• Welcome to Форум на българските шофьори.

Майстори зад волана

Започната от loshdancho, Понеделник, 07 Май, 2012, 23:06:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Ни_Лук_Ял

Breakthrough....

Ни_Лук_Ял

Breakthrough....

цецодебел

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

Бриги Магнито

Цитат на: цецодебел - Четвъртък, 21 Юли, 2016, 18:32:29
Дали е майстор ;D
https://s32.postimg.org/fh5kypv3p/1465909405145597153_1.gif
А надали па не е.
Бързи и яростни били хит,кога достигнат неговото ниво,че запрат се бастисват у палмите из Флорида

Ни_Лук_Ял

Майстор, майстор, ама 50%.
Другите 50% зависят от магарето. ;D
Breakthrough....

dino412

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

ANIMAL

Този е голям признах го.Респект
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

rider777

В Италия съм ги гледал и съм се чудел дали ще излязат а те си свиркат и си карат,,,,, а ние се мислим за големите шофери.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

dino412

Ами Те учат за шофьори а не им подарявят книжките. ;D ;D ;D

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

ANIMAL

Наистина едно време в техникума по транспорт ни развинтиха да въртим Газ-ката то полигон,то извънградско,то градско,то нощно.Е-то даже ме е срам да кажа колко часа съм карал добре,че ми се е налагало в миналото да дърпам разни фургони,компресори и други,че на изпита се справих пък после ставаш за смях на старите в гилдията.И въпреки всичко смея да твърдя,че българския шофьор е доста добър,но просто малко по недисциплиниран
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

цецодебел

Не е само ученето а и практика..
Аз както казваше Райдера, като мога да го карам прицепа от" София до Париж" на заден , а не мога да върна 20 м. ремаркето, да не са подарили книжката ? ;D?

dino412

Цитат на: цецодебел - Понеделник, 10 Октомври, 2016, 17:30:44
Не е само ученето а и практика..
Аз както казваше Райдера, като мога да го карам прицепа от" София до Париж" на заден , а не мога да върна 20 м. ремаркето, да не са подарили книжката ? ;D?

;D ;D ;D При Мен пък е обратното.С ремаркето Сме на "Ти" но пък с прицепа Сме "на нож".
Всеки Си има слаби и силни страни.
Но в последно време много "професионалисти"(не визирам конкретно транспорта а като цяло) са с преобладаващо слаби страни. :) :) :)

цецодебел

Цитат на: dino412 - Понеделник, 10 Октомври, 2016, 19:43:16

Но в последно време много "професионалисти"(не визирам конкретно транспорта а като цяло) са с преобладаващо слаби страни. :) :) :)
Сега ще разлая кучетата ;D
Какви" професионалисти"ве колега  ;D Май пак ше идеме на старата тема :D
Взех книжка 1978 на ГАЗ 51 при Агоп (някой може и да знае кой е и за какво става дума)
След една година кормуване от 18 човека, всички на листовки ,двама на кормуване!!!
Две години всекидневно по баирите на границата ,и още5-6 години поне не съм казвал че съм станал шофьор !
    Тук има колеги където с 40-50 часа на симулатора са вече Шумахер ....

dino412

Цитат на: цецодебел - Понеделник, 10 Октомври, 2016, 22:29:51
Сега ще разлая кучетата ;D
Какви" професионалисти"ве колега  ;D Май пак ше идеме на старата тема :D
Взех книжка 1978 на ГАЗ 51 при Агоп (някой може и да знае кой е и за какво става дума)
След една година кормуване от 18 човека, всички на листовки ,двама на кормуване!!!
Две години всекидневно по баирите на границата ,и още5-6 години поне не съм казвал че съм станал шофьор !
    Тук има колеги където с 40-50 часа на симулатора са вече Шумахер ....

Колега няма да будиме кучетата. ;D
Горния Ми пост е отговор към Теб само в първите три изречения.
Не Те познавам лично и за това немога да Си позволя да давам отценка на уменията Ти.
Последната част от горния Ми пост е по принцип за някой "професионалисти" независимо от професията.
Аз също карам отдавна(1985г) макър и не колкото Теб и Съм взел книжка след 105 дни обучение в преднаборна военна школа за шофьори но виждам всеки ден колко още може да се учи човек.

цецодебел

Цитат на: dino412 - Вторник, 11 Октомври, 2016, 18:50:10
  виждам всеки ден колко още може да се учи човек.

Добре де няма да ги бутаме ,те сами ще си  лавнат ;D Ама пробвай да го кажеш това , отговора е : Ти пари ми дай не акъл...

ivopifeca

Цитат на: dino412 - Неделя, 09 Октомври, 2016, 20:23:10
  ;D :o

Италянците,и гърците най им разбират на тия ремаркета.

ivopifeca