• Welcome to Форум на българските шофьори.

Driving Support - запознайте ме.

Започната от Бриги Магнито, Събота, 26 Май, 2012, 11:29:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver1

Цитат на: DeDo Vi - Понеделник, 28 Май, 2012, 09:51:57
Е може ли бе Баце да караш на включен ретардер? Само Камаз за теб.

Е, на всеки се случва да го позабрави, особено в по-напрегнат трафик, когато нямаш време за по-често поглеждане към таблото. Лично аз ползвам ретардер и в градски условия и дори умишлено го оставям включен понякога, защото тогава редуването газ-спирачка е доста начесто. Къде зачисляват КАМАЗ-ите? :) :) :)

driver1

Бриги Магнито

Здраво Дочо,пак ми обясняваш мойто представяне блестящо на състезанието,а аз питах системата с ква идея е,както ми го обясняваш излиза,че е за оценяване колко съм си некадърен,то тва ясно е питай Драйверо он ще ти каже и без система.Та тъпото ми бръмбар мислеше ,че тази системка е както пише в сайта ,тоест икономичност и безопасност,са ако съдя и по част от коментара ,ти/Ви излиза ,че и оценявала колко съм кадър.
Ако не те затруднявам дай малко инфо ,какво означава ,,стил на каране,, или нещо от сорта от сайта.

Драйвер ако не беше Дочо баце шех си седим у сервизо бре,та аз и скоростите не му знаех на туй чудо,а даже по едно време така ги насметох ,та спрех,но ако става въпрос за заяждане ,да ти мъцнем първо от караулката към Нови хан е байр ,тоест постоянно даваш газ ,а при постоянна газ ретардера работи ли бре Драйвер  ;) има едно спускане ,към моста ,където съм върнал газта и съответно не е грешка щото друса там  ;),второ както казва Дочо ту единият ,ту другият дорде единият се откаже е моем Ви светнем следното ако приемем ,че съм бил без ретардер праите ли сметка па къв разход шех да дам а? :D :D :D
трето на завоя тръгах па обърках предавки ,па беше цирк -тва също е време и разход
четвърто-сефте видим такъв дръгел
пето-имаше едно превключване на скорости с цел жива проба.
Но тва за състезанието.

Са Дочо одеве забравих да те поздравя с добре дошъл(но толкоз ми е възпитанието) тъй че сега казвам добре дошъл,състезанието е ясно драскаме го,тази тема не е с цел заяждане или прочее,а просто да се хвърли малко светлина  върху пуста система.
Ако ,както казваш Лошио е мъцнал всичко драскаме точка и тва да е,но те аз съм пустиняк малоумен ,а и некадърен и все още се чудим каква и е идеята ,не може толкова електроника и на края оди у сайто и чети за кво е.

Та молбата ми е следната мъцнете аджеба с какво пуста система ще ми помогне бре,кое от сите ми кусури ще оправи или просто е там да мъцне тц бацко нефелен си.

П.П.Моля нищо от написаното да не се взима за заяждане.
Драйвер за теб изключение баце ти праим ,ти мое си се уяждаш знаеш ,че си ми слабост. ;)

П.П.П. Ако все пак има някакви разяснения за жалост няма да вземе отношение поради лични причини ще съм безкрайно благодарен ако има въпроси да се намери някой  да ги зададе.Ако пък се сметне,че всичко е ясно,благодаря за участието -първото на представител на Скания,мойта любов несподелена не я броя .

Бриги Магнито

Rammbon

Цитат на: DeDo Vi - Понеделник, 28 Май, 2012, 09:51:57
Е може ли бе Баце да караш на включен ретардер? Само Камаз за теб.
Обяснението на Дончо е много полезно и за начинаещите водачи. При мен, стария шофер който ме обучаваше преди време , също кара 40 км  ;D на последната степен на ретардера на Скания. После го питах , така ли се кара с тази магия и той се усети, само се засмя и го изключи. Ама докато го изключи ми казваше , че нещо машината неще да върви и се чудеше защо е така.

Бриги Магнито

Стига бре верно ли не върви машината,виж ти и били бил по -обстоен как така не върви,че нещо кат те четем ич не ми вдъхваш вяра.
Апропо 40 км сте минали на последна степен според писанията ти ,да не сте ги минавали 2 часа.
Бацета научете се кое ,кога работи и тогава взимайте отношение.
Както казах в моя случай машината си върви на ретардерче и то хем сравнително бързо ,хем сравнително икономично.

Относно Дочо ,мога да кажа високо образовано момче е,с железни нерви и до там,познавам го бегло.Определено има друго мислене на нещата в сравнение с мен(тва щот не мисля грам) :D :D :D :D.

Бриги Магнито

Koй ми гепна снимката за анализ от първио пост бре ехооооооо,да няма полтъргайст из форума.
Срамота и снимки почнаха да гепят.
Да си ми я връщайте ей.

admin

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 24 Юни, 2012, 18:34:30
Koй ми гепна снимката за анализ от първио пост бре ехооооооо,да няма полтъргайст из форума.
Срамота и снимки почнаха да гепят.
Да си ми я връщайте ей.

Бриги, ама хайде да спреш да ползваш този невероятно нещастен сайт picvalley. Една купчина снимки има качени там и още една купчина от тях са с насочени линкове към публикации във форума. И като им падне сайта, нищо не се зарежда. Прикрепяй си снимките директно към публикациите и предполагам, че няма да има подобни проблеми.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

А молим ,молим таз я гепнах от Тракерчо баш ,мойте всичките са от имидж шак ;).Споки де поече пикчъри не метам ,тъй че ше го приживеем ,то и без друго таз тема я разконспирирах .

Бриги Магнито