• Welcome to Форум на българските шофьори.

Идиот на пътя

Започната от admin, Понеделник, 14 Май, 2012, 14:26:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Този наистина е доста опасен на пътя.

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

rider777

Такъв с кеф го удрям ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

pumix

А тоя с камиона на състезание ли е тръгнал,какво му пречи да убие скоростта малко и да си кара спокойно?
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

admin

Цитат на: pumix - Понеделник, 14 Май, 2012, 14:46:48
А тоя с камиона на състезание ли е тръгнал,какво му пречи да убие скоростта малко и да си кара спокойно?

Ами не виждаш ли как този с Ауди-то доста изостава от камиона пред него? Сигурно кара със 75 км/ч.

pumix

Цитат на: admin - Понеделник, 14 Май, 2012, 15:27:21
Ами не виждаш ли как този с Ауди-то доста изостава от камиона пред него? Сигурно кара със 75 км/ч.
Е,ако е така,какво му пречи на камионджията да му бие левио мигач и да го изпревари?Кво му се лепи и го залита от дясно?За мен идиота е тоя с камиона,а не тоя с аудито.Ако приемем,че кара с 75км,а не с 100 и отгоре,значи му е мил животеца и не иска да рискува правейки се на Шумахер.

admin

Ти май не си изгледал внимателно клипа. Не видя ли, че тръгна да го изпреварва и онзи с Аудито започна да увеличава скоростта? После Ауди-то тръгна да изпреварва другия камион и внезапно натисна спирачката, а след това намали скоростта.

pumix

Изгледах го,но за всеки случай го изгледах отново.И видях че преди тоя с аудито да настъпи газта,когато камиона го изпреварва,колегата първо се залепи за него,после го залиташе отдясно надувайки тромбите,а можеше просто да си го изпревари от ляво.В случая и двамата са виновни,колегата можеше да не се прави на интересен,а тоя с аудито можеше да го пусне.

BoBy_BoY

Цитат на: pumix - Понеделник, 14 Май, 2012, 16:06:18
Изгледах го,но за всеки случай го изгледах отново.И видях че преди тоя с аудито да настъпи газта,когато камиона го изпреварва,колегата първо се залепи за него,после го залиташе отдясно надувайки тромбите,а можеше просто да си го изпревари от ляво.В случая и двамата са виновни,колегата можеше да не се прави на интересен,а тоя с аудито можеше да го пусне.
Абе пич, знаеш ли, че у ,,Швабско" ??? по ниската скорост и образуването на колона по магистралата е потенциално опасен и е рисков фактор за ПТП ::)?
Бил съм свидетел как ,,зъптието" отбива един такъв от пътя!
Вярно е, че ,,оня комионджия" не е в правото си да ,,дютка", като за сватба, но човек си има крайности, нали? ;)

admin

Може би историята си има и предистория. Все пак никой от нас не е с железни нерви. Преди време писах за една моя случка в Унгария. Някакъв прост чех с камион в продължение на около час кара пред мен със скорост между 60 и 70 км/ч. Нямате представа каква опашка се събра зад нас. То не бяха тромби, то не беше ръкомахане от кабините. Жалко, че не го снимах тогава.

pumix

Цитат на: BoBy_BoY - Понеделник, 14 Май, 2012, 16:24:43
Абе пич, знаеш ли, че у ,,Швабско" ??? по ниската скорост и образуването на колона по магистралата е потенциално опасен и е рисков фактор за ПТП ::)?
Бил съм свидетел как ,,зъптието" отбива един такъв от пътя!
Вярно е, че ,,оня комионджия" не е в правото си да ,,дютка", като за сватба, но човек си има крайности, нали? ;)
Знам за у "Швабско",ама това май е само за аутобаните,поправи ме ако греша.Кой крив,кой прав няма значение,мисля,че не трябва да се стига до такива случки.

tirtonev

запомнете!!!винаги ще бъда зад вас:)))))

admin

Цитат на: pumix - Понеделник, 14 Май, 2012, 16:31:48
Знам за у "Швабско",ама това май е само за аутобаните,поправи ме ако греша.Кой крив,кой прав няма значение,мисля,че не трябва да се стига до такива случки.

Правилото за ниска скорост важи за всички видове пътища. Ето извадка от Закона за движение по пътищата.

Чл. 22. (1) Водачът на пътно превозно средство не трябва да се движи без
основателна причина с твърде ниска скорост, когато по този начин пречи на движението
на другите пътни превозни средства.
      (2) Водач на пътно превозно средство, което се движи с ниска скорост и поради
това причинява създаването на колона от пътни превозни средства, трябва да ги
пропусне при първа възможност.
      (3) На водача на моторно превозно средство е забранено да се движи с ниска
скорост без включени аварийни светлини.

georgi87

Те такива как хубаво ги псувам до 9то колено направо ме изкарват из нерви.

Joro

И аз съм имал такъв случай и то най често с гадните немци  , страшни помяри са ама страшни. А   тея с камионите видат забрана и свалят на 80 задължително . Отвратителна е тая Германия.

MB Actros

Аз за такива шофьори като тоя с Аудито си търсим външен говорител за станцията да може да ги "храним"по пътя.Идва лято почва веселбата по пътя. ;D ;D ;D

MB Actros