• Welcome to Форум на българските шофьори.

2012.05.25

Започната от sharo, Петък, 25 Май, 2012, 04:20:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

sharo

Колега, а може ли малко повече инфо, за новата книжка с дигиталката. Благодаря ви.

sharo

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: sharo - Петък, 25 Май, 2012, 04:20:11
Колега, а може ли малко повече инфо, за новата книжка с дигиталката. Благодаря ви.

Нещо не разбрах въпроса?!

Не е ли редно да кажеш какво знаеш и какво не или искаш, на теб да ти задават въпроси?
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

admin

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Петък, 25 Май, 2012, 10:54:09
     Нещо не разбрах въпроса?!

И аз не разбрах нищо. Към "Празни приказки" ще го пращам май колегата.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

pumix

Май си мисли,че дигиталната карта за тахограф е книжка от новите.Аз поне така го разбирам.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

admin

Цитат на: pumix - Петък, 25 Май, 2012, 11:41:02
Май си мисли,че дигиталната карта за тахограф е книжка от новите.Аз поне така го разбирам.

То в 4 и 20 през нощта човек да спи ли, да мисли ли? :D

sharo

Цитат на: sharo - Петък, 25 Май, 2012, 04:20:11
Колега, а може ли малко повече инфо, за новата книжка с дигиталката. Благодаря ви    

Колеги,извинявам се много наистина въпроса не ми е точен,но прочетох че може да се издаде дигиталната карта с книжката и без да има нужда да се сменява после.Извинявам се за неточния въпрос. Ако някой знае някаква работа на двойка,моля да пише в лични на тел.0893289343.Предварително Ви благодаря.

Причина за редакция: Правопис и цитат

DeDo Vi

Цитат на: sharo - Петък, 25 Май, 2012, 13:39:55
Колеги,извинявам се много наистина въпроса не ми е точен,но прочетох че може да се издаде дигиталната карта с книжката и без да има нужда да се сменява после.Извинявам се за неточния въпрос. Ако някой знае някаква работа на двойка,моля да пише в лични на тел.0893289343.Предварително Ви благодаря.

Отивай в СОМАТ там ще те вземат, и ще те качат при някой стар педал да те обучава първите няколко курса.

admin

Цитат на: sharo - Петък, 25 Май, 2012, 13:39:55

Колега, с коя книжка и за каква последваща смяна питаш? Концентрирай се малко повече и задай по-ясно въпроса си.

admin