• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ето така се говори с цяла Европа, по станцията!

Започната от VOLVO 480, Неделя, 13 Май, 2012, 23:16:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

VOLVO 480

Публикацията не може да е само емотикон!

VOLVO 480

VOLVO 480

Тук на първа страница имаше снимки,нещо изчезнаха!Моля администрацията да види проблема или да имам право на корекция в началото на темата ще ги кача отново ако не бъде възможно да се възтановят !

VOLVO 480

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: VOLVO 480 - Събота, 03 Май, 2014, 20:13:03
Тук на първа страница имаше снимки,нещо изчезнаха!Моля администрацията да види проблема или да имам право на корекция в началото на темата ще ги кача отново ако не бъде възможно да се възтановят !

Търси причината тук: http://www.picvalley.net

Препоръчва се качване на снимки направо във Форума. Виждаш сам какво става понякога! Ако можеш да ги изпратиш на мен или Администратора, можем да ги добавим в първата публикация. Можеш и наново да ги качиш.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

VOLVO 480

Няма да стане най добре на теб да ги пусна!

batNIKI

Цитат на: VOLVO 480 - Неделя, 17 Февруари, 2013, 18:04:45О да това ми е приоритета,дори съм обещал на някои че повече няма да чуят руцкините ама да видим!
   Аз с руските радио любители отдавна съм се разбрал,но само такситата останаха ще се постарая да ги прочистя до колко то може!! ;)

Каките от такситата са по малкия проблем. Ако можеш да им "бутнеш" репитъра на Казахстан ще е добре. Ще се пробвам и аз от камиона със едно стъпалце 200 вата. С 30-50 вата не успявам редовно да се закачам на репитъра но се надявам с 200 да успявам по често!

VOLVO 480

Репитърът в Казакстан се управлява дистанционно с тонално набиране от клавиатурата на телефон като избереш 1,2,3и 5 намаляваш мощността  му а когато набереш 1234 е увеличаваш !Аз им го бях изгорил и 3 седмици не работеше това лято, но ся като пусна киловата ще го уморя пак!

batNIKI

Цитат на: VOLVO 480 - Петък, 24 Октомври, 2014, 10:08:30
Репитърът в Казакстан се управлява дистанционно с тонално набиране от клавиатурата на телефон като избереш 1,2,3и 5 намаляваш мощността  му а когато набереш 1234 е увеличаваш !Аз им го бях изгорил и 3 седмици не работеше това лято, но ся като пусна киловата ще го уморя пак!
А дано успееш, с тоналното набиране ще видя как ще се справя но и аз ще пробвам :)

driver1

Цитат на: batNIKI - Петък, 24 Октомври, 2014, 16:19:02
А дано успееш, с тоналното набиране ще видя как ще се справя но и аз ще пробвам :)

Просто се чудя, как се допуска тук да обсъждате дръзко явно незаконни радиостанции и действия с тях?  Но така сте намерили, важното е, че слагате запетайките...

batNIKI

Цитат на: driver1 - Петък, 24 Октомври, 2014, 16:26:30
  Просто се чудя, как се допуска тук да обсъждате дръзко явно незаконни радиостанции и действия с тях?  Но така сте намерили, важното е, че слагате запетайките...
А ти откъде знаеш че е незаконно? А ако случайно имаме лицензи за радиолюбители и ползваме законна техника?

driver1

Цитат на: batNIKI - Петък, 24 Октомври, 2014, 18:08:16
А ти откъде знаеш че е незаконно? А ако случайно имаме лицензи за радиолюбители и ползваме законна техника?

Лицензи за да блокирате чужди радиовръзки ли? Наистина "случайно" трябва да са ви дадени...

batNIKI

Цитат на: driver1 - Петък, 24 Октомври, 2014, 18:48:53
   Лицензи за да блокирате чужди радиовръзки ли? Наистина "случайно" трябва да са ви дадени...
А на теб ясно ли ти е за какво говорим изобщо? Става въпрос за незаконен репитър който бълва със стотици ватове и пречи на много хора и не само в БГ но и в Европа! Такситата по Русия и Украйна според теб и те ли за законни на тия честоти?

batNIKI