• Welcome to Форум на българските шофьори.

Град за сбирката

Започната от Trucker_Boy, Неделя, 13 Март, 2011, 20:10:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Град за провеждане на сбирката ?

София
Пловдив
Велико Търново
Плевен
Димитровград
Където и да бъде ще присъствам

BoBy_BoY

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Сряда, 01 Юни, 2011, 21:07:15
Цитат на: BoBy_BoY - Петък, 20 Май, 2011, 08:27:31
Момци, скиите сега, то агнето е много слабо и го е цапнала кризичката, милото. Ако може, кой дойде да си носи доматка, ракиика и бире и пласмаса. За препоръчване и парче варена или македонска (малиии, ке умрем за нея!) наденичка! Аз даже препоръчвам сбирката да е на някоя спирка или някъде по-скътано–няма да се набиваме на очи!
Колко ще дойдат?
  –Колкото-толкова! Как е казал Ник Тракториста- И сам воина е воин! ;)
Съзрех си заглавието и да те светнем лично,Боб мястото е Арапя бирата от мен (обещал съм)
Да ти мъцна– биричката на цаца ли ше си я боцкаме или...? ???
   Мене ми е най-арно да си мушна 1-2 мастичета с мидки, като ,,с начале"! После да се мине на бире,а?  ::)
   И още нещо– нема да плюем чорбаджитата и псуваме! Ше си гукаме само нашата система ;)!

BoBy_BoY

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Баце за всичко ме нави,но бирето и цацата мое ги сменим само с мента и спрайт  :(

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Venko74

Няма спор Търново е прекрасен град но има ли там "министерство на транспорта"??????
Инак за среща там аз съм за все пак е центъра на БГ ....

antoniyu

Цитат на: Venko74 - Петък, 01 Юли, 2011, 20:24:35
Няма спор Търново е прекрасен град но има ли там "министерство на транспорта"??????
Инак за среща там аз съм за все пак е центъра на БГ ....

Че то за какво ни е Министерство на транспорта,а и колегите имат предвид цацката от морето в тиганя а и с мидите така,а центъра на България е там където сме и ние 
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

koko

комбайнер

Бях гласувал за Пловдив, ама се чудя как да си върна гласа обратно. Като напече, все едно си на "соленото езеро". Няма една чешма, където да се освежиш и пиеш вода. Задължително трябва да се дупиш на лавка и  0,5 л - за 80-90 ст. Това не е град. Това не е демокрация. В белия свят има чешми с "копче". Нито водата, нито демокрацията е зян.

Верно на деня "Х " ще се пие студена бира, ама аз си търся правата.

Моля, да ми помогнете! Кажете в кой град е по- различно,та да гласувам.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: комбайнер - Петък, 08 Юли, 2011, 21:36:25
Бях гласувал за Пловдив, ама се чудя как да си върна гласа обратно. Като напече, все едно си на "соленото езеро". Няма една чешма, където да се освежиш и пиеш вода. Задължително трябва да се дупиш на лавка и  0,5 л - за 80-90 ст. Това не е град. Това не е демокрация. В белия свят има чешми с "копче". Нито водата, нито демокрацията е зян.

Верно на деня "Х " ще се пие студена бира, ама аз си търся правата.

Моля, да ми помогнете! Кажете в кой град е по- различно,та да гласувам.
Баце не е град и не е вода също така не е 80-90 стинки,ма ти го мъцнем да си го знааш Арапя е баце местото  ;)

комбайнер

Съвет за селски и градски началници.

На видно място /за място може да послужи и изоставена или пресъхнала чешма/ да се постави под формата на куб, буца каменна сол. Теглото на буцата може лесно да се изчисли - например по 1 кг. на човек.

Плюсовете са  големи:

Първо - бая работа ще има при добива на сол.
Второ - ще падне работа за шофьорите.
Трето - народа още по - скоростно ще се спаружи.

BoBy_BoY

Малиии, скиите кво става с вота! И в крайна сметка кво се решава?
  Баце, скииш ли-44 калпака.
Една питанка--- До кога че се разглежда този вот? ??? ::) ???

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: BoBy_BoY - Неделя, 17 Юли, 2011, 10:48:47
До кога не знам,трябва Тракерчо да мъцне ,за теб и мен мястото за сега е Арапя ако има промяна пак тука трябва да я четнеме,другия вариант е да Ви дойдем на състезателнио ден и да зафатаме по случай,случката,тогава мястото ще е Варна мислим беше. ;)

BoBy_BoY

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Неделя, 17 Юли, 2011, 10:54:28
До кога не знам,трябва Тракерчо да мъцне ,за теб и мен мястото за сега е Арапя ако има промяна пак тука трябва да я четнеме,другия вариант е да Ви дойдем на състезателнио ден и да зафатаме по случай,случката,тогава мястото ще е Варна мислим беше. ;)
Веднага ще ти пратим SMS по морза (мотзовата азбука)-ти-ти-та-та-та-ти-та--))) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

mylord56

За мен също Велико Търново е идеално място за мероприятието.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

Trucker_Boy

Анкетата остава ,докато не се вземе решение.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

BoBy_BoY

Цитат на: Trucker_Boy - Събота, 30 Юли, 2011, 23:15:00

Цитат на: Trucker_Boy - Събота, 30 Юли, 2011, 23:15:00

Мхм! Значи ще е нещо, като сериала ,,Далас"!
  Ами, то и като се сберем за кво да си мъцаме или бъбрим? То май и агнето емигрира...., бирата.... ??? ::) ???

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: BoBy_BoY - Четвъртък, 28 Юли, 2011, 12:50:37
Веднага ще ти пратим SMS по морза (мотзовата азбука)-ти-ти-та-та-та-ти-та--))) ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Прав си баце,другио вариант е по водомера,но ти предлагам следното датата е 20.08.2011 кажи място и час и не ти требва ни морз ни водомер.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ