• Welcome to Форум на българските шофьори.

Майстори зад волана

Започната от loshdancho, Понеделник, 07 Май, 2012, 23:06:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Каквото и да показва на вън,този италианец е доста добър шофьор.А и по принцип съм забелязал,че колегите от ботуша са доста добри с маневрите!

ivopifeca

loshdancho

Е нема що големи клипове са, а още по малко шофьори. Първия от гъзария забрави как се прави най-лесната маневра и се усмете та да си глед през прозореца какво прави.
Другия удари контейнера  в покрива на къщата.
Последния вдигна камиона на две гуми..... Все големи майстори, че не им знам имената.
Единствен  нямаше какво друго да направи колегата с контейнера , който паркира на преден на рампата.

П.С . тоя с предната рампа и последния с гумите във въздуха са един и същ.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

sek.1

Цитат на: MB Actros - Сряда, 25 Декември, 2013, 11:20:17
Този първия можеше и да го признаем за добър,ако не си беше отворил вратата и да си показва главата на вън все едно кара Зил самосвал.:-)
На времето моя инструктор казваше : На жена и огледало вяра да нямаш покажи си главата на вън.

Редактиран цитат!

R560

loshdancho

Значи за да си добър трябва да се завираш по теснотиите и да чепиш камиона на пета.
Разбрах, значи не съм добър.
Предпочитам да съм тарикат.

gadinka

Цитат на: loshdancho - Четвъртък, 26 Декември, 2013, 12:29:47
Значи за да си добър трябва да се завираш по теснотиите и да чепиш камиона на пета.
Не бе, братче, тия клипчета са оттренирани маневри. А и много от ,,големите" майстори зад волана са с камерки. Дай да не се стягаме.

R560

Цитат на: loshdancho - Четвъртък, 26 Декември, 2013, 12:29:47

Само да та светна ,че темата е за майстори зад волана не за тарикати  ;D

loshdancho

Ами аз какво казах или не можеш да четеш.
Ето ти малко снимки от един тарикат.

R560

ivopifeca

Цитат на: loshdancho - Сряда, 25 Декември, 2013, 12:48:11
Е нема що големи клипове са, а още по малко шофьори. Първия от гъзария забрави как се прави най-лесната маневра и се усмете та да си глед през прозореца какво прави.
Другия удари контейнера  в покрива на къщата.
Последния вдигна камиона на две гуми..... Все големи майстори, че не им знам имената.
Единствен  нямаше какво друго да направи колегата с контейнера , който паркира на преден на рампата.

П.С . тоя с предната рампа и последния с гумите във въздуха са един и същ.

Не казвай на никой!Аз съм ги гледал доста и съм останал с впечатление,че карат доста добре,особено камион с ремарке-царе са.Явно имаш по други критерии...

loshdancho

Разбира се, че критериите са ми други. На времето  бяха такива, сега  гледам по-лекото и бавно.
Ако щеш го наречи мързеливо ама това ми спестява доста нерви.
Търчане, изпреварване, маневри,  не ме привличат вече. 

ivopifeca

Цитат на: loshdancho - Четвъртък, 26 Декември, 2013, 20:18:20
Ами аз какво казах или не можеш да четеш.
Ето ти малко снимки от един тарикат.

Така...това е крайния резултат от прекарването на рампата,така да се нарече...ЕЕЕ нямаше ли да е по близко до темата,да беше заснето с клипче,как Ман-а се долепя до рампата,мачина по който водача го поприкарва до нея...или важно е как се е получило.

loshdancho

Тогавашният телефон снимаше видео с резолюция 128Х80 ... мислиш ли че ще видиш нещо.
А  и аз толко си мога,  така станало- така  паркирал. На всички недоволни съм казал: Шофьора толко си може и се съобразявайте с възможностите му- На който не му изнася!- Не мога да помогна, ако иска да се обажда да пратят друг.

naum4o

Много ми хареса пичът с двата контейнера. До сантиметър точно го закова. Нито едно излишно движение.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

ivopifeca

Интересно е да се заснеме докато се паркира на рампата,или самата маневра.

ivopifeca