• Welcome to Форум на българските шофьори.

Закон за пушачите

Започната от DeDo Vi, Понеделник, 30 Април, 2012, 23:26:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Подкрепяте ли забраната за пушене на обществени места?

Да
20 (42.6%)
Не
25 (53.2%)
Безразличен съм
2 (4.3%)

Общ брой гласове: 46

DeDo Vi

Пускам този вот, защото ми е инересно каква е нагласата на шоферите спрямо пушенето. На всички ни е ясно какво е положението в Европа. Демек, не се пуши вече там където се пушеше нон-стоп. Айде да видим и във България дали ще стане като Европа. (М/у другото не само в Европа забраниха каденето на общестени места, в Казкстан е даже абсолютно забранено.)

DeDo Vi

loshdancho

Би трябвало да забранят и производството на цигари.
А не с подлизурски методи разрешено е, ама не е позволено.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

Slav_305

Аз съм против тия забрани!
Нали, ужким, живеем в демократично общество и имаме всякакви права и свободи? Пушенето е личен избор. Пуша, защото ми харесва и, защото така съм решил, следователно не трябва да ми се забранява да направя избора да пуша или не. Както аз съм направил избора да пуша, така и непушачите са направили своя. Щом до сега винаги се е намирал начин за консенсус между двете страни, значи нема нужда те първа да заповат политици и законотворци, да го налагат, чрез закони.
В България ще стане това, което ни се спусне от Европа. Не очаквам "умните ни политици" да измислят каквото и да е. Просто някой ще се появи по телевизора и с думите "По европейска директива, приета в Брюксел, вече положението е така и така..."
Play Golf, don't drive it!

DeDo Vi

За да не кажете. "Дедо пуска вот па си трае"
Ще ви кажа, че аз подкрепям с две ръце и един крак забраната за пушене на обществени места.
Вкъщи отдавна не пушм.
Ако зависи от мен, ще забраня пушенето тотално и за винаги.
Въпреки, че аз пуша по 3 кутии цигари на ден.

bad_kras

Ами нека забранят и пиенето и скарата и бирата и кокаина и спина и водата и секса на плажа и , и , и , ....... аз съм заклет тютюнджия        ???     :D :D :D
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

DeDo Vi

Цитат на: bad_kras - Вторник, 01 Май, 2012, 00:03:32
Ами нека забранят и пиенето и скарата и бирата и кокаина и спина и водата и секса на плажа и , и , и , ....... аз съм заклет тютюнджия        ???     :D :D :D
Красе, че ме спукаш от смях бе пич. Ключовата дума в забраната е "ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО". Чаткаш ли? Никой не ти забранява да пушиш, просто не трябва да го правиш там където има много хора, например в ресторанта, офиса, склада, цеха, болницата, и т.н.т.
А ти защо приравняваш пушенето с правенето на СЕКС. Секс на обществено място никой не прави, поне аз не съм видял до сега, а и май си е назаконно отвсякъде.

bad_kras

Цитат на: DeDo Vi - Вторник, 01 Май, 2012, 00:15:27
Красе, че ме спукаш от смях бе пич. Ключовата дума в забраната е "ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО". Чаткаш ли? Никой не ти забранява да пушиш, просто не трябва да го правиш там където има много хора, например в ресторанта, офиса, склада, цеха, болницата, и т.н.т.
А ти защо приравняваш пушенето с правенето на СЕКС. Секс на обществено място никой не прави, поне аз не съм видял до сега.
Обществено място Деди е и плажа. Миналата година там и пуших и прайх секс. Сега кво само на секс ли да оставаме?  ;) :D :D :D

DeDo Vi

Цитат на: bad_kras - Вторник, 01 Май, 2012, 00:17:44
Обществено място Деди е и плажа. Миналата година там и пуших и прайх секс. Сега кво само на секс ли да оставаме?  ;) :D :D :D
Не се отклонявай от темата Баце, стига ми говори какво си правил на плажа, са че запалим дръгело и че изпушим гуми къде Бургас. Обаче това дето си го правил на плажа май е било през ноща кога е нямало жива душа а? Демек е имало пълна липса на ОБЩЕСТВО и плажо автоматически си става гола пустош. Ръка на сърце тури.

bad_kras

Цитат на: DeDo Vi - Вторник, 01 Май, 2012, 00:27:19
Не се отклонявай от темата Баце, стига ми говори какво си правил на плажа, са че запалим дръгело и че изпушим гуми къде Бургас. Обаче това дето си го правил на плажа май е било през ноща кога е нямало жива душа а? Ръка на сърце тури.
Те така си е! Но , казах заклет пушач съм и не можем да не пушим на Обществени места (открити) .   А знаеш ли , че последно - миналата година къде началото на декември бех последно в Синделфинген(Щутгарт) - Мерцедес , разтоварвах . И в халето на LGI (който е ходил го знае) , една дама на която даваш документите , вътре в канцеларията , ама най демонстративно си пушеше ( вътре) и пепелника и до клавиатурата и пълен с фасове!   Е това какво му се вика?!  ??? ??? ???  Къде е тая забрана?

DeDo Vi

Цитат на: bad_kras - Вторник, 01 Май, 2012, 00:34:45
Те така си е! Но , казах заклет пушач съм и не можем да не пушим на Обществени места (открити) .   А знаеш ли , че последно - миналата година къде началото на декември бех последно в Синделфинген(Щутгарт) - Мерцедес , разтоварвах . И в халето на LGI (който е ходил го знае) , една дама на която даваш документите , вътре в канцеларията , ама най демонстративно си пушеше ( вътре) и пепелника и до клавиатурата и пълен с фасове!   Е това какво му се вика?!  ??? ??? ???  Къде е тая забрана?
Немците се възпротивиха най бурно на забраната, и все още се противят. Да ходил съм там, и точно тая свинка съм я виждал. Германия си е от край време пушаческа държава, там се пушеше на всякъде. Ама аре стига с тая Германия. Пуснах анкета да видя каква е нагласата за България. теб те разбрахме аре други да вотват.

loshdancho

Сигурно и ги носят от Сърбия та са и евтинки на леята та да пуши така.
Другият път да провериш бандерола.
Ако не е швабски веднага да алармираш органите.

admin

Не пуша от 7 години и въобще не съжалявам, че се отказах от този отвратителен порок. Даже съжалявам, че съм пушил преди това толкова време. Обаче по въпроса за пушене на обществено място имам едно свое собствено мнение и ще го споделя с вас. Значи категорично не съм съгласен с тоталната забрана. По-скоро ми се иска всяко заведение да обяви на видно място дали там се пуши или не се пуши. А аз като клиент да преценя дали да вляза или да отида на друго място. Така ще бъде много по-справедливо.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

pumix

За обществени места съм съгласен да се забрани,все пак има хора които не пушат и дима им пречи.
Бе за сексо на плажа не знам как стоят нещата ма до гробищата и у Радомир досъм гарата у колата,а и на паркинго на Червена Могила,па нека си е забранено,забраняния плод е най-сладък все пак. ;D ;D ;D
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

!na

Против тоталната забрана съм.
Пушач съм и разбира се мнението ми няма как да се приеме за обективно, но мисля че настоящата ситуация с частичната забрана е правилното решение.
Ще приема тотална забрана единствено и само ако се забрани продажбата на тютюневи изделия.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

loshdancho

loshdancho