• Welcome to Форум на българските шофьори.

Силно земетресение разтърси България

Започната от admin, Вторник, 22 Май, 2012, 03:21:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Силно земетресение разлюля България тази нощ минути след 03 часа.
За момента няма информация за силата на земетредението, което бе усетено в София, Пловдив, Казанлък, Стара Загора, както и в Северна България. Засега няма сведения за щети и пострадали.

По първоначални данни то е с магнитуд 5.6 по Рихтер.

Източник: http://dnes.dir.bg/news.php?id=11197689&nt=4

P.S. А аз се събудих от тресенето на земята и сега споделям новината с вас.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

!na

My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

ИванТ

Епицентърът е бил в севернa чaст нa грaд София, aз го усетих достa силно в квaртaл "Орлaндовци", в жилищнa къщa.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

admin

В Благоевград също беше доста силно. Аз поне до момента не помня такова земетресение. Първото разтърсване беше по-продължително и успя да ме събуди. След няколко минути имаше и още един по-кратък трус.

!na

Пише, че епицентърът е на 23 км западно от София и на 9 км северно от Перник

ИванТ

Веднaгa след нaписвaнето нa предишнaтa ми публикaция имaше по-лек вторичен трус.
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

admin

ИванТ

Вторичните трусове продължaвaт през цялaтa нощ.

!na

morskia86

Аз си спах за момент се събудих , но си мислех че сънувам и пак заспах.

!na

Цитат на: morskia86 - Вторник, 22 Май, 2012, 06:30:57
Аз си спах за момент се събудих , но си мислех че сънувам и пак заспах.

Защото си морски.
Ние, жителите на голЕмо село бяхме в епицентъра на събитията.
С 2 силни и 15 вторични труса няма как да спиш.
Има и евакуирани хора, има и паника...

http://www.manager.bg/news/parvi-danni-za-shteti-v-sofiya-pernik-radomir

Бриги Магнито

Цитат на: !na - Вторник, 22 Май, 2012, 06:26:32
Да обобщим - тази нощ не спахме  :D
Щот сте шашави. ;) Як трафик посред нощ из улици и булеварди  :D :D :D бегането е срамно и сигурно,но къде ще избягаш в такъв момент ми е много чудно.
И бяха 3 труса в 3 часа ,първият силният  ;),вторият и третият затихващи.По късните не бяха интересни може би само един да беше убавец ма кратичък.

pumix

Епицентърът е бил на 8-9 км от Перник посока София.Тук в Перник е било най-силно 5,9 по Рихтер.Пострадали хора за щастие няма,само срутени жилища.Стената на язовир Студена е ЗДРАВА и няма опасност.Аз с ръка на сърцето си признавам че се уплаших много, най-вече за семейството ми и все още имам уплах.Единствено аз бях буден и докато вдигна другите от леглата,това бяха най-страшните мигове през живота ми.Целият блок се тресеше вкъщи изпопадаха и се изпочупиха чаши,паници,абе квото може да се счупи се счупи.Разместиха се легла,дивани,секции,картинката в града беше страшна,всички бяха тръгнали на някъде да търсят "безопасно място".Дано Господ ни пази и да няма повече такива природни бедствия.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

Бриги Магнито

Баце при вас е бил купона,тука си друснна не е кат да не друсна падна туй онуй ,ма не беше толкоз страшно.Точно това е моменто за възиране ,падане на шкафове,мафове и напукване на стени,тук такива чудеса нямаше изглежда Витоша и Люлин планини държат печено.

pumix

Като почна първия трус,все едно играех ръченица на кило мастика.Изобщо не можах да запазя равновесие,от люлеенето залитнах към стената и се подпрях на нея.Щом утихна се втурнах да вдигам спещите,всъщност да им кажа какво става,те се бяха събидили,за да се осъзнаят и да бягат на вън.

pumix