• Welcome to Форум на българските шофьори.

Нови пътни листа

Започната от bo4a, Неделя, 13 Март, 2011, 18:59:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Владимир Ангелов

На мен ми написаха на Свищов акт търновските даяджии за стар пътен лист,а наредбата била влезнала от 2-3 дена та обжалжах акт и спечелих делото срамота 1500лв.за един умрял пътен лист.

Владимир Ангелов

Бриги Магнито

Цитат на: willy_betz - Четвъртък, 22 Септември, 2011, 16:09:31
На мен ми написаха на Свищов акт търновските даяджии за стар пътен лист,а наредбата била влезнала от 2-3 дена та обжалжах акт и спечелих делото срамота 1500лв.за един умрял пътен лист.
Баце как го допусна аз като чуем цифри на 500 лв и съм извадил чифтето и не бава никой я на бългериън джадай си съм му казал а писа а не мое да те мислим,майтап няма .Аз зарад тъпи управници и смотани органи от глад не мислим да умирам щом мислат да бе морат от глад аз мое ги уморим от друго.
Монтанските джадаи мноо умно постъпиха последният път като ни се засекоха интересите,момци мъдро решение взехте не съжалявайте-луд умора нема ..... ;)

Бриги Магнито

admin

Цитат на: Бригадира - Четвъртък, 22 Септември, 2011, 18:19:11
Цитат на: willy_betz - Четвъртък, 22 Септември, 2011, 16:09:31
Баце как го допусна аз като чуем цифри на 500 лв и съм извадил чифтето и не бава никой я на бългериън джадай си съм му казал а писа а не мое да те мислим,майтап няма .Аз зарад тъпи управници и смотани органи от глад не мислим да умирам щом мислат да бе морат от глад аз мое ги уморим от друго.
Монтанските джадаи мноо умно постъпиха последният път като ни се засекоха интересите,момци мъдро решение взехте не съжалявайте-луд умора нема ..... ;)

Бългериан джедай... :D :D :D .... Безценно... :D :D :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Механик-водач

Ето кадри от техническата обезпеченост на джеДАИте...
Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

Бриги Магнито

Цитат на: свилоза транспорт - Петък, 23 Септември, 2011, 15:06:04

Ето кадри от техническата обезпеченост на джеДАИте...

:D :D :D :D Баце добро клипче,но ако някой помни у старчетата на Враца ако не ме лъже паметта бяха намерили и пистолетче като ги изловиха,аз съм претръпнал щом съм им шепнал на уше ,че техната нема начин как да стане значи вече работата е отишла на 5 до 15 без право на обжалване и слабо ме тресе техническото им обезпечение там номера е кой превари и ако недай си боже е моя милост жална им майка мошеническа,че ги лежим до живот.
Писна ми всеки с малко власт да ми се прави на безсмъртен ,толкова ми е писнало,че неуравновесен в психично отношение кат мен пич лесно му пада пердето и губим връзка с главния(не че имам връзка с него и без тва),но щом някой или някои си надвишават служебното положение и държавата се прави на сляпа,мое да разчита на мен веднагически,че въздам правда па нека да не е законно самооправството.
То в тоя свят всичко си има граници бре в това число и търпението на обикновенният човек.
За клипчето баце как е модерно да се казва,че ти муйнем едно + де ега ти го неизтрият. ;)

Механик-водач

Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
Никога не спори с глупак. Хората може да не разберат кой е умният!

kobrata-kalugerovo

Вчера ме спряха ДАИ  на Килифарево и понеже нямаше за какво да се заяде се хвана за печат от доктор Днес като се прибрах в гаража с механика проверих ме по кой член на наредба 33 ме наказват и се оказва че периодичен преглед се изисква за превоз на пътници  Затова написах възражение до шефа на ДАИ Велико Търново  (   очакваите продължение)

MB Actros

Мислим ,че ще го спечелиш.В пътния лист на графата за доктор пише само( подпис ),като си преправят пътните листа да пише ( печат ) тогава ще им слагам.

bo4a

По принцип заверката от доктора е, че си минал предпътен медицински преглед. Това трябва да се прави всеки път когато излизаш от гаража, както и предпътен технически преглед на автомобила който се заверява с подписа на механика.

MB Actros

Аз всеки ден излизам от гаража ,значи всеки ден да ходя на доктор. Това става ако си в някое предприятие и работиш от 8-17ч примерно,а аз като тръгвам понякога в 03.00ч от къде да им търся доктор.Не е измислено като хората, поне да важи за един месец прегледа.

kobrata-kalugerovo

Вчера ме спряха ДАИ  на Килифарево и понеже нямаше за какво да се заяде се хвана за печат от доктор Днес като се прибрах в гаража с механика проверих ме по кой член на наредба 33 ме наказват и се оказва че периодичен преглед се изисква за превоз на пътници  Затова написах възражение до шефа на ДАИ Велико Търново  (   очакваите продължение)Акта излезе 200 лв шефовете дадоха задна (ша го плащам).

Rammbon

Цитат на: MB Actros - Понеделник, 02 Юли, 2012, 19:50:51
Мислим ,че ще го спечелиш.В пътния лист на графата за доктор пише само( подпис ),като си преправят пътните листа да пише ( печат ) тогава ще им слагам.
Без този печат, гориш с 200 лв. А подпис може да сложи всеки, не че и печати вече правят каквито поискаш , но документ от доктор без печат и като празен лист хартия. Все едно рецепта без печат  ;)
Като се замился, след като се оборудвам с инвертор за от 24V на 220V,  ще си намеря и компактен принтер , ще го вържа към лаптопа, ще си взема и докторски печат и още каквото се иска, празни бели листи формат А4 и каквото е нужно ще го работим на място. Бележки, пътни листи, мамата си трака и така, само и само да не плащаме глобите им.

Бриги Магнито

Цитат на: Rammbon - Четвъртък, 06 Септември, 2012, 21:15:23
Без този печат, гориш с 200 лв. А подпис може да сложи всеки, не че и печати вече правят каквито поискаш , но документ от доктор без печат и като празен лист хартия. Все едно рецепта без печат  ;)
Като се замился, след като се оборудвам с инвертор за от 24V на 220V,  ще си намеря и компактен принтер , ще го вържа към лаптопа, ще си взема и докторски печат и още каквото се иска, празни бели листи формат А4 и каквото е нужно ще го работим на място. Бележки, пътни листи, мамата си трака и така, само и само да не плащаме глобите им.
:D :D :D За жалост ,че те фанат за без психо примерно или ,че заверка нямаш на пожарогасителя и едни 200 лв. пак си оттекъл.
Държавата търси пари момци и ги търси на момента и от вас,станахме по европейци и от европеиците.
Така ше е докато си траем ще взимате заплата 414 лв. , а ще Ви актуват с по 1500лв. ,пък ти у кабинето освен офис,лекарски кабинет прави квото си искаш,но рано или късно държавният рекет ще трябва да платиш.
Защото ако не го платиш няма да имаш право да си купуваш хляб от хипермаркета -примерно.
:D :D :D :D :D :D :D :D

Демокрацията е свобода,но за жалост се постига с борба.

admin

Бриги, още не съм отворил очите както трябва, но ме гложди една мисъл и реших да питам. Този печат от доктора за колко време важи? Защото нали е възможно като един истински "тираджия" да отпраша по пътищата и да не съм близо до доктора известно време. Та това ме тревожи и ще се радвам, ако някой знае.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Цитат на: admin - Петък, 07 Септември, 2012, 08:27:38
Бриги, още не съм отворил очите както трябва, но ме гложди една мисъл и реших да питам. Този печат от доктора за колко време важи? Защото нали е възможно като един истински "тираджия" да отпраша по пътищата и да не съм близо до доктора известно време. Та това ме тревожи и ще се радвам, ако някой знае.
Бем ли го,но мойте пътни листа важат ,защото е прието пътен лист да важи от гараж до гараж и щом на пътнио ми лист зъболекар Колева (примерно,защото по закон е разрешено) е цъкнала печат ,дори и да не се е разписала нека ме актуват ,кака съдийка обаче после ше е партишон с мене не с фирма,, ДАЙ ама нема,, АД с МОЛ г-н Дянков

Сори за спама ,вчера гледа ли Боко колко е почернел ,мъцна ,че 2013г. няма да сме най-бедните у Европата,аз му повервах да ти каем.

Бриги Магнито