• Welcome to Форум на българските шофьори.

Здравословен начин на живот

Започната от bruto, Неделя, 20 Май, 2012, 16:02:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Roshko

Цитат на: Уди кълвача - Петък, 07 Септември, 2012, 22:22:09
Хахаха, ми изкуфявам вече :) Ми то едното върви с другото
, даже са неразделни, тряа се обединят май двете теми, или тая да си остане за чат, и без тва темата е табу за БГ шофера :)

Ам така си е, ама тая по-обширна, пък аз реших да стесня обръча на и без това непопулярната тематика. Виж в рецепти е фраш, но там пък не се споменават калории, вредни мазнини /защото има и полезни/, ала бала...
Чудим се ко че стане ако метнем некоя тема с по-висок градус, нещо подобно на "Поздрав на деня". Яко песни за душата, мазни мезета и тежки питиета... то за другу май нема се чати...!  ;D :D :D ;D

Roshko

stoil nedev

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Петък, 07 Септември, 2012, 22:57:22
Ам така си е, ама тая по-обширна, пък аз реших да стесня обръча на и без това непопулярната тематика. Виж в рецепти е фраш, но там пък не се споменават калории, вредни мазнини /защото има и полезни/, ала бала...
Чудим се ко че стане ако метнем некоя тема с по-висок градус, нещо подобно на "Поздрав на деня". Яко песни за душата, мазни мезета и тежки питиета... то за другу май нема се чати...!  ;D :D :D ;D
Значи ти живееш здравословно ;)
Аз пък си мислих че си свидлив и затова ядеш само треволяци и пиеш млечице :D ;D ;D
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов