• Welcome to Форум на българските шофьори.

Екипи от по 10 полицая ще ни прави контрол

Започната от bad_kras, Понеделник, 07 Май, 2012, 11:44:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

Roshko

Roshko

Slav_305

Май вече 20 кинта нема да оправят положението.  :(
При това положение, с колко ли ще се вдигне мизата?  ???
Play Golf, don't drive it!

abator

За последните двадесет години от България са заминали да живеят в чужбина 4588 доктора, 1236 физика, 950 химика и нито един катаджия....  ;D

Slav_305

Нормално. То и аз за няколко дена да си изкарвам заплатата, също бих станал катаджия.  ;D
Ся може да се промени статистиката, като няма как да задават "въпроса".  :D

Бриги Магнито

Опалянка е са си такова таковата ,сетих се една песен текста и звучеше така:Ходих на пазара....всичко мноо скъпо братче-та и тука тъй стана ми се чини е нема се косим 10 по 20(ли беше)е 200 ,ма при Дянков ако е 100-150 ,че се пише ми се чини.
Закинааме го като на Гълъбец,туй положението Минке ако щеш.

admin

Цитат на: abator - Понеделник, 07 Май, 2012, 12:40:10
За последните двадесет години от България са заминали да живеят в чужбина 4588 доктора, 1236 физика, 950 химика и нито един катаджия....  ;D

И нито един митничар! А в същото време семейство на митничар бедства и няма пари за хляб. Предлагам да направим дарение на бедната митничарска съпруга.

http://www.blitz.bg/news/article/138345
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Slav_305

Горките! Живи да ги оплачеш.  :'(
Предлагам, да основем сдружение или някаква фондация за събиране на дарения за бедните български катаджии, митничари и джедаи.  :D Просто ми се къса сърцето, като виждам колко им е тежко на хората.  :(

admin

Хайде да помогнем, колеги! И моето сърце се къса, като чета как госпожата и децата й гладуват.

bad_kras

Цитат на: admin - Понеделник, 07 Май, 2012, 14:35:50
Хайде да помогнем, колеги! И моето сърце се къса, като чета как госпожата и децата й гладуват.
Хайде де , аз от моя семеен бюджет в Подкрепа на митничарската съпруга МОГА да отделя ....... около 0,05 лв.  Къде да ги изпратя?  8)

Trucker_Boy

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Понеделник, 07 Май, 2012, 11:54:53
На борба с корупцията с международна помощ. На Вас?  ::)

Само следи следващите мнения....
Разбира се никой не върши нищо в тая държава !
Тия катаджий само пари искат ! ;D  ;D  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Slav_305

Цитат на: bad_kras - Понеделник, 07 Май, 2012, 14:48:21
Хайде де , аз от моя семеен бюджет в Подкрепа на митничарската съпруга МОГА да отделя ....... около 0,05 лв.  Къде да ги изпратя?  8)
Аз съм безработен! Не мога да отделя толкова много.  :(

bad_kras

Цитат: "Нахлуха посреднощ без да покажат никакви документи за обиск!", оплака се още тя и обясни, че децата й били в къщата на баща й. Именно там бе намерен сейф с 5 000 лева, за които пари се предполага че са от рушветите. Съпругата на Колев каза още, че при обиските е останала без нито един лев, тя и децата й нямали пари за хляб и била принудена да проси от роднини.
Абе то имало и по големи айдуци от митничарите :D :D :D

цитат :"Комисарят даде пример с Трявна, където само за един час са били проверени над 120 шофьори и са засечени над 20 нарушения."

Най големия трафик - да знаете !!!  ;D ;D ;D

Причина за редакция - Коригиран отговор!

admin

Цитат на: bad_kras - Понеделник, 07 Май, 2012, 16:23:09
Цитат: "Именно там бе намерен сейф с 5 000 лева, за които пари се предполага че са от рушветите.

Само се предполага засега обаче. После на един по-късен етап ще се окаже, че не са от рушветите. А накрая изключително справедливият български съд ще възстанови истината и ще се окаже, че митничарите не са замесени в никакви подобни схеми. Този филм съм го гледал вече и затова знам как свършва. Май трябва да се сменят вече сценаристите и режисьорите.

bo4a

Цитат на: admin - Понеделник, 07 Май, 2012, 17:27:33
Само се предполага засега обаче. После на един по-късен етап ще се окаже, че не са от рушветите. А накрая изключително справедливият български съд ще възстанови истината и ще се окаже, че митничарите не са замесени в никакви подобни схеми. Този филм съм го гледал вече и затова знам как свършва. Май трябва да се сменят вече сценаристите и режисьорите.
И после митничарите ще ги върнат на работа, те ще съдят държавата за тормоз и накърняване на достойнството и ще плащаме пак ние обезщетението.

bo4a