със себе си, но ти трябва външна помощ. Забрана за пушене на работното място (в кабината) ще свърши ли работа?
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

DeDo Vi

Цитат на: !na - Събота, 12 Май, 2012, 09:36:53
Ей, голям дебат съм пропуснала тук  ;)

Хайде на протест срещу свободната продажба на цигари и алкохол.
Да ги забранят, за да станем едно здраво и чисто общество без пороци.  :D

Дедо, като те чета оставам с впечатление, че имаш голямо желание да се пребориш със себе си, но ти трябва външна помощ. Забрана за пушене на работното място (в кабината) ще свърши ли работа?
Ех, няма да има по-щастлив човек на земята от мен, ако успея да се откажа от цигарите. Но уви. Де да можех да си забраня и в кабината да пуша. Пробвах, не става.

dinko_ferrari

Ако аз изпия 1 кило ракия на тоя до мене нищо няма да му има,ама ако той изпафка 2 кутии цигари,половината ще съм ги изпушил аз заради въздуха около нас.Не ги съпоставяите нещата не са еднакви.Не искам като е решил да се трови да седне до мен да запали и да почне да трови и мен.Нека да си има места за пушачи да ходят там да ги ядат ако искат.Обаче съм абсолютно за забраната за пушене на обществени места.Да не забравяме ,че на тези места има и деца,а в случая те нямат избор дали да пушат или да се махнат оттам нали?В толкова държави е забранено там така ли всички ресторанти и кафета фалираха и икономиката им загина?Аз съм на 31г.и съм непушач.През живота си мога да си преброя цигарите дето съм запалил.толкова години съм се чудил къде да седна някъде да хапна или да пийна без да се налага да пафкам наравно с другите.Сега като се завъртяха малко нещата и вой до небесата.Пак казвам става въпрос и за здраве.Аз като не пуша не вредя на никого.

admin

Интересни размисли относно забраната за тютюнопушене на обществени места.

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2012/06/03/bukovski-za-zabranata-za-pushene-sssr-es-kgb-i-politkorektno.962770

admin