• Welcome to Форум на българските шофьори.

Чипосване на камиони в Гърция.

Започната от loshdancho, Вторник, 08 Май, 2012, 01:07:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

Имаше интерес пред време за мястото на сервиза, в който се извършва тази дейност.
От нета можах да намеря само това.
TSAKIRIS BROS Co
BOSCH DIESEL SERVICE
9th KLM THESSALONIKI-KILKIS [IONIA]
POSTAL 57008
Phone. 2310 783 403, FAX 2310 783 568 
Email: tsakirisf@hol.gr

http://www.tsakirisbros.gr/index_en.html

А това е гооголе преводач.
Цакирис BROS на CO
BOSCH DIESEL Service
9-тото KLM Солун-Килкис [Йония]
ПОЩЕНСКИ 57008
Тел. 2310 783 403, факс: 2310 783 568
Email: tsakirisf@hol.gr

http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=en&u=http://www.tsakirisbros.gr/index_en.html&ei=5USoT-6xOKWK4gS24pSYCQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCMQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dbosch%2Bservice%2Bthessaloniki%2Bfotis%26hl%3Dbg%26safe%3Doff%26biw%3D1366%26bih%3D606%26prmd%3Dimvns

Не си мислете , че хората с леваци и ще ви счупят камиона!
Както виждате работят и са оторизиран сервиз на Бош и куп други марки.
Няма да ви надуят повече от допустимото  камиона. Отговорът на собственика беше:
-Тука  на рекламата пише Бош сервиз, а не тунинг ,,, утре когато ти гръмне мотора ще кажеш  Фотис ми го прави ....
Така ,че колкото се позволява за мотора толкова ще го надуем....

Ако има и други на които знаете координатите , тук е мястото да ги споделите.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

Бриги Магнито

Лошио ти си по езиците ,ма да питам шом пише ,,BOSCH,,само дръгелчета с таквиз помпета и ел.управления майсторът тез ?
Питам те оти има едно Шкоде ма оно е PAL ,та мое ли се измисли нещо докъде 500 кончета да го барнат?

Бриги Магнито

stoil nedev

Баце ... ориентирай го туй Шкоде към някой пункт за изкупуване на отпадъчни продукти . Гледай да ти е по-близо и по на чалъм ;D ;D ;D
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

Бриги Магнито

Цитат на: stoil nedev - Вторник, 08 Май, 2012, 10:44:57
Баце ... ориентирай го туй Шкоде към някой пункт за изкупуване на отпадъчни продукти . Гледай да ти е по-близо и по на чалъм ;D ;D ;D
Баце оно си там бре,ма викам да питам Лошио да го пращам ли на екскурзия до Грийс или да си седи у пункто.
Лошио питах тия от PAL рекоха нема грижи и ограничения мое се надува яко дяни нема страшно.

Trucker_Boy

Една полезна тема ще бъде обърната на СПАМ....
+1 за информацията
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Бриги Магнито

Цитат на: Trucker_Boy - Вторник, 08 Май, 2012, 20:18:48
Една полезна тема ще бъде обърната на СПАМ....
+1 за информацията

Тракерчо не знам ко па чак толкова е станало с темата при положение,че баш в Солун през 1км има сервиз де могат да ти магьосват дръгело.Ловиш по старато околовръстно на бензиностанцията биеш десен и се почва VOLVO и SCANIA мислим Панайотис беше тоя тамън след 300 метра е IVECO .
В Гърция в всеки що годе читав сервиз ,мъцаш къв ти зоро и си готова конфекция.Апропо VOLVO и SCANIA са най-предпочитани за чипове и сие или софтуера е евтинджос или просто дянат на тунинг.Не съм видял малка с нов ACTROS да прави тунинг ,то не че ги и карат много де географска рядкост са.

loshdancho

Цитат на: Бриги Бичкията - Сряда, 09 Май, 2012, 00:38:52
Тракерчо не знам ко па чак толкова е станало с темата при положение,че баш в Солун през 1км има сервиз де могат да ти магьосват дръгело.Ловиш по старато околовръстно на бензиностанцията биеш десен и се почва VOLVO и SCANIA мислим Панайотис беше тоя тамън след 300 метра е IVECO .
В Гърция в всеки що годе читав сервиз ,мъцаш къв ти зоро и си готова конфекция.Апропо VOLVO и SCANIA са най-предпочитани за чипове и сие или софтуера е евтинджос или просто дянат на тунинг.Не съм видял малка с нов ACTROS да прави тунинг ,то не че ги и карат много де географска рядкост са.
Е баш през километър има, но не извършват собственоръчно чипосването.
Свалят това което трябва и носят, или човека идва на място... Но ти това не го разбираш....
Дал съм адреса и фирмата на сервиз занимаващ се само  горивна система.
Чипосването е по желание, Основната дейност са диагностиката и ремонта.

Бриги Магнито

;) баш саморъчно си го дзидат с опции за допълнителни настройки  ;) аз па да ти каем е верно чаркуляците от де идат и софтуера от де е,не нам и нечем да нам.

gretcki

В сряда съм сервиза имам час.Ще му правят дюзите после и чипа разбира се.Византиеца ми каза че от 380 ще го направи на 460 дали ще видим  ;) ;).

loshdancho

Пробвано е и е вярно.Волво от Кривина сега върви на торпила около 500к.с. а беше само 380 и разхода си остана същия....
Да пишеш как е протекло и какъв е резултата.
И снимки разбира се.

Бриги Магнито

;) Пише BOSCH за PAL па си няма.

Сервиза е в Козани. ;)

loshdancho

Дай адрес де...
Ако става за въпрос има  добър сервиз и във Флорина,  но не знам как се казва?!?!

матадора

Цитат на: gretcki - Събота, 12 Май, 2012, 23:35:38
В сряда съм сервиза имам час.Ще му правят дюзите после и чипа разбира се.Византиеца ми каза че от 380 ще го направи на 460 дали ще видим  ;) ;).
Ще те помоля да споделиш после цените за ремонт на дюзите и чипосването.На мен ми казаха,че за чипа цената била 10 евро на конска сила,ма не съм сигурен.А и дюзите ми май са за ремонт."С" мотор е моят.
Ако съдбата ти обърне гръб...бъди търпелив,изчакай я да се наведе!

loshdancho

Цените са според това, какво се ремонтира.
Чипа е около 600€
Ако ти ремонтира камиона и искаш да го чипоса, спокойно можеш да искаш по-ниска  цена.

матадора

При Фотис има ли българин,че съм зле с гръцкия?

матадора