• Welcome to Форум на българските шофьори.

За любителите на Кока Кола...

Започната от матадора, Събота, 19 Май, 2012, 16:54:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

DeDo Vi

Цитат на: dinko_ferrari - Понеделник, 28 Май, 2012, 01:24:54
Затова ли била толкова голяма тайна рецептата на КОКА-КОЛА, гледат да изтрепят хората и да си останат само те. :o
Айде сега, кока-кола ви е виновна.

Цитат на: driver1 - Неделя, 27 Май, 2012, 19:33:12
Колата ви е вредна, ама щом смятате, че водката си е полезна - добре сте! Аман от глупости...
Евала Баце, взе ми думите от устата.

DeDo Vi

DeDo Vi

.

DeDo Vi

admin

Цитат на: dinko_ferrari - Понеделник, 28 Май, 2012, 01:24:54
Затова ли била толкова голяма тайна рецептата на КОКА-КОЛА, гледат да изтрепят хората и да си останат само те. :o

И това вероятно е един от начините. Чак не ми се замисля за така наречените Е-та в храните и напитките.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

матадора

Абе като се замисля,за всичко май са виновни Илюминатите  ::)  ;D Опитват се да регулират прирастта на хората...
Ако съдбата ти обърне гръб...бъди търпелив,изчакай я да се наведе!

imter

DeDo не взимай отношение по въпроса,че си документиран как употребяваш и двете ;D ;D ;D.

DeDo Vi

Цитат на: imter - Понеделник, 28 Май, 2012, 12:41:47
DeDo не взимай отношение по въпроса,че си документиран как употребяваш и двете ;D ;D ;D.
Да верно е, употребявам (ВиК)-Водка и Кола, Но в много умерени количества. Например една бутилка Водка и една Кола ги пия за около 10-12 дни. Това прави по 50мл. водка и 150мл. кола на ден. Мисля че няма за какво да се притеснявам, да му мислят тези които злоупотребяват.

imter

Аз даже и по-рядко ,и винаги първо ми свърша тоника ;D,а водката в повечето случай ми я изпиват колегите ;D.

Rammbon

Отмъщението на американците към останалият свят. Доброволно приемане на отровата и пристрастяване към нея. На детски празници по заведенията винаги предлагат Coca Cola  и децата от малки се тровят и свикват с вкуса и . Аз непозволявам на детето си да пие тази отрова, дори аз лично само съм спрял да я пия.
Купувам напитката , за да почиствам клемите на акумулаторите, за развиване на стари болтове и гайки, за почистване на окислени медни кабели.
А защо като "тайната рецепта" е една и съща, вкуса на Coca Cola  в различните страни е различеч. Примерно в България е сладникав и воднист, в Гърция е по-натрапчив / като сухо вино / в Дубай е по-тъмна , почти непрозира и със страхотен вкус ? И цената и също. В BG  за 2 л  е 2.20 лв, в Македония е 78ст-приравнено в наши пари, в Дубай е $1.16 за 3 л, ако е от магазин , а  по хотелите дори е безплатна, да се наливаш до несвяст.

Barni16

Пия кола от време на време,но жена ми е смърт на колата и пепсито.Пие ги докато са газирани.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

rider777

;) Този сайт все повече ме изумява с интересните теми, които намирам тук. Някъде нагоре в темата някой беше писал за дроб в кола,,, сложете бръснарско ножче в чаша с кола да видите то дали ще остане. Нарочно ни тъпчат с гадости, които да вредят на тялото ни и с подсладителите е така, захарта е стотици пъти по-безвредна от тях. Колкото по-болно е едно общество, толкова по-лесно се манипулира и управлява, не знам колко от Вас знаят, че рака примерно се е лекувал още преди 60-70 години, но фармацевтичната мафия няма изгода от това. Информацията изнася председателя на РБО в Русия. Стерилизация на децата в Мексико, Никарагуа и Ирак. А през 2011 и в Русия?... Ваксинация под благовиден предлог... :
http://www.youtube.com/watch?v=tZj2YkEMVYk - Вакцинация 2011 - Стерилизация

Вярвате или не вярвате: Пазете децата си! И както казва филма, нищо не вземайте на доверие. Четейки коментарите се оказва, че и в Канада е имало такава ваксинация.http://www.youtube.com/watch?v=lKPXZfRhCQE&feature=player_embedded - ,,НАЦИЯ НА ВАКСИНИТЕ" Vaccine Nation (2008)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

lefterow

А има ли у нас оригинална Кока-кола.Пиша го защото моята съпруга беше на склад за кока кола преди години и знам какво е оригиналното.То и да Ви кажа какво ли не стана менте...

bruto

Цитат на: Rammbon - Четвъртък, 07 Юни, 2012, 15:18:23
Отмъщението на американците към останалият свят. Доброволно приемане на отровата и пристрастяване към нея. На детски празници по заведенията винаги предлагат Coca Cola  и децата от малки се тровят и свикват с вкуса и . Аз непозволявам на детето си да пие тази отрова, дори аз лично само съм спрял да я пия.
Купувам напитката , за да почиствам клемите на акумулаторите, за развиване на стари болтове и гайки, за почистване на окислени медни кабели.
А защо като "тайната рецепта" е една и съща, вкуса на Coca Cola  в различните страни е различеч. Примерно в България е сладникав и воднист, в Гърция е по-натрапчив / като сухо вино / в Дубай е по-тъмна , почти непрозира и със страхотен вкус ? И цената и също. В BG  за 2 л  е 2.20 лв, в Македония е 78ст-приравнено в наши пари, в Дубай е $1.16 за 3 л, ако е от магазин , а  по хотелите дори е безплатна, да се наливаш до несвяст.
Да бойкотираме тези които ни тровят умишлено.....и как става това ,много е просто:спираме да ги копуваме!

bruto