• Welcome to Форум на българските шофьори.

Проблем в ТВ тунер

Започната от Joro, Петък, 04 Май, 2012, 18:34:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Joro

Здравейте имам тв тунер и се опитах днес да свържа булсаткома ми но не се получава ползвам програмата Тотал медиа . Дали трябва пробвам с друга програма или ?

Joro

bad_kras

Тунера ти поддържа ли аналогова телевизия , колега?  Ако е само DTV няма да можеш да го подкараш на Булсата.
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

Joro

Честно да ти кажа не зам какво поддържа ... Пише  DVB- T Tuner

bad_kras

Цитат на: Joro - Петък, 04 Май, 2012, 18:56:47Честно да ти кажа не зам какво поддържа ... Пише  DVB- T Tuner
На DVB-T tuner не можеш да подкараш Булсата . Това е само за цифрова телевизия. Ако ти е възможно , пусни линк на модела или снимка.

Joro

Нямам снимка търсих в нета и няма , явно няма да стане трябва ново си купувам ...

bad_kras

Цитат на: Joro - Петък, 04 Май, 2012, 19:09:33
Нямам снимка търсих в нета и няма , явно няма да стане трябва ново си купувам ...
Снимай го с телефона и го качи тук в темата , но ако може да му се виждат данните!

admin

Цитат на: bad_kras - Петък, 04 Май, 2012, 19:03:55На DVB-T tuner не можеш да подкараш Булсата . Това е само за цифрова телевизия. Ако ти е възможно , пусни линк на модела или снимка.

Крас, Булсатком си излъчва цифрово. Само дето това DVB-T е стандарт за наземно цифрово разпръскване, а не за сателитно.

http://bg.wikipedia.org/wiki/DVB-T
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

bad_kras

Цитат на: admin - Петък, 04 Май, 2012, 20:16:19
Крас, Булсатком си излъчва цифрово. Само дето това DVB-T е стандарт за наземно цифрово разпръскване, а не за сателитно.

Да, знам за това. Но точно това обяснявам че с тези ТиВи тунери DVB-T които ги продават за персонални компютри и лаптопи - НЕ може да се свърже приемника на Булсат към компютъра.  Аз имам такъв и е комбиниран : Analog+DVB-T USB tvtuner. И си го включвам като обикновен тунер на антенния вход!

Причина за редакция: Коригиран цитат!

Joro

Бате Крас  утре на светло сега го снимах от светкавицата нищо не излиза , в най лошия случай утре ще отида до Техномаркет и ще си взема един телевизор ...

bad_kras

Цитат на: Joro - Петък, 04 Май, 2012, 20:44:37
Бате Крас  утре на светло сега го снимах от светкавицата нищо не излиза , в най лошия случай утре ще отида до Техномаркет и ще си взема един телевизор ...
Ако си купуваш телевизор (имам такъв 17 инча) , гледай да има 12/220v , тоест да е със адаптор. Аз си направих отделен кабел за 12v (обезателно да минава и предпазител (бушон) през кабела и досега не съм имал проблем.

Joro

Това е че карам френски дръгел и нямам 12 в имам само 24 в , но имам преобразувател  я метни скайп да се  консултираме там че тука ше ни се карат.  :D

Joro

Някой ще ми помогне ли, с настройката? Смисъл, трябва ли да си нося компас и кой вариант е по добър. На огледалата ли или да си взема лапа?

mylord56

Аз от години ползвам "бусола" - за туристическо ориентиране, нямам проблем, където и да съм. И не струва пари.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

bad_kras

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: admin - Петък, 04 Май, 2012, 20:16:19

То е цифрово, май между тунера и телевизора върви аналогов сигнал. Във вкъщи имам цифров тунер за кабелната и е така. И като няма аналогов, няма да работи.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!