• Welcome to Форум на българските шофьори.

Тежка катастрофа на автомагистрала Тракия

Започната от FH16, Четвъртък, 10 Май, 2012, 16:02:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

FH16

abator

abator

Бриги Магнито

Много лоша баце повярвай ми,направих снимче ,но не е за форума.
Чудно ми е само ,че на 500 метра са Шеловете на Пазарджик и там има турски паркинг ,а нямаше нито един дошъл поне да види колегата си жив ли е ,здрав ли.

admin

За съжаление шофьорът е починал. Бог да го прости!

"Починал е шофьорът на турския ТИР, който катастрофира на автомагистрала ,,Тракия", съобщи директорът на МБАЛ-Пазарджик д-р Пенко Кацарски.
Мъжът постъпи в болницата в много тежко състояние с ампутиран под коляното крак в резултат на катастрофата, а другият - счупен.

Освен видимите наранявания, мъжът е получил и тежка черепно-мозъчна и гръдна травма. Бил е приет в шок, с много ниско кръвно налягане и критично ниво на жизнените показатели.

След приключването на задължителните прегледи в "Спешното отделение", пострадалият е насочен за операция в много тежко състояние и е починал."

Източник: http://www.blitz.bg/news/article/138923
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Aз лично направо се чудя как е стигнал и до болницата жив.

Ето едно снимче отдалечко

И линейката

kobrata-kalugerovo

Лоша работа глетката беше страшна . Ивекото нямаше кабина Почивай в мир колега

!na

Снимките са потресаващи.
Мир на душата му.  :(
Не мога да си обясня как се е случило.
В статията пишеше, че е предприел изпреварване и е изгубил контрол над управлението.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

ivopifeca

g_dandy

Лека му пръст на колегата!
"Турски товарен тир катастрофира на автомагистрала "Тракия" " - интересно какви други видове ТИР има,освен товарни!

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

DeDo Vi

Цитат на: !na - Четвъртък, 10 Май, 2012, 19:35:08
Снимките са потресаващи.
Мир на душата му.  :(
Не мога да си обясня как се е случило.
В статията пишеше, че е предприел изпреварване и е изгубил контрол над управлението.
!na,  Не го жали турчина, бил е пиян като талпа. Онзи ден бях на митница в Пазарджик, и там беше камиона закаран, верно е смачкан до неузнаваемост, и не е Ивеко а е Рено. Та един пич на митницата ми каза че в болницата са установили 2,3 промила алкохол в кръвта на "бургията". Специално за Турските шофьори не ми е жал когато се размажат некъде, карат като бесни и влезнат ли България не спазват никакви правила, карат пияни и доста народ изтрепаха. Всички турски шофьори да пукнат до един дано.

Joro

Аз съм на същото мнение с Дедо , карат много безхаберно и не зачитат никой на пътя , като чели са само те.

DeDo Vi

Цитат на: ivopifeca - Четвъртък, 10 Май, 2012, 19:51:33
Бог да прости колегата
Какъв "БОГ" бе, тоя е отишъл при АЛАХ. Не го жали, ами се радвай. Един убиец по-малко по нашите пътища. Добре че не е утрепал някой невинен БЪЛГАРИН. Турците когато са в Германия или Австрия, са най примерните и стриктни шофьори, но влезнат ли във България стават убийци на пътя. Не зачитат никакви правила. Всички да измрат дано.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: DeDo Vi - Петък, 25 Май, 2012, 15:58:11
... Та един пич на митницата ми каза че в болницата са установили 2,3 промила алкохол в кръвта на "бургията". Специално за Турските шофьори не ми е жал когато се размажат некъде, карат като бесни и влезнат ли България не спазват никакви правила, карат пияни и доста народ изтрепаха. Всички турски шофьори да пукнат до един дано.

Пияни, дрогирани, вчера като влизах в Турция, (на Капитан Андреево). На първия светофар, където се кръстосват платната с тези за колите. От три ленти, така ме притисна наляво, добре е, че карах бавно и спрях. После се наложи да връщам назад, че почти бях опрял в разделителния остров. В Истанбул, пресичането е все едно се води престрелка. Дори не отпускат газта.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

SEMPER

Минко, карал съм и соло камион и лека кола в Истанбул, смея да твърдя че познавам що годе града,мога да се придвижвам без асистенции от квартал към квартал, и най важното - знам "организацията" на движението
Лудницата е пълна, но е подчинена на някои неписани правила. Като цяло там са доста добри карачи.
Естествено ако някой незапознат се опитва да кара по "европейски" няма как да му е лесно  ;D

То и в България е трудно на чужденец да проумее, че не карат само пияни шофьори, а просто обикалят дупките

А защо спазват в Европата, а при нас правят каквото си искат - май проблема е другаде, а не в самите турчоля.
Нещо друго сбъркано има  ;) Иначе щяха навсякъде да карат като хуни
Абитата са ми казвали, че патроните давали фонд - пари на ръка за нашите и румънските полицаи, за да карат без да спазват.  
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната