• Welcome to Форум на българските шофьори.

Здравословен начин на живот

Започната от bruto, Неделя, 20 Май, 2012, 16:02:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bruto

Скъпи колеги ,нека за малко се спрем в забързаното си и динамично ежедневие и обърнем внимание на нашето здраве . Както казва ТАТЕ работата няма да свърши никога .Знам ,че с нашата професия това е доста друдно ,но не смятам ,че не е невъзможно .

bruto

bruto

Явно темата не събуди никакъв интерес сред колегите .Намирането на работа и самата работа  изместват по важност това как живеем .Ок. Лично за мен обаче нещата не стоят  по този начин .Аз лично се старая да се наспивам възможно най-добре,внимавам изключително много какво ям,когато започнат да ме юркат здраво винаги отговарям "ок веднага,и няма проблеми",но реално си права това което аз си знам и гледам да ми е добре на мен.По-добро от това да ти плащат на час НЯМА .

bruto

admin

Бруто, не остава време за отговори на всички теми. Аз също се старая да спазвам някакво благоприличие при храненето. Старая се и да се наспивам добре. Но усещам, че самата обстановка в държавата и негативните новини, които ме заливат, въобще не ми влияят благотворно на добрата кондиция.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

bruto

Да обстановката в България е меко казано депресираща и това ми влияеше и на мен доста зле ....,но се намери решение и на това и се нарича ЕМИГРАЦИЯ . ;D .Винаги съм твърдял ,че не е важно къде живееш а КАК .

boko2007

Цитат на: bruto - Неделя, 27 Май, 2012, 15:58:27
Да обстановката в България е меко казано депресираща и това ми влияеше и на мен доста зле ....,но се намери решение и на това и се нарича ЕМИГРАЦИЯ . ;D .Винаги съм твърдял ,че не е важно къде живееш а КАК .
Аз също съм съгласен с колегата , че не е важно къде живееш а КАК.

Намери си работа,която харесваш - така никога няма да ти се наложи да работиш

Rammbon

И тук  в нашата страна това ако е живот :( . Бачкане за храна и малко радости за семейството и се чуди човек , как да свърже другия  край, дали ще получи изработенета заплата. Сигурност никаква.

driver1

Абе вие задгранични паспорти и лични карти нямате ли? К'во ривете?

admin

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 06 Септември, 2012, 23:25:39
   Абе вие задгранични паспорти и лични карти нямате ли? К'во ривете?

На теб трудовия договор върху минималната испанска заплата ли е, или върху някаква по-реална сума?

driver1

Цитат на: admin - Петък, 07 Септември, 2012, 00:09:17
На теб трудовия договор върху минималната испанска заплата ли е, или върху някаква по-реална сума?

Тук заплатите се образуват по друг начин - има минимална сума за всеки бранш под която не може да бъде сключен договор. В моя случай - 1150 евро чисто. Тоест, започвам месеца с гарантирани 1150 евро без да съм свършил каквато и да било работа. Оттам нататък има различни добавки, според фирмата, на километър, т.нар. "конвенио" - колективен трудов договор, диети ( пари за храна) и др. Накрая всичко се събира, прави се удръжка за данъци и здравно осигуряване и при мен поне, остатъка е средно 2400 - 2500 евро чисто.

Уди кълвача

Цитат на: bruto - Неделя, 27 Май, 2012, 15:35:16
Явно темата не събуди никакъв интерес сред колегите

Бях взел отношение, ама кой трий и защо не знам...

Бриги Магнито

Цитат на: Уди кълвача - Петък, 07 Септември, 2012, 09:17:41
E така ше кажеш,а случайно да ти е известно ,че ако е имало мнение по същото време по което и ти си мъцал е требвало да го пратиш отново.

;)
Но иначе е арно да има цензура  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Майтап бре Уди ,дишни и че ти мине и виж щракни ми некой блок,че оше чакам. :-[

admin

Цитат на: Уди кълвача - Петък, 07 Септември, 2012, 09:17:41

Никой нищо не ти е трил. Кога си писал и не виждаш публикацията си?

Уди кълвача

Цитат на: Бриги Бичкията - Петък, 07 Септември, 2012, 09:22:15
E така ше кажеш,а случайно да ти е известно ,че ако е имало мнение по същото време по което и ти си мъцал е требвало да го пратиш отново.

;)
Но иначе е арно да има цензура  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Майтап бре Уди ,дишни и че ти мине и виж щракни ми некой блок,че оше чакам. :-[

Ба, да дишна, ич не съм се задъхал даже :)
Па за тия блокове съвсем изключих, щи щракна някой.... ъъъ, а зако ти е всъщност?

Цитат на: admin - Петък, 07 Септември, 2012, 10:24:12
Никой нищо не ти е трил. Кога си писал и не виждаш публикацията си?

Не знам кога, знам че писах в тая тема и сега я няма, може дет вика банцига, да е станало така с едновременно писане, не е болка за умиране, жи оживея :)

Roshko

Цитат на: Уди кълвача - Петък, 07 Септември, 2012, 21:21:11
Незнам кога, знам че писах в тая тема и сега я няма, може дет вика банцига, да е станало така с едновременно писане, не е болка за умиране, жи оживея :)

Бацин, ти мъцна, ма у мойта тема, "Здравословно хранене". Не е същото!  :D
Провери да не е от ЕГН-то  ;)  ;D ;D ;D

Уди кълвача

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Петък, 07 Септември, 2012, 22:08:59
Бацин, ти мъцна, ма у мойта тема, "Здравословно хранене". Не е същото!  :D
Провери да не е от ЕГН-то  ;)  ;D ;D ;D

Хахаха, ми изкуфявам вече :) Ми то едното върви с другото
, даже са неразделни, тряа се обединят май двете теми, или тая да си остане за чат, и без тва темата е табу за БГ шофера :)

Уди кълвача