• Welcome to Форум на българските шофьори.

Град за сбирката

Започната от Trucker_Boy, Неделя, 13 Март, 2011, 20:10:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Град за провеждане на сбирката ?

София
Пловдив
Велико Търново
Плевен
Димитровград
Където и да бъде ще присъствам

Trucker_Boy

Явно няма да има сбирка като гледам какви са резултатите. :(
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

BoBy_BoY

Цитат на: Trucker_Boy - Понеделник, 09 Май, 2011, 22:19:10
Явно няма да има сбирка като гледам какви са резултатите. :(
Мене ако питаш да не се сбираме много, що агнето е малко и няма ни стигне. Той и хладилника  е малък за бирата, така че малко по-споко.
Колкото по-малко, толкова повечко за нас! ;D

BoBy_BoY

BoSt

Ми честно казано аз си бях и скептично настроен,но и като гледам резултатите... въпреки че и 10-тина души да се съберем(но сериозни и инициативни) за да се постави една основа гаранция доста от стадото ще ни следва,но все пак това сме българите. В последно време не съм се мяркал често,че няма време,но няма време иначе съм с отбора.

Причина за редакция : Правопис

jonsan69

Май че се увеличават гласувалите за сбирката? Дано накрая се разберем поне тези които са гласували да се съберем пак е нещо.Нали така колеги?

antoniyu

Цитат на: jonsan69 - Понеделник, 16 Май, 2011, 18:30:55
Май че се увеличават гласувалите за сбирката? Дано накрая се разберем поне тези които са гласували да се съберем пак е нещо.Нали така колеги?

Така така ако не друго ще хапнем,ще пийнем и тея три неща.
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

wolves

Вижте,и 10 човека да сме пак си е нещо,като се знаеме кви са ни нравите на това българско племе.Поне други ще видят,че все пак българи макар и малко може да си говорят на един език.Така,че хич и да не ни пука от нищо.Аз съм за,па какво дойде след това. ???

BoBy_BoY

Момци, скиите сега, то агнето е много слабо и го е цапнала кризичката, милото. Ако може, кой дойде да си носи доматка, ракиика и бире и пласмаса. За препоръчване и парче варена или македонска (малиии, ке умрем за нея!) наденичка! Аз даже препоръчвам сбирката да е на някоя спирка или някъде по-скътано–няма да се набиваме на очи!
Колко ще дойдат?
  –Колкото-толкова! Как е казал Ник Тракториста- И сам воина е воин! ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: BoBy_BoY - Петък, 20 Май, 2011, 08:27:31
Момци, скиите сега, то агнето е много слабо и го е цапнала кризичката, милото. Ако може, кой дойде да си носи доматка, ракиика и бире и пласмаса. За препоръчване и парче варена или македонска (малиии, ке умрем за нея!) наденичка! Аз даже препоръчвам сбирката да е на някоя спирка или някъде по-скътано–няма да се набиваме на очи!
Колко ще дойдат?
  –Колкото-толкова! Как е казал Ник Тракториста- И сам воина е воин! ;)
Съзрех си заглавието и да те светнем лично,Боб мястото е Арапя бирата от мен (обещал съм)

р...

Има ли окончателно решение къде и кога,че трпябва и морето на чаветата да планираме.Август месец не е разтегателен все пак ???
Винаги има изход

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: р... - Четвъртък, 02 Юни, 2011, 14:54:53
Има ли окончателно решение къде и кога,че трпябва и морето на чаветата да планираме.Август месец не е разтегателен все пак ???
Шефке май няма,аз на Боби му мъцам за 20 или 21 август,но него знам как е по тези дати ако е зает ,ще мина тънко. ;)

BoBy_BoY

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Четвъртък, 02 Юни, 2011, 23:07:28
Цитат на: р... - Четвъртък, 02 Юни, 2011, 14:54:53
Шефке май няма,аз на Боби му мъцам за 20 или 21 август,но него знам как е по тези дати ако е зает ,ще мина тънко. ;)

;D ;D ;D ;D ;D Няма как да стане!!! ;D ;D ;D ;D ;D Няма отърване!  :D :D :D :D :D

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Днес казах и на Агронома на 19-20-21 ме нема,тъй че съм на Арапя на 100% далечко ти е ма всичко си е цел.
Апропо вече ще пишем само на лични,че нещо аудиторията и писна от мойта личност.
ВИТ  баце ако немаш работа заповедай и ти.

Fast_Boy

Май трябва да намерите голямо и обширно място, може някой да реши с камиона да тръгне.
Ако е хладилен тъкмо няма да изстине БИРАТА !

Trucker_Boy

Цитат на: Fast_Boy - Събота, 04 Юни, 2011, 23:03:38
Май трябва да намерите голямо и обширно място, може някой да реши с камиона да тръгне.

То няма желаещи като гледам ти пък някой да дойде с хладилно ремарке. ;D
www.sbps.eu

Fast_Boy

Цитат на: Trucker_Boy - Неделя, 05 Юни, 2011, 01:00:37
Цитат на: Fast_Boy - Събота, 04 Юни, 2011, 23:03:38

То няма желаещи като гледам ти пък някой да дойде с хладилно ремарке. ;D

Според мен стават чудеса ахахаха ;D

Fast_Boy