• Welcome to Форум на българските шофьори.

Игри по Интернет

Започната от Илиян, Четвъртък, 02 Декември, 2010, 10:45:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Ето още една много добра игра. Невероятно реалистични камиони, точно копиращи своите прототипи. Достоверно пресъздадена карта на Европа: всички шосета и населени места. Потресаващо пресъздаден интериор на камиона: всички елементи в кабината функционират напълно! Пълна свобода на придвижване.

Euro Truck Simulator Gold Edition (2009)

http://zamunda.net/details.php?id=204689&hit=1
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Karlos

Играта е яка,играл съм я.Само внимавайте да не ви сварши нафтата че ще се одремите насред патя както стана с мен. ;D

Karlos

admin

Вчера я инсталирах и я тествах. Стори ми се много добре направена като графика.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

не ви е срам зарибихте ТРАКТОРИСТТА -глобия ме за превишена скорост
игрицата не е лоша ,вчера я почнах с най-евтинио тракторс
Бацета само едно не ме кефи,мое ли сите да ме изпреварват тва на нищо не мязи

admin

:) Е как така са те глобили? Иначе има два камиона като за начало под 100 000 евро. И сериозно ли те изпреварват всички?

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

ви светнем в града при 50 ако минете с повече от 60 се показва едно прозорче с камерка и ви казва,че са ви глобили;майтап няма перкам по магистралата с 80 щото повече неще и абсолютно всички ме изпреварват,друго интересно е когато излизате отнякъде всички спират  :D
ако минете на червено пак глоба
ако по някаква причина ви се разкачи ремаркето нема се плашите просто пак си го закачете
мисла да тествам кво се случва когато не сте почивали и когато свърши нафталина  :D ;)

admin

Вероятно има опции да се мине през сервиз за тунинг на двигателя. Иначе какво те учудват глобите? И в играта нещата са като в реалния живот. Снима те камера, плащаш. Минаваш на червено, плащаш. Напоследък нямам време да я разуча тази игра, но ти не спирай да споделяш впечатления. :)

s8_tdi

Ето една интересна българска онлайн игра: http://18gear.com

admin

Пробвах я, но нещо не можах да се ориентирам как става и затова направо тръгнах с един ДАФ към Германия да покарам в реални условия. :)

imter

Това е най-истинската игра,в реални условия :)

Trucker_Boy

Цитат на: imter - Вторник, 18 Януари, 2011, 13:13:49

Здравейте колеги гледам , че много я играете тази игра.Мога да ви направя играта още по-реална , ако имате нужда от помощ ми пишете тук ;)
1.  Слагане на нов интериор
2.  Поставяне на паричен хак , няма да се притеснявате за парите си вече
3.  Изкл на опцията за глобите , няма да получавате глоби за изпреварване , скорост , минаване на червено и други
4.  Други по-реални ремъркета
5.  Други много по-реални камиони
6.  По-реална карта където няма само магистрали

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: admin - Вторник, 18 Януари, 2011, 01:02:53
Пробвах я, но нещо не можах да се ориентирам как става и затова направо тръгнах с един ДАФ към Германия да покарам в реални условия. :)
Цитат на: imter - Вторник, 18 Януари, 2011, 13:13:49
Лесно ви на вас шоферите,ма трактористите требва да потренираме малинко па тогазе .

BoBy_BoY

Колега Trucker_Boy ,тука нещо да нема измама? Аз преключих курса и исках да си купя злато от там-Бейрут,а те ми искат пари в кеш! Нещо има измама тука,ми се струва! :-\

Trucker_Boy

Цитат на: boby_yor - Сряда, 02 Февруари, 2011, 23:51:57
Колега Trucker_Boy ,тука нещо да нема измама? Аз преключих курса и исках да си купя злато от там-Бейрут,а те ми искат пари в кеш! Нещо има измама тука,ми се струва! :-\

Как така да си купиш злато ? ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

VOLVO 480

Аз играя ето тук http://djagi.com/ който обича белота да заповяда!

VOLVO 480