• Welcome to Форум на българските шофьори.

Вдигане на знамето-сутрешна проверка

Започната от Бриги Магнито, Четвъртък, 10 Май, 2012, 07:55:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

ivopifeca

bojo

Добро утро на всички,хубав и успешен ден.
Божо

bojo

Божо

bojo

Добро утро на всички и най-вече на тези,които са седели на маса снощи.
Божо

Бриги Магнито

route

Добро утро и от мен,късно го вада ама ракийката снощи беше добра:)

boko2007

Добро утро и от мен, с пожелание за един хубав ден на всички!

Намери си работа,която харесваш - така никога няма да ти се наложи да работиш

rider777

;D ;D ;D ;D ;D ;D Сега видях, че имало тема за сутрешния развод,,,,а една за физзарядка няма ли да направите  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ivopifeca

А нема ли да има повдигане на други работи-еротична проверка,да видиме кои останахме в А -групата ???То толко напъни,тежка работа,психо-напрежения.....

Бриги Магнито

Цитат на: ivopifeca - Събота, 10 Ноември, 2012, 14:36:28
А нема ли да има повдигане на други работи-еротична проверка,да видиме кои останахме в А -групата ???То толко напъни,тежка работа,психо-напрежения.....
Язека съм у Б РФГ и то само що още моем да видим,та си се оглеждам ако не друго. :(

ivopifeca

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 10 Ноември, 2012, 17:23:02
Язека съм у Б РФГ и то само що още моем да видим,та си се оглеждам ако не друго. :(
Не се цани сам така у Б.Много скромност не е на добре. ;)

Бриги Магнито

rider777

Аз па тая сутрин минах без кафе,,, направо едно телешко варено си сипах и пържена риба ама я взех вчера такава готова опържена и яко 2 лимона и изцедих ,,,,,,  след малко почвам на бира  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

bojo

Цитат на: rider777 - Неделя, 11 Ноември, 2012, 10:48:13
Аз па тая сутрин минах без кафе,,, направо едно телешко варено си сипах и пържена риба ама я взех вчера такава готова опържена и яко 2 лимона и изцедих ,,,,,,  след малко почвам на бира  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Добър апетит, т'ва така изглежда закуска за шампиони.
Божо

ivopifeca

Закуска за леваци-пържени,мържени,телешки,а па после и бири-оди легаи да спиш ;)

bojo

Добро утро на всички да ви е хубав деня и спорна работа,много здраве и повече усмивки ;D

Божо

bojo

Божо