• Welcome to Форум на българските шофьори.

Камион под наем или на изплащане

Започната от sherifa, Неделя, 13 Май, 2012, 16:09:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

sherifa

sherifa

peev

Да няма значение как,по кой начин.Тук,във форума е коментирано въпроса,къде и за какво заплащане ще се работи с него.Важен е и лиценз,счетоводство...и доста други разходи.Нали темата е шофьор да си стане собственик?

peev

Бриги Магнито

А размера на камиона важен ли е или дръгел да е,другото не е интересно.

sherifa

Има разбира се .че как иначе.Чакам оферти.

ИванТ

И все пaк, споделете зa влекaч ли стaвa въпрос или зa бордови товaрен aвтомобил. С кaкво зaдвижвaне, с колко оси, с кaквa спецификa нa товaрa? Еднa по-конкретнa обявa от Вaшa стрaнa би довелa до по-успешен резултaт.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

Trucker_Boy

Има си такава тема в форума и там се писа предостатъчно.
Нека Админа да оправи темата.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

sherifa

mylord56

На колегата, пуснал темата, думите с ченгел да ги тегли човек от устата.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

Механик-водач

Цитат на: sherifa - Вторник, 15 Май, 2012, 20:50:27
Влекач прицеп или хладилник
Последният да затвори вратата моля!!!
Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

Tihomir78

Цитат на: sherifa - Неделя, 13 Май, 2012, 16:09:57
Камион под наем или на изплащане.

Евротрак Лизинг  за 2 години с 30% първоначална вноска

rider777

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Сигурно ме хвана тая бира дето я лоча от сабалем ама не вденах тоз пич кво си тражи,,,, ама ако некой има дръгел за продаваме да споделя аз какво си търся пък ,,,,,,,,,,,   Евро 5 двуосен седлови влекач, по възможност голяма кабина, големи резервоари, да не е Мега, да е в добро състояние, цената задължително да е разумна ,,,,, http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=4&act=4&adv=y1365956289804465&f1=details&slink=2v988x
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

dino412

Ами да пусна оферта тогава:
Самосвал Мадарка с ремарке 1980г. 5000 евро първоначална вноска и 36 месеца по 1000евро.Винетка застраховка и преглед.При интерес качвам снимки.

П.П. То из форума има и снимки.
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

abator

Каква е тази мадарка дето е евро5?  ;)

rider777

Мадарката е Евро минус 5 а цената е 5000 €  ;)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

dimich87

Баща ми караше мадърка, аз не съм се качвал да карам мадара, но европа съм карал. Мога да кажа че не се кара по-различно от всеки друг камион. А в зависимост от естеството на работа могат да са в пъти по-добри в сравнение с новите дръгели.

dimich87